X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też lubię, ale nie mogłam sobie wymyślić takiego, którego już dawno nie jedliśmy :)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Behemottko Twoje nocne rozwarzania wprowadzaja mnie w dobry nastroj ;)
    Kiedy masz kolejna wizyte? Wtedy zapewne dowiesz sie czy to fasolek czy fasolinka wiec nooo stresss taka "niepewnosc" tez jest ekscytujaca. A jak nawet fasolinka okaze sie byc fasolkiem a poczujesz pierwsze ruchy to nawet najlepszy mikroskop nie dostrzeze zawodu! O! Tak Ci powiem:)

Przepraszam Bratku!;) nie wiem czemu myslalam ze to Ty. Ale wydawalo mi sie ze juz ktos mial ponad 7!:)
    Ksosiu, moj fasol mial 7,2 cm! :D

Behemottko z tego co piszesz to ma to sens na dziewuche ale ja na zdjeciach nie jedtem w stanie zauwszyc fifrakow i cipcioszkow, jestes pewna ze dobrze te katy zaznaczylas? :D nie ma sie co nastawiac chociaz ja tez czuje ze mala babeczke pod sercem nosze :)

Ksosia lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na pewno będę miała złośliwego łobuza, po mamie :D
    wierci się, bo mama kawy nie odstawiła na okres ciąży :D

• mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku nie przepracuj sie tam nam! bo dziecie tez pracoholikiem bedzie i co i co i co? ;-)

Bratek lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja na pewno będę miała złośliwego łobuza, po mamie :D
    wierci się, bo mama kawy nie odstawiła na okres ciąży :D
    Tez czuje ze moje zle cechy mamusi przejmie hihi, zlosliee spoznialskie i niezdecydowane wiecznie ;P
    ja kawy nie pije ale znam przypadki ze dziecie mamy pojacej w ciazy kawe jest spokojniejsze jak tej co nie pila :P

Bratek lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Jeszcze z krewetkami czosnkiem i oliwa i chilli ;-)

Za mną chodzą krewetki....

Tak poza tym witam się w tym pięknie zaczętym dniu. Pozwoliłam sobie na wykorzystanie męża jak spał. Haha

Bratek, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, moi rodzice twierdzą, że byłam bardzo spokojnym dzieckiem, goście przyjeżdżali to siedziałam tak cichutko, że nikt im nie chciał uwierzyć że mają małego brzdąca w domu, za to jak miałam kilka lat, to im uciekłam w górach i była wielka akcja poszukiwawcza :D jak sobie teraz to wspomnę, a ja w parku narodowym kwiaty zbieram, hihi :D

ja za krewetkami nigdy szczególnie nie przepadałam, ale sajgonki chętnie bym wcięła :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ech, zasypiam. Proszę o konsultacje w sprawie kąta nachylenia fifsztonga mojego brzdąca. Co nasze oczy laików widza? Acha, gdzieś jeszcze doczytałam, ze jak czubek dyndałka jest rozdwojony, to może wskazywać na dziewczynkę, a u nas jest rozdwojony wlasnie na obu zdjęciach.

Ciagle dziwnie mi, zeby tak Fasolek miał miec cipcioszka, ale z drugiej strony cieszę sie bardzo. Gorzej, ze jak wyjdzie chłopczyk, to bedzie takie malutkie, tyciutkie, mikroskopijne rozczarowanie... A jak to u Was jest?

Powiem Ci, że u nas nic a nic nie dyndało, wystawało. Więc pomocy nie udzielę, żeby nadziei zbędnych ci nie robić. ;)

• mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, ja tez bylam cichutka i niesmiala ze nosa malo wychylalam jak goscie byli ale jak mowisz przygody byly, tyle razy co ja sobie krzywde robilam to o dziwo w calosci jestem hihi a moja siostra nic! nawet ostatnio to wspominali, wlazilam tam gdzie nie trzeba i to czolo rozciete to noga przebita gwozdziem to reka rozcieta to palec w samochodzie zamkniety to paznokiec u nogi zerwany szok jak ja mysle ze moje by bylo podobne to az sie boje :P ale fakt faktem ze im nie uciekalam jak Ty hihihi agentka :-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Behemottko Twoje nocne rozwarzania wprowadzaja mnie w dobry nastroj ;)
    Kiedy masz kolejna wizyte? Wtedy zapewne dowiesz sie czy to fasolek czy fasolinka wiec nooo stresss taka "niepewnosc" tez jest ekscytujaca. A jak nawet fasolinka okaze sie byc fasolkiem a poczujesz pierwsze ruchy to nawet najlepszy mikroskop nie dostrzeze zawodu! O! Tak Ci powiem:)

Przepraszam Bratku!;) nie wiem czemu myslalam ze to Ty. Ale wydawalo mi sie ze juz ktos mial ponad 7!:)

Moje też miało ponad 7 ;)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol jak nasze będą takie akcje wywijać to chyba na zawał zejdziemy, ale przedwcześnie osiwiejemy :D choć kiedyś siedzieliśmy w parku z moim mężem i patrzymy, mamusia swojemu dziecku kask ubiera zanim je na huśtawkę puści :D można i tak :D
    ja na podwórku samych chłopców miałam, więc się razem trzymało, po drzewach i krzakach się biegało i różne takie, a nic złego się nie stało :)

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny:) 3majcie kciuki:) zbieram się na usg genetyczne:)

kamciaelcia, Macioszczyczka, bbeczka91, Sabina, Dzierzba, bisacz, mmargol, AniaLewandowska, Pysiaczek89, Angela89, Broszka, Bratek, A_n_k_a_80, claudiuszek, Behemottka, Żabcia_ lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    cześc dziewczyny:) 3majcie kciuki:) zbieram się na usg genetyczne:)

Trzymam kciuki. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się:-)
    No to pospałam do 8:30 :-) z pobudka o 6 na siku miałam już się nie kłaść ale pomyślałam co ja będę robić i usnelam hihi
    Śniło mi się że urodziłam córeczkę i cały czas zaglądałam na psioszke bo nie dowierzałam miał być chłopak.....
    To przez te gadanie o goleniu hahhha

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za wszystkie wizytujace :-)

Ja zazdraszczam też już bym chciała wizytę a tu do 14.03 daaaaaaleko:-(
    Ale najważniejsze żeby były wszystkie wizyty udane prawda?????

mmargol, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Ksosiu, moj fasol mial 7,2 cm! :D

Behemottko z tego co piszesz to ma to sens na dziewuche ale ja na zdjeciach nie jedtem w stanie zauwszyc fifrakow i cipcioszkow, jestes pewna ze dobrze te katy zaznaczylas? :D nie ma sie co nastawiac chociaz ja tez czuje ze mala babeczke pod sercem nosze :)
    Czyli jak na razie mój potomek największy ;) 74mm to kawał człowieka :)
    Ale co my się dziwimy. Masz tyle wzrostu co ja :) :) :)
    Dzień dobry po nocy do d.py. Mloda strasznie kaszlala :/

bbeczka91, mmargol lubią tę wiadomość

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Behemottka, podziwiam Ciebie inne dziewczyny, że Wy na tych zdjęciach USG w ogóle coś potraficie się same dopatrzeć. Jakby mi lekarz nie powiedział gdzie głowa, noga, ręce, brzuch, to te fotki byłyby dla mnie zbiorowiskiem czarnych i białych maziaji. To mój mąż ma lepszy ,,instynkt" do odczytywania USG ;) Jak wczoraj chciałam dodać foto na forum, to się go 3 razy pytałam czy to na pewno głowa maluszka, bo jakoś nie jestem pewna ;)
    A co do płci, to nasze dziecko jest tak wymarzone i wytęsknione, że mi to obojętne co będzie. Za to mąż nastawia się na potomka płci męskiej.

Mnie też boli brzuch po wczorajszym USG. Myślę, że to przez to, że badanie trwało długo, a lekarka musiała trochę mocniej tą głowicę docisnąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 09:36

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moonicorns wrote:
    Hej dziewczyny, czy te mdlosci i wymioty kiedys mi sie skończą nic nie moge ugotować zeby zaraz nie leciec do łazienki no cóż... :< jeszcze tak dziwnie boli mnie brzuch co jakis czas wczesniej jakbym miała dostac okres a teraz tak dziwnie na dole jakby takie skurcze ale nie do konca, tak tez mam jesli przez cały dzien jestem na nogach i sie nie kładę tylko siedze.. Tez macie cos takiego?

Ja mam nadzieje na dziewczynkę, lekarz nic nie widział ale tak czuje, byłabym w wielkim szoku gdyby jednak okazało sie ze to chłopiec :D. Na nastepnej wizycie moze sie dowiem.
    Jeśli chodzi o takie dziwne bóle podbrzusza to miałam w tym tygodniu podobnie. Pobudka 5 rano od 6;15 na hali - praca chodząco-siedząca ale mając uczennicę duzo chodziłyśmy i ok 13 pojawiał się właśnie taki ból więc myślę, że to z przemęczenia. Po popołudniowej drzemce zawsze było lepiej.

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czyli jak na razie mój potomek największy ;) 74mm to kawał człowieka :)
    Ale co my się dziwimy. Masz tyle wzrostu co ja :) :) :)
    Dzień dobry po nocy do d.py. Mloda strasznie kaszlala :/

Ale ja mam 158...;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle witam wszystkie kobietki i gratuluję ślicznych małych - dużych bobasów.

Słodka łączę się z tobą w bólu i życzę szybkiego powrotu na BBF.

‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ