WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Jak podsłuchuję bobasa detektorem to nawet jak nie wyłapie jego tętna to słyszę jak się wierci maleństwo, ma jeszcze bardzo dużo miejsca do fikania i dlatego nieraz ciężko znaleźć jego tętno.
Behemotka trzymam kciuki. Miałam do wyboru dwa detektory, taki Womb Music (czy coś) i taki jak u mojego lekarza. Wybrałam taki jak u lekarza, on jest tylko do serduszka i jak na razie, odpukać, zawsze znajdę, chociaż wczoraj musiałam trochę głowice przycisnąć... Ten drugi był od wszystkich dźwięków i nawet chyba sam coś grał, ale sie nie skusilam. Pewnie z takim tez był słyszała wiercipietki
-
Cześć Mamuśki
Jeśli chodzi o ubranka dla maleństwa to raczej po 20tc planuje gromadzić a jeśli będzie dziewczynka to część ubranek będę miała od siostry męża
Dla siebie jeszcze też nic nie kupowałam bo lubię ciuszki over size więc mam ich trochę tylko za spodniami muszę się rozejrzeć
Powodzenia na wizytach
Idę narazie pranie wieszać i galaretkę robić
Pozdrawiam -
Dziewczyny zrobiłam badania moczu ogólne i wyszły mi bakterie. Czym mogę sobie pomoc? W poniedziałek znowu bede musiała sie wbić do mojej gin. Ona na pewno juz o mnie myśli, jak o wariatce... Dodatkowo od trzech dni noe mogę jakby wziac pełnego wdechu powietrza i czuje jakby ucisk na klatce piersiowej. Nie wiem co to moze byc? Czasami sie zastanawiam, czy ja nie mam jakiejś nerwicy lekowej...Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Dziewczyny zrobiłam badania moczu ogólne i wyszły mi bakterie. Czym mogę sobie pomoc? W poniedziałek znowu bede musiała sie wbić do mojej gin. Ona na pewno juz o mnie myśli, jak o wariatce... Dodatkowo od trzech dni noe mogę jakby wziac pełnego wdechu powietrza i czuje jakby ucisk na klatce piersiowej. Nie wiem co to moze byc? Czasami sie zastanawiam, czy ja nie mam jakiejś nerwicy lekowej...
Wg mnie profilaktycznie żurawina na pęcherz i jogurty naturalne na podniesienie ph pochwy. -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Dziewczyny zrobiłam badania moczu ogólne i wyszły mi bakterie. Czym mogę sobie pomoc? W poniedziałek znowu bede musiała sie wbić do mojej gin. Ona na pewno juz o mnie myśli, jak o wariatce... Dodatkowo od trzech dni noe mogę jakby wziac pełnego wdechu powietrza i czuje jakby ucisk na klatce piersiowej. Nie wiem co to moze byc? Czasami sie zastanawiam, czy ja nie mam jakiejś nerwicy lekowej...
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedzę sobie i piszę z wami a tu dzwoni telefon - moja siostra i pyta "odebrałaś mi małą z przedszkola nie?" A ja co ZAPOMNIAŁAM! Dobrze, że zadzwoniła zanim przedszkole zadzwoniło do niej, no makabra jakaś dobre chociaż to, że już nie będzie po godzinach w pracy siedzieć bo musi córkę odebrać. No nie wierzę w siebie.........
-
hej dziewczyny, melduje się ja!
mam w brzuchu straszną wiercipiętę
ale zdrową!
wszystkie pomiary w normie, serducho 158 uderzeń/min, NT w normie, nosek jest, oczka też, żołądek i pęcherz moczowy wszystko prawidłowe. Widzieliśmy jak fika, normalnie szaleństwo tam odprawia, nawet na głowie "stanął" w pewnym momencie. Serduszko w końcu słyszeliśmy, spojrzałam na męża i twardziel nigdy nie płaczący miał całe zaszklone oczy. Prawie się tam rozpłakałam. To jest niesamowite wszystko i nieprawdopodobne. Niestety żadnych ładnych zdjęć pomimo ich mnogości nie mamy, bo się nie dało uchwycić urwisa o poznaniu płci nie wspominając. No nic następną wizytę wpisz mi Ksosia proszę na 25 marca.
hurra mam zdrowego bąbla w brzuchuaha i długi 6,7 cm
Sabinka jak u Ciebie? i inne mamuśki dzisiaj wizytujące? Behemotka Ty też dzisiaj prawda? powodzenia!maluutka90, bisacz, Behemottka, Anulka01, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, Bee85, Pysiaczek89, mmargol, żabka04, claudiuszek, Sabina, Malutka92, Angela89, Żabcia_, _izunia_, Bratek, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:hej dziewczyny, melduje się ja!
mam w brzuchu straszną wiercipiętę
ale zdrową!
wszystkie pomiary w normie, serducho 158 uderzeń/min, NT w normie, nosek jest, oczka też, żołądek i pęcherz moczowy wszystko prawidłowe. Widzieliśmy jak fika, normalnie szaleństwo tam odprawia, nawet na głowie "stanął" w pewnym momencie. Serduszko w końcu słyszeliśmy, spojrzałam na męża i twardziel nigdy nie płaczący miał całe zaszklone oczy. Prawie się tam rozpłakałam. To jest niesamowite wszystko i nieprawdopodobne. Niestety żadnych ładnych zdjęć pomimo ich mnogości nie mamy, bo się nie dało uchwycić urwisa o poznaniu płci nie wspominając. No nic następną wizytę wpisz mi Ksosia proszę na 25 marca.
hurra mam zdrowego bąbla w brzuchuaha i długi 6,7 cm
Sabinka jak u Ciebie? i inne mamuśki dzisiaj wizytujące? Behemotka Ty też dzisiaj prawda? powodzenia!
Gratuluje! Takie dobre wiadomości to miodzio dla mnieJa mam wizyte za trzy godziny (11:15 u mnie)... dodatkowo na USG jest zawsze poslizg, wiec pewnie wejde za 3 i pol.
Jedziemy z mezem osobno, bo on ma spotkanie o 12. Mam nadzieje, ze choc troche bobaska uda mu sie zobaczyc.martta, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodebrałam swoje spodnie, na zdjęciu wyglądały na granatowe, a są chyba czarne, ale pasują bardzo ładnie i jeszcze sporo zapasu na brzucho
sprzedawane na licytacji jako używane, ale wyglądają na nienoszone, albo bardzo mało, dwie dyszki za nie dałam
więc nie ma co marudzić, są takie że do bardziej eleganckiej stylówki ubiorę i na luźno
Strazaczka1990, Behemottka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martta pięknie! Gratulacje!
Pysiaczek a ile masz tych bakterii? VitaButin polecam - żurawina sproszkowana rownież polecana ciężarnym. Co do oddechu to ja mam tak od miesiąca:) przypadłość ciążowa:)
Bisacz dobra jesteśale dla pocieszenia nie jedyna zapominalska;)
Behemottka a Ty na którą idziesz? Chyba nie czeka nas nocne czuwanie co?martta, bisacz lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia