WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś o dziwo całkiem dobrze sie czuje:) nawet zaczynam zarazę z domu wypędzać: prania mam na kilka dni... No i jeszcze dzisiaj przyszła paczka: detektor tętna! I udało mi sie podsłuchać Kropkę! Cudowny dźwięk!
Dziewczyny czy przy tych domowych detektorach miarodajne jest liczenie uderzeń na minutę?mychakruszyna, Angela89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyJa też się chwieje, słabo mi, duszno mi, w oczach mam czarne punkciki ale to normalne z córką w ciąży też tak miałam noi i tasiemca mam dziś wyjątkowo co 2h wołam jeść!!!!!!
Dziś popołudniu jadę z córką do galerii kupie sobie majtochy jak tylko bada i idziemy do mc Donalda na happy meal i big maca i na lody mąż nawet się nie sprzeciwia hmmmm chyba ma dzień dobroci -
mychakruszyna wrote:Dziewczyny czy wy też się dzisiaj tak fatalnie czujecie? Masakra łatwiej mi powiedzieć co nie boli:/ prócz głowy umieram na ból kręgosłupa i żołądka...no i słaba jestem strasznie
Oj tak, rozumiem ,Cie doskonale, dokładnie tak czułam sie przez kilka ostatnich dni...
Głowa, żołądek, kręgosłup i mdłości, stały zestaw, czekam kiedy to minie...
Jeszcze mam ostatnio czarne myśli, nie potrafię znalezc tętna detektorem, moze troche za wczesnie... -
nick nieaktualny
-
Pauka wrote:Oj tak, rozumiem ,Cie doskonale, dokładnie tak czułam sie przez kilka ostatnich dni...
Jeszcze mam ostatnio czarne myśli, nie potrafię znalezc tętna detektorem, moze troche za wczesnie...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Anulka01 wrote:No no! Nie kombinuj! Detektor zalecają dopiero od 12 tyg, bo wcześniej możesz miec problemy ze znalezieniem. Nawet pózniej nie zawsze sie udaje:)
Niby to wszystko wiem, ale głupia jestem po prostu!
Dzieki Anulka, czasem trzeba ochrzanic panikare
-
nick nieaktualnyPauka wrote:Oj tak, rozumiem ,Cie doskonale, dokładnie tak czułam sie przez kilka ostatnich dni...
Jeszcze mam ostatnio czarne myśli, nie potrafię znalezc tętna detektorem, moze troche za wczesnie...
Ja można powiedzieć która już wie gdzie szukać i jak, nie raz mam problem ze znalezieniem, teraz już na spokojnie znajduje ale maluszek ma już 7 cm. Więc spokojnie.Pauka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa za to dziś powera dostałam, posprzątałam w domu, zrobiłam obiad i w miedzy czasie muffinki dla córy.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ae5f35c57f1.jpgMacioszczyczka, Pauka, Malutka92, Ewelina.Irl, Gumcia, _izunia_, Strazaczka1990, mmargol, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauka wrote:Wiem Angela, ze powinnam jeszcze troche poczekać, ale wiesz jak to jest
kusi! A obiecywałam sobie ze nie bede sie sugerować detektorem...brawo ja
Spokojnie, zjedz coś słodkiego wieczorkiem i spokojnie poszukaj, szukaj na dole. I spokojnie jak nie znajdziesz, masz prawo jeszcze nie znaleźć. -
nick nieaktualnyPauka wrote:Matko! Ja jestem w stanie tylko leżeć, wiec podziwiam Cie Angela, ja oglądam Porody i beczę jak szalona, mam nadzieje ze takie wzruszenia nie wpływają złe na babla, ale nie moge sie powstrzymac, musze to oglądać
też oglądałam w pierwszej ciąży i też beczałam
Ale to pozytywne beczenie więc chyba dla bąbla nic złego
EDIT no dobra teraz mogę poleżeć, Martyna ma drzemkęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 14:22
-
nick nieaktualny