X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas będą nowe, bo mój chce ubierać bliźniaki tak samo, a ciężko znaleźć po dwie szt w używanych. mam dużo ubrań po synu i chyba zrobię rekonesans i na allegro wystawię, parę stówek wpadnie, bo paczki za tyle chodzą.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    też chciałam szukać w lumpeksach ciuszków, ale bałam się reakcji innych, nikt nie musi wiedzieć skąd dziecko ma ciuszki, a przecież przed ubraniem i tak się wszystko pierze :)
    A komuś musisz mówic skąd ciuchy są :) mojej wybierałam perełki głównie ubrania z next h&m

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w H&M online jest promocja na jeansy i są dużo tańsze ja po rabacie + miałam jeszcze rabat -25% zapłaciłam z dostawą 83zł :)

Kseosia, dziękuje! :)

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Gumcia Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Cieszę się bardzo z udanych wczoraj wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!

Kochane pytanie z serii "kulinaria" czy mozemy jeść pasztet pieczony? :)

uwo943r8sc6b8ien.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e1d0bec168c.jpg przykładowe ubranka z lumpka :P

Dzierzba, Gumcia, Strazaczka1990, maluutka90, Ewelina.Irl, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, AISAK, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    Dziewczyny w H&M online jest promocja na jeansy i są dużo tańsze ja po rabacie + miałam jeszcze rabat -25% zapłaciłam z dostawą 83zł :)

Kseosia, dziękuje! :)

Kurdę nie mogę tej promocji znaleźć :( a doczytałam miałaś jeszcze drugi rabat :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam leczo, ale jakoś mi nie smakuję, czy ja w ciąży przestałam dobrze gotować czy to jednak nie są moje smaki? :(

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Licz barany! Albo idź cos zjeść:)
    Dobra rada Mycha zjadlam i zasnelam z kanapka w buzi ;o hehe i jeszcze co?mój Slawek zdjęcie walnal

Anulka01, mmargol lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 marca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam właśnie i coś mnie mdli

Angela ubranka piękne ;) dzień dobry

Co do ubrań to u Nas połowa używana połowa nową...będzie różowy wózek ;) jak potwierdzi się że to dziewczynka ;D i pełno różowych ciuszkow ;D

Wysłany: 4 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    U nas będą nowe, bo mój chce ubierać bliźniaki tak samo, a ciężko znaleźć po dwie szt w używanych. mam dużo ubrań po synu i chyba zrobię rekonesans i na allegro wystawię, parę stówek wpadnie, bo paczki za tyle chodzą.
    Na Fb jest fajna strona "mamolada" dużo kobiet sprzedaje tam ciuchy..cyka foty i wystawia i jest duże branie na ciuszki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:05

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:27

Strazaczka1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dzierzba, Gumcia, Anulka01, staraczka_85, nick nieaktualny, Pysiaczek89, Pauka, Malutka92, A_n_k_a_80, nick nieaktualny, Behemottka, Bee85, _izunia_, mmargol, nick nieaktualny, Broszka, Bratek lubią tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem co zrobię z tymi wszystkimi ubraniami :P U nas najpewniej jest że chłopak. Z jednej strony szkoda ubranek ale druga myśl że będę mogła przynajmniej to kupować mnie bardzo pociesza :D No i chłopak to coś nowego :D

Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka... jakoś.. boję się...
    ale dostałam na swoim wieczorze panieńskim body i bluzeczke (kolor żółty, a więc uni) i od brata śliniaczek :)
    No właśnie ją też się boje ..znaczne w 7miesiacu

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:50

nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    swoją drogą jak tylko widzę w tv jakieś gotowanie np Kuchenne rewolucje wczoraj to dostaję ślinotoku- jak można ciągle mieć taki apetyt?Przerażam samą siebie
    Hi hi wczoraj Kuchene rewolucje obywały się osiedlu którym mieszkałam całe życie :P No i obok moje LO :D Musze męża wyciągnąć do tej restauracji jak się trochę tam uspokoi teraz.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Kurdę nie mogę tej promocji znaleźć :( a doczytałam miałaś jeszcze drugi rabat :P
    a masz newsletter h&m? Bo jak się zapiszesz to oni Ci też przyszyłają na meila kod rabatowy na -25% :D ja tak zawsze robie :D

f2w33e3khxcaayjq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:
    a masz newsletter h&m? Bo jak się zapiszesz to oni Ci też przyszyłają na meila kod rabatowy na -25% :D ja tak zawsze robie :D
    Nimam :(
    już zakładam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:18

maluutka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co też nic nie kupiłam, ale jeśli coś szczególnie mi się spodoba to pewnie się skuszę :) robię ostatnio wyprawy po lumpkach i faktycznie te najmniejsze ciuszki zwykle są w najlepszym stanie i dużo osób to potwierdza... więc jak coś znajdę - biorę :D
    jutro z samego rana jadę do największego w mieście, a że daleko mam muszę zabrać biednego męża - ale może dla siebie też coś znajdzie :) po drodze wstąpię po mcmuffina :D dziś po pracy odbieram spodnie w paczkomacie, wzięłam sobie zamówiłam do tego co mam pod pracą, a na naszym korpo obiekcie jest taki cool pro lumpek z bardziej znanymi markami, ostatnio nic nie znalazłam ale raz w tygodniu mają tam całkowitą wymianę towaru, a w któryś dzień jest tak, że bierze się torby - kosztują od 30 do 250 zł (w zależności od wielkości) i pakuje się ile wlezie i płaci się za torbę a nie za ciuchy, które się w niej znajdują, więc super opcja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maluutka90 wrote:

Dziekujeee :D Właśnie kupiłam spodnie :D

maluutka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie z ASOSa zamówiłam, kosztowały mnie 20 zł, bo wygrałam na licytacji i oby były dobre! bo może tyłek mi urósł tak bardzo że w dawny rozmiar się nie zmieszczę :D ciekawe czy jest tu ktoś mniejszy ode mnie? :P

‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ