WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jest cudnie. 5,8cm wszystkie pomiary idealnie, przyzierność, przepływy wzorowo.
No i ponoć dynda coś między nogami, i tak wiedziałam:)Anulka01, martta, A_n_k_a_80, Ewelina.Irl, AniaLewandowska, bbeczka91, Robotka1, Sabina, Angela89, Pauka, claudiuszek, Pysiaczek89, Behemottka, YvonnElizabeth, mmargol, bisacz, _izunia_, Bratek, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
Ksosia wrote:No to Ci powiem, masz zajebistego męża, bo mój piesek francuski czasem rżnie takiego panicza, że boje się, że podczas podcierania paznokcie sobie uszkodzi...
Oczywiście to żart, ale nie wiem czy dałby radę... Chyba zacznę go do tego przygotowywać...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Sabina wrote:Jestem wykończona
Ale wyniki mamy podobne, tylko dziec większy, na 7,4 mm
Zdjęcia i dokładne wymiary wstawię jak odpocznę
A i też byliśmy w Smyku. Mamy taki sam kombinezon jak Bbczkamoc forum i wypzedaży
gratki Sabina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:12
Sabina lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:Anulka ja się nawet zastanawiałam czy dziecku nie zaszkodzę tym ostrym, bo czasami jem niemiłosiernie przyprawione jadam, ale zanim zaszłam to też tak doprawiałam czy nawet jak kupowałam kebaby to zawsze z ostrym, chińszczyzna też na ostro - a mam wrażenie że obcokrajowcy mają inną skale ostrości zahaczające o ostatni krąg piekła
może jak się urodzi będzie lubiło wyraziste smaki?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:Haha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbd817b31a28.jpg
Dopóki były USG dowcipne, to nogi zawsze goliłam w zestawie z psiochą. Boję się, że teraz przez te USG brzuszne, następne strzyżenie będzie dopiero przed latemW ogóle rozleniwiłam się jeśli chodzi o zadbanie o siebie. Moje brwi już wyglądają tak źle... Ale obiecuję sobie, że przed świętami odwiedzę kosmetyczkę
Mysza, super ciuszki. Ja byłam z mężem, a niestety zakupy z nim przypominają maraton przez sklep, więc nie zdążyłam nic innego dorwać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:25
kamciaelcia, Ewelina.Irl, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI nic nie kosztowało więcej niż 30 zł( w zasadzie wszystko za 50%) więc jestem z siebie dumna. Kolory unisex :p
Z moim mężem można chodzić na zakupy. A jak mu jeszcze pokazałam jaka jest duża przecena to chciał kupować, więcej i różowe i niebieskie :p A na dodatek dziś mi znów tortillę z mc przywiózł...No nie mogę narzekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 20:33
Ania91, bbeczka91, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Ja dzis szukalam air maxow i wszedzie nie bylo moich rozmiarow chyba zostanie mi zamowic tylko online
-
slodka100 wrote:Niestety muszę się z wami pożegnać
brak serduszka a zarodek za malo urósl od ost wizyty w dodatku dziwny nieregularny ksztalt pęcherzyka ciążowego a powinno byc takie kolko. Lekarz mowi ze na 99% ciaza obumarla bo musi to obejrzec drugi lekarz tj mówia procedury. W srode mam zabieg na szczescie u niego w szpitalu i w ten sam dzien wyjde do domu bo musze zajmowac sie moim synkiem. Bardzo mi przykro ale troche sie na to nastawialam no i tak najwidoczniej mialo byc ale mam nadzieję ze niebawem po 3mies przerwie bede w upragnionej zdrowej donoszonej ciazy
Wam kochane zycze spokojnych ciaz i wszystkiego co najlepsze dla was i waszych kruszynek
Żegnajcie :-*
Reszcie dziewczyn gratuluję wizyt i długaśnych maluszków
Ja dalej z okropnym nastrojem niestety nie czuje się najlepiej mój niestety do pracy na nocną zmianę -
nick nieaktualnymartta wrote:Sabinka, Madziulla super
Ale rzeczywiście długi maluch u Ciebie Sabina, chyba póki co najdłuższy z wszystkich wizytujacych hehe
Ale zmeczyly mnie te emocje dnia dzisiejszego. Ale wiecie moja córka też dużo wyprzedziła swój wiek, tak jak zostało. Ma to po nas. Ja mam 180cm, mąż 182 cm wzrostu. Nie mamy co.liczyć na niskich potomków
Jak ja się ciesze z tych wynikow! !!!. Jutro dokładnie wszystko spisze i wkleję do tabeli
Dzięki dziewczyny.
I dzięki za podpowiedź ze Smykiemten kombinezon to mąż wypatrzyl
mam chłopa co uwielbia zakupy
martta, A_n_k_a_80, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość