WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:też chciałam szukać w lumpeksach ciuszków, ale bałam się reakcji innych, nikt nie musi wiedzieć skąd dziecko ma ciuszki, a przecież przed ubraniem i tak się wszystko pierze
mojej wybierałam perełki głównie ubrania z next h&m
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:Dziewczyny w H&M online jest promocja na jeansy i są dużo tańsze ja po rabacie + miałam jeszcze rabat -25% zapłaciłam z dostawą 83zł
Kseosia, dziękuje!
Kurdę nie mogę tej promocji znaleźća doczytałam miałaś jeszcze drugi rabat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:53
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:U nas będą nowe, bo mój chce ubierać bliźniaki tak samo, a ciężko znaleźć po dwie szt w używanych. mam dużo ubrań po synu i chyba zrobię rekonesans i na allegro wystawię, parę stówek wpadnie, bo paczki za tyle chodzą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:05
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:27
Strazaczka1990, Angela89, żabka04, Dzierzba, Gumcia, Anulka01, staraczka_85, YvonnElizabeth, Pysiaczek89, Pauka, Malutka92, A_n_k_a_80, Żabcia_, Behemottka, Bee85, _izunia_, mmargol, AniaLewandowska, Broszka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem co zrobię z tymi wszystkimi ubraniami
U nas najpewniej jest że chłopak. Z jednej strony szkoda ubranek ale druga myśl że będę mogła przynajmniej to kupować mnie bardzo pociesza
No i chłopak to coś nowego
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:swoją drogą jak tylko widzę w tv jakieś gotowanie np Kuchenne rewolucje wczoraj to dostaję ślinotoku- jak można ciągle mieć taki apetyt?Przerażam samą siebie
No i obok moje LO
Musze męża wyciągnąć do tej restauracji jak się trochę tam uspokoi teraz.
mysza0406, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja póki co też nic nie kupiłam, ale jeśli coś szczególnie mi się spodoba to pewnie się skuszę
robię ostatnio wyprawy po lumpkach i faktycznie te najmniejsze ciuszki zwykle są w najlepszym stanie i dużo osób to potwierdza... więc jak coś znajdę - biorę
jutro z samego rana jadę do największego w mieście, a że daleko mam muszę zabrać biednego męża - ale może dla siebie też coś znajdziepo drodze wstąpię po mcmuffina
dziś po pracy odbieram spodnie w paczkomacie, wzięłam sobie zamówiłam do tego co mam pod pracą, a na naszym korpo obiekcie jest taki cool pro lumpek z bardziej znanymi markami, ostatnio nic nie znalazłam ale raz w tygodniu mają tam całkowitą wymianę towaru, a w któryś dzień jest tak, że bierze się torby - kosztują od 30 do 250 zł (w zależności od wielkości) i pakuje się ile wlezie i płaci się za torbę a nie za ciuchy, które się w niej znajdują, więc super opcja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny