WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Część babeczki, kurcze u nas karmienie tak krótko trwa że nie nadąża pomyśleć co wam napisać, a już nie wspomnę o tym zeby zacząć pisać. My tylko na KP.
Niby KP a waga stoi w miejscu. Jem baaardzo mało, dużo się rusza w końcu 2 dzieciaków i dom na głowie.dalej wyglądam jakbym w trzeciej ciąży była... kocham te spostrzeżenia innych.
Co do chrzcin robimy za miesiąc. Przeraża mnie ten nasz mały krzykacz. Jak głodny to taki ryk że hej! Syrena strażacka przy tym to pikuś.
Śliczne chrzcinowe torty.
Co do kulek to u nas o wiele mniej już.. a kupsko chyba go grzeje w piłkę bo wcale mu nie przeszkadza w spaniu.
U nas do zasypiania służy suszarka w kryzysowych sytuacjach. Na szczęście jest ich mało a wtedy mały w 2 min i śpi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sie musze pochwalic ze dzis przeszlismy na pampersy 2 i mimo ze moj syn bardzo dlugi nie byl jak sie urodzil to ciuszki nosimy na rozmiar 62
a za 3 dni konczymy 4 tygodnie, jejku jak ten czas leci a przypomniec sobie chwile temu bylam na porodowce i stres mialam przed cc
Dziewczyny po cc w podobnym okresie pologu co ja plamicie jeszcze ? Bo ja juz nosze od todnia zwykle wkładki higieniczne bo jedyne co to wlasnie raz na jakis czas plamienie sie pojawia i nic wiecej, albo cakiem 9rzezroczysta lub lekko zolta wydzielina
P.s przez ten cholerny kaszel szarpie i boli mnie cala blizna szlag :$ mimo xe ttzymam brzuch za kazdym razem...
Nosicie pasy poporodowe ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy zjedliśmy podwieczorek i gadamy sobie
mój to jednak terrorysta, jem obiad, a on zaczyna płakać że chce na ręce, wzięłam, przytuliłam w momencie ciszateraz sie staram żeby nie zasnął do wieczora, to będę miała chociaż spokojny wieczór, dziś nawet jak padnie ok 19:30 choćby się waliło i paliło idę wcześniej spać
u Was też ciepło, mnie się po raz trzeci zapytali "a gdzie on ma spodenki??"
na łóżku leżą, zrobi się wieczór założymy... hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy jedna robimy spontaniczny wypad, jedziemy do Prababci, a potem do Babci, zgarnąć łakocie na jutrzejszą imprezę, miał jechać sam mąż, ale robimy niespodziankę
a mnie się chociaż nudzić samej nie będzie
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:haha, ja już się podobno pyskata przez dziecko zrobiłam
nie pyskata, tylko jako matka wiem co jest najlepsze dla mojego synka
a kto najwięcej gada miał już okazję wychować własne dzieci...
wróciłam, jejuuu... u nas prawdziwa złota jesień, wyszłam w samym sweterku, Małemu zarzuciłam tylko polarek z kapturkiem i tak było nam ciut za ciepło, teraz dosypia w samym body i skarpetkach
oby jutro też było ta pięknie!
http://iv.pl/images/80703589336556554531.png -
nick nieaktualnyA u nas dalej takie zimno, że córką wypadła na podwórze i wróciła po 10 minutach prezentując wszystkim skostniale dłonie. Na spacwrze oczywiście nie byliśmy. Za to byłam na zakupach.
z mężem i córką, Karol został w domu z babcią. Ale mieliśmy tempo! Maz kupił sobie spodnie, a ja kupiłam dla córki getry 3 sztuki, fuksjowe rękawiczki, rajstopy 2 sztuki i Karolowi kocyk
jakvy miał za mało
Chciałam jakieś grubsze czapki dla juniora ale nic nie znalazłam. Po wizycie w pepco lab mi pęka. Ten zapach tego sklepu jest dla mnie morderczy.
-
My po wizycie u dziadków
Kostek oczywiście aniołek. Grzeczny jak nigdy. Mama moja zachwycona, siedziała z nim na podłodze i do niego gadała
Obiad pycha, ciasto pycha.
Tylko mąż jakiś durny
Wróciliśmy do domu i od razu mi sie chce płakać.
Od rodziców dostałam miksturę na kręgosłup - żywokost z olejem Lnianym. Podobno działa cuda
Oby!
U gina spoko. Powiedział ze wszystko ładnie sie goi.
Wczoraj miałam świętować ostatni clexane, ale nie było nastroju.
Jakieś 270 zastrzyków. A ten mały terrorysta taki niewdzięczny
I taki kochany! -
nick nieaktualnyA ja zjadlam obiad bo w koncu go zrobilam, tj.ziemniaki, buraki i medaliony schabowe z serem i szynka mniam, malevo nakarmilam w miedzy czasie ale i tak bedzie sie pewnie za chwile budzil bo zjadl moze przez 10 minut to zapewne sytosc na krotka ale wykorzystam to jaksie obudzi i zarqz go wladuje do kapieli od razu
-
I dalej śpi na brzuchu
każdy rytm wyklepalam na jego dupce. Wytarmosilam za wszystkie czasy.
Chociaż my mamy ubaw
Edit
Posmialismy się do łezWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 17:43
Ulfenstein, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Trzeba wymyślić i opatentować poduszkę do karmienia z mozwlisocia odłożenia do łóżeczka
Młody zasnął na poduszce, nie mogę go odłożyć bo zbliża sie godzina kąpieli (M sie pyta, jak z tego wybrniemy? Ja NA to: podstaw mi tu stolik pod nogi, daj soku i mogę siedzieć jeszcze pół godziny.
Jakby sie dało odłożyć z poduszka byłoby ekstra
Raz mi sie tak udało położyć go do łóżka i ja ległam razem z nim.AJrin lubi tę wiadomość