WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Behemottka wrote:Oj, Agape, ja nie wiem. A może coś zjadłaś? Wiesz, to mało prawdopodobne, zeby wczoraj wszystko było OK, a dziś nie. Lekarz raczej dostrzegłby problem. Zastanów sie co mogłaś zjeść. Musisz jechać?
Jadłam nic innego niż zwykle. Tak czuję że to chyba postresowe -
Dzień dobry, miałam plan sie wyspać dzisiaj, ale okazało sie ze mąż ma nadgodziny w weekend i dwa dni od 8 do 19 go nie będzie... wychodził to sie obudziłam i juz nie zasnelam... kurde cale dni sama, na pocieszenie wymyśliłam, ze pojadę do c&a zobaczyć tą promocję i kupić coś sobie ladnego może... poleze jeszcze sobie a co może zasne...
Agape to na pewno postresowe. SpokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 07:01
-
Agape89 wrote:Jadłam nic innego niż zwykle. Tak czuję że to chyba postresowe
Przecież dzieciaczek Twój zdrowy:) Nie ma co sie denerwować. LuzikBratek lubi tę wiadomość
-
Ech, zasypiam. Proszę o konsultacje w sprawie kąta nachylenia fifsztonga mojego brzdąca. Co nasze oczy laików widza? Acha, gdzieś jeszcze doczytałam, ze jak czubek dyndałka jest rozdwojony, to może wskazywać na dziewczynkę, a u nas jest rozdwojony wlasnie na obu zdjęciach.
Ciagle dziwnie mi, zeby tak Fasolek miał miec cipcioszka, ale z drugiej strony cieszę sie bardzo. Gorzej, ze jak wyjdzie chłopczyk, to bedzie takie malutkie, tyciutkie, mikroskopijne rozczarowanie... A jak to u Was jest?Sophia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ja już na nogach, zwariuję przez te hormony, raz mi zimno, teraz za ciepło, jakby nie mogłoby być w sam raz. Ptaki świergolą jak na wiosnę, oby szybko przyszła... kawkuję, a później uciekam do największego lumpka w mieście, mam nadzieję coś tam upolować
wczoraj licytowałam jeszcze jedne spodnie ciążowe ale ktoś mnie przebił o złotówkę, a specjalnie ustawiłam sobie snajpera na 5 s przed końcem aukcji
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, czy te mdlosci i wymioty kiedys mi sie skończą nic nie moge ugotować zeby zaraz nie leciec do łazienki no cóż... :< jeszcze tak dziwnie boli mnie brzuch co jakis czas wczesniej jakbym miała dostac okres a teraz tak dziwnie na dole jakby takie skurcze ale nie do konca, tak tez mam jesli przez cały dzien jestem na nogach i sie nie kładę tylko siedze.. Tez macie cos takiego?
Ja mam nadzieje na dziewczynkę, lekarz nic nie widział ale tak czuje, byłabym w wielkim szoku gdyby jednak okazało sie ze to chłopiec. Na nastepnej wizycie moze sie dowiem.
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Ech, zasypiam. Proszę o konsultacje w sprawie kąta nachylenia fifsztonga mojego brzdąca. Co nasze oczy laików widza? Acha, gdzieś jeszcze doczytałam, ze jak czubek dyndałka jest rozdwojony, to może wskazywać na dziewczynkę, a u nas jest rozdwojony wlasnie na obu zdjęciach.
Ciagle dziwnie mi, zeby tak Fasolek miał miec cipcioszka, ale z drugiej strony cieszę sie bardzo. Gorzej, ze jak wyjdzie chłopczyk, to bedzie takie malutkie, tyciutkie, mikroskopijne rozczarowanie... A jak to u Was jest?Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottko Twoje nocne rozwarzania wprowadzaja mnie w dobry nastroj
Kiedy masz kolejna wizyte? Wtedy zapewne dowiesz sie czy to fasolek czy fasolinka wiec nooo stresss taka "niepewnosc" tez jest ekscytujaca. A jak nawet fasolinka okaze sie byc fasolkiem a poczujesz pierwsze ruchy to nawet najlepszy mikroskop nie dostrzeze zawodu! O! Tak Ci powiem:)
Przepraszam Bratku!nie wiem czemu myslalam ze to Ty. Ale wydawalo mi sie ze juz ktos mial ponad 7!
Behemottka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Behemottko Twoje nocne rozwarzania wprowadzaja mnie w dobry nastroj
Kiedy masz kolejna wizyte? Wtedy zapewne dowiesz sie czy to fasolek czy fasolinka wiec nooo stresss taka "niepewnosc" tez jest ekscytujaca. A jak nawet fasolinka okaze sie byc fasolkiem a poczujesz pierwsze ruchy to nawet najlepszy mikroskop nie dostrzeze zawodu! O! Tak Ci powiem:)
Przepraszam Bratku!nie wiem czemu myslalam ze to Ty. Ale wydawalo mi sie ze juz ktos mial ponad 7!
Widzę sie z ginekolog we wtorek (u mnie osobno USG i lekarz...). Wtedy wyznaczymy kolejne USG, chyba za miesiąc, ale może wcześniej, bo moja torbiel trochę urosła i trzeba ja monitorować.
Dobranoc kochane. Jejku jak ja Was lubię i za każda trzymam kciuki:). Ale bedzie fajnie, jak już będziemy rodzic jedna po drugiej. A ponieważ już jest późno i ja naprawdę powinnam spac, to skojarzyło mi sie nasze forumowe rodzenie ze strzelającym popkornem. Najpierw bedzie jedna... pyk, potem następna... pyk, potem pyk... pyk... pyk.. pyk. pyk pyk pykpykpykpykpyk!! Ha ha. Dziwnie sie robi...Ewidentne pora spac... Dobranoc!
martta, mmargol, bbeczka91, bisacz, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobry pomysł, jeszcze tylko wymyślić z czym, ostatnio chodził za mną taki z bakłażanem, chili, pomidorami i kaparami, ale nigdzie nie mogłam znaleźć bakłażana, ale dziś jest sobota, więc może z dostawą będzie prościej? Mięso będzie na jutro, żeby nie zbankrutować
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:dobry pomysł, jeszcze tylko wymyślić z czym, ostatnio chodził za mną taki z bakłażanem, chili, pomidorami i kaparami, ale nigdzie nie mogłam znaleźć bakłażana, ale dziś jest sobota, więc może z dostawą będzie prościej? Mięso będzie na jutro, żeby nie zbankrutować
Makaron z tunczykiem- bardzo szybki
Makaron z suszonymi pomidorami łososiem i szpinakiem
Spagetti
Carbonara
Lasagne bolognese,
Lasagne spinachi
Jak widać uwielbiam makaronyewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny