X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbeczka91 wrote:
    Ahh i też stałam się posiadaczką szarego kombinezonu z Kubusiem ze Smyka ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ad2daf0469c.jpg
    Juz 4 go mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:48

Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się z 3,5 cm szkrabem pod sercem. 25.03 mamy genetyczne ;-) kamień z serca

mmargol, Behemottka, claudiuszek, Pysiaczek89, Strazaczka1990, Anulka01, A_n_k_a_80, martta, żabka04, AniaLewandowska, Sabina, Malutka92, bbeczka91, Angela89, Żabcia_, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słodka strasznie mi przykro:( trzymaj się:(

mhsvi09k4211dm8g.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka bardzo mi przykro... Trzymaj sie

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka wspolczuje ;( trzymaj się...

Prenatalne mam 17marca na 11.30 w Nowej Soli;)

Inżynieria to swietna wiadomość ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:53

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Dobrze zrobiłaś. A tu na pocieszenie: cytat z forumginekologiczne:
    Wraz z rozpoczęciem drugiego trymestru ciąży, na skutek zmian hormonalnych powodujących obrzmienie ścian naczyń krwionośnych układu oddechowego oraz spadku napięcia mięśni oskrzeli i płuc, często dochodzi do pojawienia się niewielkich trudności z zaczerpnięciem głębszego oddechu. Ponadto powiększająca się macica powoduje przemieszczanie się narządów wewnętrznych, które uciskając na przeponę wywołują uczucie duszności oraz trudności w oddychaniu. Szczególnie w ósmym miesiącu ciąży, kiedy to macica swoim dnem sięga najwyżej, bo aż pod wyrostek mieczykowaty dolegliwość ta odczuwalna jest najbardziej.
    Ojej Anulka pocieszylas mnie tym cytatem. Chociaż u mnie jeszcze drugiego trymestru nie ma, ale wiadomo w przybliżeniu :) dziękuje Ci bardzo kolejny raz :*

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    Niestety muszę się z wami pożegnać :-( brak serduszka a zarodek za malo urósl od ost wizyty w dodatku dziwny nieregularny ksztalt pęcherzyka ciążowego a powinno byc takie kolko. Lekarz mowi ze na 99% ciaza obumarla bo musi to obejrzec drugi lekarz tj mówia procedury. W srode mam zabieg na szczescie u niego w szpitalu i w ten sam dzien wyjde do domu bo musze zajmowac sie moim synkiem. Bardzo mi przykro ale troche sie na to nastawialam no i tak najwidoczniej mialo byc ale mam nadzieję ze niebawem po 3mies przerwie bede w upragnionej zdrowej donoszonej ciazy :-)
    Wam kochane zycze spokojnych ciaz i wszystkiego co najlepsze dla was i waszych kruszynek :-)
    Żegnajcie :-*
    Smutek :,-)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zjadlam na raz 3 miski zupy barszcz biały i nadal głosuje oooo mamoooo! Zjadlam też kkopiec smażonych ziemniaków i 6kotletow zielonych i nadal to samo.

U mnie dziś 11stopni słoneczko było ale zaszło już.

Czekamy na wieści ;)Behemottka
    Haha o rany
    ..miało być mielone nie zielone .Cholerny słownik w telefonie ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ze mnie się śmiali, jak im mówiłam, że nie mogę złapać głębokiego oddechu, twierdząc że to niemożliwe... :/ mąż miał mi pójść do sklepu, ale mu się przysnęło, teraz nie wiem czy go budzić czy sama muszę ruszyć tyłek..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 18:59

Wysłany: 4 marca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do golenia muszelly to ja też przed wizyta gole;) czelajcie w 9miesiacu to Nasze Małże będą Nas golic bo My naszych stóp nie bedziemy widzialy

Macioszczyczka, YvonnElizabeth, Żabcia_, bisacz, Behemottka lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Czy Wy tez do lekarza sie szykujecie jak na rozbierana randkę? Tak mi sie skojarzyło jak pod prysznicem stałam z maszynka do golenia...
    Moj do mnie . A ty dla kogo sie golisz ? Przeciez idziesz tylko do lekarza a on juz sie napatrzyl nie na jedna :-D
    No kiedys mnie ginekolog zapytal czemu sie gole ze dla niego nie musze . Haha
    Gole sie dla siebie . Ooo

Pysiaczek89, Anulka01, żabka04, bbeczka91, Żabcia_, bisacz, _izunia_, Behemottka lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka tak mi przykro....

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się pewnie nie będzie chciało jak już brzuch urośnie tak bardzo, że nie będę nic na dole widzieć :P

Behemottka lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a ze mnie się śmiali, jak im mówiłam, że nie mogę złapać głębokiego oddechu, twierdząc że to niemożliwe... :/ mąż miał mi pójść do sklepu, ale mu się przysnęło, teraz nie wiem czy go budzić czy sama muszę ruszyć tyłek..
    A to Foxik tez tak miałaś z tym oddechem? Ja sie okropnie wystraszyłam, bo nigdy nie miałam tak, zebym nie mogła wziac głębszego oddechu... Ale pójdę do tego lekarza i zobaczę co mi powie.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodka bardzo mi przykro :(

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje udanych wizyt . :)

martta, claudiuszek, bbeczka91 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka bardzo mi przykro:-( tule cie mocno :-)

Inzynierka super wieści :-)
    Gratki dla udanych wizyt:-)

Ewelina i bądź tu mądra. Masz rację dla siebie ja jak się zapuwzcze to dostaje jobla źle nie wygodnie i do dupy a od starego to spi.....dalam bo wstyd hahahah

Śmiać mi się chce z tego mojego fiucika jak to napisała chyba Angela??? Nie pamiętam tak dzisiaj tańcowal koło mnie podchody robił jak gołąbek hahah Tak mu się chce i chodzi i pyta kiedy cnotę oddam mu bo do gina umie się odpicowac hahahha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 19:21

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka... Jestem przy Tobie... :'(
    Szczęście do Was wróci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    A to Foxik tez tak miałaś z tym oddechem? Ja sie okropnie wystraszyłam, bo nigdy nie miałam tak, zebym nie mogła wziac głębszego oddechu... Ale pójdę do tego lekarza i zobaczę co mi powie.
    do połowy wezmę, ale później jest problem, na raty muszę, ale czuję że w środku jakoś inaczej jest, więc pewnie ma to związek z przemieszczaniem się organów, żeby zrobić miejsce dzidziusiowi :) ogólnie dziś się czuję jakbym była pijana, jest mi niedobrze, w głowie się kręci i generalnie słabo, zaraz sobie jakiś film odpalę, zrobię popcorn i relaks... :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie mc donaldowe żarcie jest zdrowe?????
    Kurde zmierzylam cukry po jedzeniu równo po godzinie a mój wynik 92!!!!!!
    Wow nie wierzę.
    A obszarów jestem że brzuch czuje jak mi się rozciąga :-)

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ