X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będą nowe, bo mój chce ubierać bliźniaki tak samo, a ciężko znaleźć po dwie szt w używanych. mam dużo ubrań po synu i chyba zrobię rekonesans i na allegro wystawię, parę stówek wpadnie, bo paczki za tyle chodzą.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też chciałam szukać w lumpeksach ciuszków, ale bałam się reakcji innych, nikt nie musi wiedzieć skąd dziecko ma ciuszki, a przecież przed ubraniem i tak się wszystko pierze :)
    A komuś musisz mówic skąd ciuchy są :) mojej wybierałam perełki głównie ubrania z next h&m

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w H&M online jest promocja na jeansy i są dużo tańsze ja po rabacie + miałam jeszcze rabat -25% zapłaciłam z dostawą 83zł :)

Kseosia, dziękuje! :)

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Cieszę się bardzo z udanych wczoraj wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!

Kochane pytanie z serii "kulinaria" czy mozemy jeść pasztet pieczony? :)

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e1d0bec168c.jpg przykładowe ubranka z lumpka :P

Dzierzba, Gumcia, Strazaczka1990, maluutka90, Ewelina.Irl, YvonnElizabeth, Macioszczyczka, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, AISAK, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Dziewczyny w H&M online jest promocja na jeansy i są dużo tańsze ja po rabacie + miałam jeszcze rabat -25% zapłaciłam z dostawą 83zł :)

Kseosia, dziękuje! :)

Kurdę nie mogę tej promocji znaleźć :( a doczytałam miałaś jeszcze drugi rabat :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam leczo, ale jakoś mi nie smakuję, czy ja w ciąży przestałam dobrze gotować czy to jednak nie są moje smaki? :(

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Licz barany! Albo idź cos zjeść:)
    Dobra rada Mycha zjadlam i zasnelam z kanapka w buzi ;o hehe i jeszcze co?mój Slawek zdjęcie walnal

Anulka01, mmargol lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 marca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam właśnie i coś mnie mdli

Angela ubranka piękne ;) dzień dobry

Co do ubrań to u Nas połowa używana połowa nową...będzie różowy wózek ;) jak potwierdzi się że to dziewczynka ;D i pełno różowych ciuszkow ;D

Wysłany: 4 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    U nas będą nowe, bo mój chce ubierać bliźniaki tak samo, a ciężko znaleźć po dwie szt w używanych. mam dużo ubrań po synu i chyba zrobię rekonesans i na allegro wystawię, parę stówek wpadnie, bo paczki za tyle chodzą.
    Na Fb jest fajna strona "mamolada" dużo kobiet sprzedaje tam ciuchy..cyka foty i wystawia i jest duże branie na ciuszki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:05

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:27

Strazaczka1990, Angela89, żabka04, Dzierzba, Gumcia, Anulka01, staraczka_85, YvonnElizabeth, Pysiaczek89, Pauka, Malutka92, A_n_k_a_80, Żabcia_, Behemottka, Bee85, _izunia_, mmargol, AniaLewandowska, Broszka, Bratek lubią tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co zrobię z tymi wszystkimi ubraniami :P U nas najpewniej jest że chłopak. Z jednej strony szkoda ubranek ale druga myśl że będę mogła przynajmniej to kupować mnie bardzo pociesza :D No i chłopak to coś nowego :D

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka... jakoś.. boję się...
    ale dostałam na swoim wieczorze panieńskim body i bluzeczke (kolor żółty, a więc uni) i od brata śliniaczek :)
    No właśnie ją też się boje ..znaczne w 7miesiacu

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:50

Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    swoją drogą jak tylko widzę w tv jakieś gotowanie np Kuchenne rewolucje wczoraj to dostaję ślinotoku- jak można ciągle mieć taki apetyt?Przerażam samą siebie
    Hi hi wczoraj Kuchene rewolucje obywały się osiedlu którym mieszkałam całe życie :P No i obok moje LO :D Musze męża wyciągnąć do tej restauracji jak się trochę tam uspokoi teraz.

mysza0406, żabka04, _izunia_ lubią tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kurdę nie mogę tej promocji znaleźć :( a doczytałam miałaś jeszcze drugi rabat :P
    a masz newsletter h&m? Bo jak się zapiszesz to oni Ci też przyszyłają na meila kod rabatowy na -25% :D ja tak zawsze robie :D

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    a masz newsletter h&m? Bo jak się zapiszesz to oni Ci też przyszyłają na meila kod rabatowy na -25% :D ja tak zawsze robie :D
    Nimam :(
    już zakładam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:18

maluutka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co też nic nie kupiłam, ale jeśli coś szczególnie mi się spodoba to pewnie się skuszę :) robię ostatnio wyprawy po lumpkach i faktycznie te najmniejsze ciuszki zwykle są w najlepszym stanie i dużo osób to potwierdza... więc jak coś znajdę - biorę :D
    jutro z samego rana jadę do największego w mieście, a że daleko mam muszę zabrać biednego męża - ale może dla siebie też coś znajdzie :) po drodze wstąpię po mcmuffina :D dziś po pracy odbieram spodnie w paczkomacie, wzięłam sobie zamówiłam do tego co mam pod pracą, a na naszym korpo obiekcie jest taki cool pro lumpek z bardziej znanymi markami, ostatnio nic nie znalazłam ale raz w tygodniu mają tam całkowitą wymianę towaru, a w któryś dzień jest tak, że bierze się torby - kosztują od 30 do 250 zł (w zależności od wielkości) i pakuje się ile wlezie i płaci się za torbę a nie za ciuchy, które się w niej znajdują, więc super opcja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:

Dziekujeee :D Właśnie kupiłam spodnie :D

maluutka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie z ASOSa zamówiłam, kosztowały mnie 20 zł, bo wygrałam na licytacji i oby były dobre! bo może tyłek mi urósł tak bardzo że w dawny rozmiar się nie zmieszczę :D ciekawe czy jest tu ktoś mniejszy ode mnie? :P

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ