WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję się z 3,5 cm szkrabem pod sercem. 25.03 mamy genetyczne
kamień z serca
mmargol, Behemottka, claudiuszek, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Anulka01, A_n_k_a_80, martta, żabka04, AniaLewandowska, Sabina, Malutka92, bbeczka91, Angela89, Żabcia_, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Dobrze zrobiłaś. A tu na pocieszenie: cytat z forumginekologiczne:
Wraz z rozpoczęciem drugiego trymestru ciąży, na skutek zmian hormonalnych powodujących obrzmienie ścian naczyń krwionośnych układu oddechowego oraz spadku napięcia mięśni oskrzeli i płuc, często dochodzi do pojawienia się niewielkich trudności z zaczerpnięciem głębszego oddechu. Ponadto powiększająca się macica powoduje przemieszczanie się narządów wewnętrznych, które uciskając na przeponę wywołują uczucie duszności oraz trudności w oddychaniu. Szczególnie w ósmym miesiącu ciąży, kiedy to macica swoim dnem sięga najwyżej, bo aż pod wyrostek mieczykowaty dolegliwość ta odczuwalna jest najbardziej.dziękuje Ci bardzo kolejny raz :*
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
slodka100 wrote:Niestety muszę się z wami pożegnać
brak serduszka a zarodek za malo urósl od ost wizyty w dodatku dziwny nieregularny ksztalt pęcherzyka ciążowego a powinno byc takie kolko. Lekarz mowi ze na 99% ciaza obumarla bo musi to obejrzec drugi lekarz tj mówia procedury. W srode mam zabieg na szczescie u niego w szpitalu i w ten sam dzien wyjde do domu bo musze zajmowac sie moim synkiem. Bardzo mi przykro ale troche sie na to nastawialam no i tak najwidoczniej mialo byc ale mam nadzieję ze niebawem po 3mies przerwie bede w upragnionej zdrowej donoszonej ciazy
Wam kochane zycze spokojnych ciaz i wszystkiego co najlepsze dla was i waszych kruszynek
Żegnajcie :-*
-
Strazaczka1990 wrote:Zjadlam na raz 3 miski zupy barszcz biały i nadal głosuje oooo mamoooo! Zjadlam też kkopiec smażonych ziemniaków i 6kotletow zielonych i nadal to samo.
U mnie dziś 11stopni słoneczko było ale zaszło już.
Czekamy na wieści ;)Behemottka
..miało być mielone nie zielone .Cholerny słownik w telefonie -
nick nieaktualnya ze mnie się śmiali, jak im mówiłam, że nie mogę złapać głębokiego oddechu, twierdząc że to niemożliwe...
mąż miał mi pójść do sklepu, ale mu się przysnęło, teraz nie wiem czy go budzić czy sama muszę ruszyć tyłek..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:59
-
Behemottka wrote:Czy Wy tez do lekarza sie szykujecie jak na rozbierana randkę? Tak mi sie skojarzyło jak pod prysznicem stałam z maszynka do golenia...
No kiedys mnie ginekolog zapytal czemu sie gole ze dla niego nie musze . Haha
Gole sie dla siebie . OooPysiaczek89, Anulka01, żabka04, bbeczka91, Żabcia_, bisacz, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:a ze mnie się śmiali, jak im mówiłam, że nie mogę złapać głębokiego oddechu, twierdząc że to niemożliwe...
mąż miał mi pójść do sklepu, ale mu się przysnęło, teraz nie wiem czy go budzić czy sama muszę ruszyć tyłek..
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnySłodka bardzo mi przykro:-( tule cie mocno
Inzynierka super wieści
Gratki dla udanych wizyt:-)
Ewelina i bądź tu mądra. Masz rację dla siebie ja jak się zapuwzcze to dostaje jobla źle nie wygodnie i do dupy a od starego to spi.....dalam bo wstyd hahahah
Śmiać mi się chce z tego mojego fiucika jak to napisała chyba Angela??? Nie pamiętam tak dzisiaj tańcowal koło mnie podchody robił jak gołąbek hahah Tak mu się chce i chodzi i pyta kiedy cnotę oddam mu bo do gina umie się odpicowac hahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 19:21
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:A to Foxik tez tak miałaś z tym oddechem? Ja sie okropnie wystraszyłam, bo nigdy nie miałam tak, zebym nie mogła wziac głębszego oddechu... Ale pójdę do tego lekarza i zobaczę co mi powie.
ogólnie dziś się czuję jakbym była pijana, jest mi niedobrze, w głowie się kręci i generalnie słabo, zaraz sobie jakiś film odpalę, zrobię popcorn i relaks...
-
nick nieaktualny