WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie zjadł ładnie czyli go nie wypił? Więc tego mu dajUlfenstein wrote:Pytanie.
Kosiu dostał cyca po 1,5h bo wyglądał ze chce. Ale nie zjadł ładnie.
Kolejne karmienie ze jakieś 2h. Którego cycka mam dać?
Ja siedzę. Karol zamotany w chuscie śpi mi na klacie. Bolał to brzuch i tak płakał, ze chyba nigdy jeszcze tak szybko nie motalam. Dla mnie to czarodziejska rzecz. Zamotam. Mamy się przytuli i zasypia. I nie płacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 19:40
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecię upodobań sobie prawa stronę czyt głowę cały czas by trzymał na prawej stronie nawet nie pomagają blokady:-(
Kręci ta głową w lewą też ale przewaga w prawa jest.
Padam na pysk czuje się jakby choroba mnie brała.
Brak mocy w rękach (popołudniu się zdrzemnalam to móc wróciła) i teraz znowu czyżby zmęczenie?
Ulf przyloz do tej co ostatnio jadło dziecko. -
Tak. Nie wypił cycka. Walczył, puszczał, pluł. Trochę ciągnął. Ale sie nie męczyliśmy. Dam mu tego, bo czuje zebpuchnie czyli zupełnie nie opróżniony.Sabina wrote:Nie zjadł ładnie czyli go nie wypił? Więc tego mu daj

Ja siedzę. Karol zamotany w chuscie śpi mi na klacie. Bolał to brzuch i tak płakał, ze chyba nigdy jeszcze tak szybko nie motalam. Dla mnie to czarodziejska rzecz. Zamotam. Mamy się przytuli i zasypia. I nie płacze
Dziękuje!
My tez motamy i śpimy na brzuchach.
Ja chustę.
Tata w nosidle - marsupi. Przez chustodoradcow nazywane jest wyborem najlepszym z nosidel.
A młody jest noszony na żabkę z 5 minut. Po tym czasie śpi. A potem tata sie kładzie.
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziecko śpi, ja już w łóżku zalegam

zaraz pewnie się sama położę, bo jutro muszę wcześniej wstać i się ogarnąć jako tako
edit. dziecko śpi od ok pół godziny, to ja posta zapomniałam wysłać.
Trochę się denerwuję, mam nadzieję że nie będzie płakał, będzie spokojny i w ogóle będzie pięknie. Tzn pięknie będzie, bo mamy fajnego księdza i wiem że będzie tak jak być powinno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 20:28
-
nick nieaktualnyKamcia a coś więcej mówił? Coś więcej tobie wiadomo? Co robić????
Widzę że pomimo blokady i tak ta głowę ułoży spowrotem
Surdust mój ma białe kropki od urodzenia dosłownie z pięć na buzi ale nie są wokoło czerwone.
Położna nic nie powiedziała. -
nick nieaktualnyMi teraz ortopeda pokazał żeby głowę samemu obracać w lewo i prawo. Ja po córce pamiętam żeby nawet przy zwykłej pielęgnacji obracać w lewo prawo cale ciałko. Nosić na lewej i prawej ręce czesto rodzice upodobaja sobie jedną reke a to poglebia. Przy zabawie, gadaniu mowic pokazywać sie z lewej prawej strony. Jak spi na boku bo tak samo każda stronę.żabka04 wrote:Kamcia a coś więcej mówił? Coś więcej tobie wiadomo? Co robić????
Surdust mój ma białe kropki od urodzenia dosłownie z pięć na buzi ale nie są wokoło czerwone.
Położna nic nie powiedziała.
żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zabko
Z Emilka namiętnie (obsesyjnie )wciąż tę głowę poprawiałam. ..historia długa o czym dziś wspominałam
Ogolnie nie powinno poskładać się pod głowę pieluch czy nawet torebek cukru...ale u nas była asymetria -efekt czegoś i przyczyna innych problemów. ...jeśli to asymetria u was to małe cwiczonka zdzialaja cuda
Ja się zabezpieczylam -kupiłam tę poduszkę head care
Ale nie jest taka cudowna -jednak to moje zaplecze bezpieczeństwa. Bo gdybym napisała te swoją historię to byście wszystkie poznały moją obsesję życia i największy koszmar. ..nie warto! !
Juniorek główkę czy ciałko odwraca? Zaczął bardziej się wyginac w literkę c? -
Młodego wczoraj wysypalo i nie wiem co tożabka04 wrote:Kamcia a coś więcej mówił? Coś więcej tobie wiadomo? Co robić????
Położna nic nie powiedziała.

[