WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zjadlam na raz 3 miski zupy barszcz biały i nadal głosuje oooo mamoooo! Zjadlam też kkopiec smażonych ziemniaków i 6kotletow zielonych i nadal to samo.
U mnie dziś 11stopni słoneczko było ale zaszło już.
Czekamy na wieści ;)BehemottkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 17:28
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Zjadlam na raz 3 miski zupy barszcz biały i nadal głosuje oooo mamoooo! Zjadlam też kkopiec smażonych ziemniaków i 6kotletow zielonych i nadal to samo.
U mnie dziś 11stopni słoneczko było ale zaszło już.
Jak smakują zielone kotlety?Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Strazaczka1990 wrote:Zjadlam na raz 3 miski zupy barszcz biały i nadal głosuje oooo mamoooo! Zjadlam też kkopiec smażonych ziemniaków i 6kotletow zielonych i nadal to samo.
U mnie dziś 11stopni słoneczko było ale zaszło już.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ja skorzystałam z Waszych porad zarejestrowałam się na stronie h&m dostałam 25% zniżki i kupiłam spodnie dresowe wyglądają na skiny, czarne z pasem za jedyne 59,93zl z dostawą do domu gratis
płatne przy odbiorze, polecam dziewczyny
dziekuję za super pomysł
maluutka90, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka ale zaszalałaś, mnie dziś lekko mdli, ale przydałoby się zaraz coś przekąsić, więc chyba zrobię sobie pierogów, mam zapas w zamrażalniku. Zrobiłam też leczo, jak zawsze robiłam leczo które wszystkim smakowało, tak teraz zjadłam kilka łyżek bo trzeba było czymś zapchać brzuch w pracy
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
martta wrote:hej dziewczyny, melduje się ja!
mam w brzuchu straszną wiercipiętę
ale zdrową!
wszystkie pomiary w normie, serducho 158 uderzeń/min, NT w normie, nosek jest, oczka też, żołądek i pęcherz moczowy wszystko prawidłowe. Widzieliśmy jak fika, normalnie szaleństwo tam odprawia, nawet na głowie "stanął" w pewnym momencie. Serduszko w końcu słyszeliśmy, spojrzałam na męża i twardziel nigdy nie płaczący miał całe zaszklone oczy. Prawie się tam rozpłakałam. To jest niesamowite wszystko i nieprawdopodobne. Niestety żadnych ładnych zdjęć pomimo ich mnogości nie mamy, bo się nie dało uchwycić urwisa o poznaniu płci nie wspominając. No nic następną wizytę wpisz mi Ksosia proszę na 25 marca.
hurra mam zdrowego bąbla w brzuchuaha i długi 6,7 cm
Sabinka jak u Ciebie? i inne mamuśki dzisiaj wizytujące? Behemotka Ty też dzisiaj prawda? powodzenia!martta lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Tak dla poprawienia humoru. Drugotrymestrowe mamuski możemy jeść 300 kcal więcej!!! Jupi
Dziś jem śmieciowo. Same drożdżówki. Ale dzidzia słodkiego się domagała. Jutro będzie bardziej zdrowo...mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Ja skorzystałam z Waszych porad zarejestrowałam się na stronie h&m dostałam 25% zniżki i kupiłam spodnie dresowe wyglądają na skiny, czarne z pasem za jedyne 59,93zl z dostawą do domu gratis
płatne przy odbiorze, polecam dziewczyny
dziekuję za super pomysł
Gratuluję dziewczyny wyników i trzymam kciuki mocno za pozostałe...Szykują nam się akrobaci
martta, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Oj, jak wrócę to u Was będzie już chyba po 23:00, więc późno... Updacik pewnie przeczytacie dopiero jutro
O te kotlety to ja na serio pytam, zielone to znaczy z czego? Bo ja teraz wciagam wszystkie zielone warzywa!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ja już po prenatalnych. Maluszek ma 6,5 cm, rączki, nóżki na swoim miejscu, kość nosowa obecna, przezierność w normie, lekarka wykonująca badanie bardzo fajna, cały czas mówiła co widzi i potwierdzała, że wszystko jest jak należy. Powiedziała jedynie, że kosmówka jest dość nisko, ale wraz ze wzrostem macicy powinna pójść do góry. Wyniki z testu podwójnego powinny być w przyszłym tyg. do odebrania, w razie niepokojącej diagnozy będą dzwonić. Następna wizyta 17 marca. Poniżej foto do weryfikacji
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd51407958f7.jpg
inzynierka, Pysiaczek89, Anulka01, mmargol, martta, żabka04, Behemottka, kamciaelcia, A_n_k_a_80, claudiuszek, Strazaczka1990, maluutka90, Angela89, Żabcia_, bisacz, _izunia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:Martta pięknie! Gratulacje!
Pysiaczek a ile masz tych bakterii? VitaButin polecam - żurawina sproszkowana rownież polecana ciężarnym. Co do oddechu to ja mam tak od miesiąca:) przypadłość ciążowa:)
Bisacz dobra jesteśale dla pocieszenia nie jedyna zapominalska;)
Behemottka a Ty na którą idziesz? Chyba nie czeka nas nocne czuwanie co?
Przez ten oddech to az sie popłakałam. Boje sie, ze Fasolka moze sie nie dotlenić. Jak leżę, to wtedy bardziej to odczuwam. Moze to jest jakoś powiązane z tym moim kaszlem, ktory wieczorem sie uaktywnia, ale nie jest jakoś bardzo często. Moze to astma? Chociaż nigdy nie miałam, mam tylko AZS, ale praktycznie juz z niego wyrosłam...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ahh i też stałam się posiadaczką szarego kombinezonu z Kubusiem ze Smyka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ad2daf0469c.jpginzynierka, Ewelina.Irl, Macioszczyczka, mmargol, żabka04, claudiuszek, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, Sabina, Angela89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:O nie nie, będę czekać! Wiec nie zapomnij sie odmeldowac!
O te kotlety to ja na serio pytam, zielone to znaczy z czego? Bo ja teraz wciagam wszystkie zielone warzywa!
Podejrzewam błąd słownika. Chodziło o mielone ;PAnulka01, mmargol, Strazaczka1990, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Anulka bakterii mam 158,4 ul a norma jest < 130 ul
Przez ten oddech to az sie popłakałam. Boje sie, ze Fasolka moze sie nie dotlenić. Jak leżę, to wtedy bardziej to odczuwam. Moze to jest jakoś powiązane z tym moim kaszlem, ktory wieczorem sie uaktywnia, ale nie jest jakoś bardzo często. Moze to astma? Chociaż nigdy nie miałam, mam tylko AZS, ale praktycznie juz z niego wyrosłam...
Maluszek oddycha tlenem który jest w Twojej krwi, więc spokojnieNie masz może problemow z astmą?