X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała miec takie dziwne sny ;) mnie póki co od kilku dni męczą sprawy z kredytem na dom. Kurczę, jeszcze jakieś 2 Tyg i będziemy mieli decyzje. Mam nadzieje, ze sie uda, bo cholera mamy już zaliczkę wpłacona :/

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana, Dzierzba co Wy musicie przejść! Szlag! A od rana juz nie gorączkuje? To super by było! Daj znac jak po wizytach. Trzymamy kciuki!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Matko kochana, Dzierzba co Wy musicie przejść! Szlag! A od rana juz nie gorączkuje? To super by było! Daj znac jak po wizytach. Trzymamy kciuki!
    No nic mu się nie dzieje. Wydaje mi się, że gorączka była od przemęczenia, niewyspania i upałów w szpitalu. Będzie dobrze, to silny facet.

Ksosia, Anulka01, claudiuszek, żabka04, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wiecie, że służbowy wyjazd męża na cały dzień grozi dużymi wydatkami. Właśnie zrobiłam zakupy na zalando...
    Wkurzyłam się, że w moim mieście nie ma odzieży ciążowej, a po Poznaniu nie chce mi sie łazić, więęęccc...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d71a1e4c5c80.png

słabo widoczne bo z "koszyka" zescreenowałam zdjęcie, ale jakby któraś była chętna to podeślę "oryginał". W ogóle zapraszam na zalando, bo są wyprzedaże, a do 23.59 jest jeszcze doatkowe 10% na wyprzedażówki :)

Za te 4 ciuchy zapłaciłam w sumie 316zł dużo i niedużo... nowych z h&m czy coś pewnie bym nie kupiła :)

maluutka90, martta, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    No nic mu się nie dzieje. Wydaje mi się, że gorączka była od przemęczenia, niewyspania i upałów w szpitalu. Będzie dobrze, to silny facet.
    Teraz powinno byc już lepiej :) tak jak napisałaś, do tego doszły jeszcze emocje zapewne. Na pewno po konsultacji z lekarzem troche sie uspokoicie. Trzymam kciuki za synka :)

Kurczę, wczoraj pierwszy raz w życiu, po drzemce z rana wstałam z pękniętym naczyniem w lewym oku. Zastanawiam sie od czego to. Moze od bólu głowy i jakiegoś nagłego ciśnienia? Dziś tak mocno sie rozlało na pół oka. Mam nadzieje, ze nie pójdzie dalej, bo pięknie będę wygladała :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam kciuki

U nas w mieście otworzyli nam sklep lumpeks H&M na wagę, widziałam tam śliczny delikatnie szary kombinezon dla maluszka. Mam nadzieję, że jeszcze tam będzie, to sobie go zafunduje.

Pierwszą rzeczą kupioną dla mojego maluszka była czapeczka. Pasuje dla chłopca i dziewczynki. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/180ba3ce97e7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:49

Dzierzba, Ewelina.Irl, żabka04, Żabcia_, Strazaczka1990, Pysiaczek89, Moonicorns, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka... jakoś.. boję się...
    ale dostałam na swoim wieczorze panieńskim body i bluzeczke (kolor żółty, a więc uni) i od brata śliniaczek :)

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Czy wiecie, że służbowy wyjazd męża na cały dzień grozi dużymi wydatkami. Właśnie zrobiłam zakupy na zalando...
    Wkurzyłam się, że w moim mieście nie ma odzieży ciążowej, a po Poznaniu nie chce mi sie łazić, więęęccc...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d71a1e4c5c80.png

słabo widoczne bo z "koszyka" zescreenowałam zdjęcie, ale jakby któraś była chętna to podeślę "oryginał". W ogóle zapraszam na zalando, bo są wyprzedaże, a do 23.59 jest jeszcze doatkowe 10% na wyprzedażówki :)

Za te 4 ciuchy zapłaciłam w sumie 316zł dużo i niedużo... nowych z h&m czy coś pewnie bym nie kupiła :)

Kseosia poproszę linki! :D

Dzierzba kochana, zdrowka dla synka, będzie dobrze! Obyś Ty nic nie załapała tylko :(

A ja nie jade do pracy bo - mają jelitówke :D

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam kciuki :*
    Witam sie z rana . My wczoraj przyjechalismy do moich rodzicow .
    Napadalo sniegu Nicola -cio to ? Pierwszy raz widzi snieg .
    Pozniej wyjde z nia na dwor .
    I musze isc na shoping pokupywac sobie stanikow bo cyce mam jak balony a ostatnio sobie kupilam i za maly juz :-O

Musze kupic jakies ubranko Nicoli na sesjie wielkanocna bo mamy jutro .
    Milego dnia dla was :*

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach :*

martta lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak u mnie okaże sie, ze to jednak chłopak, to mam kompletna wyprawkę dla dziewczynki - śpioszki, pajacyki, czapeczki, buciki itd po mojej siostrzenicy. Póki co złożone w kosteczkę i czekaja :) jak któraś bedzie chciała powysyłam fotki. Ciuszki są boskie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam wyprawkę po dziewczynce i to akurat urodzonej w sierpniu, więc tak jakby sezonowo zgadałoby się rozmiarami. ;)

Jak już się dowiem co to, to strzeżcie się sklepy...

Ksosia lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam po nicoli ubranka . A od siostry mam dla chlopca od 0-12 msc
    Kupie tylko jakies nowe do szpitala .
    Ale mam przeczucie na chlopaka :)
    Wrozka mi wywrozyla jeszxze w polsce . Wszystko sie sprawdzilo zostal tylko chlopak .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kombinezon
    https://www.zalando.pl/mama-licious-mlbella-kombinezon-black-m6429d006-q11.html

sukienka letnia
    https://www.zalando.pl/new-look-sukienka-z-dzerseju-mid-pink-nl029g00j-j11.html

bluzka/koszula
    https://www.zalando.pl/topshop-bluzka-lightpink-tp729h005-j11.html

jeansy
    https://www.zalando.pl/zalando-essentials-jeansy-slim-fit-blue-denim-za829aa00-k12.html

miala tez w koszyku sukienke, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo nie wiem czy chodziłabym w niej ... a cena jednak jest powyzej przewidzianej kwoty...
    https://www.zalando.pl/mint-berry-mom-sukienka-z-dzerseju-royal-blue-ex529fa0b-k11.html

uciekam od komputera, bo to naprawde grozi wydatkami. Wczoraj zamówiłam 2 dzbanki na podgrzewacze:
    http://www.garneczki.pl/produkt/dzbanek-szklany-z-podgrzewaczem-termisil-berox-15-l,11209
    drugi bez zaparzacza w środku :)

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i prosze was dziewczynki o mocne trzymanie kciukow za moja dzisiejsza wizyte ktora bede miala ok 16 bo dzis sie okaze czy w weeken dzielimy sie z wszystkimi wspaniałą nowina :-) czy bede musia isc do szpitala :-(

Gumcia, Ewelina.Irl, Dzierzba, Ksosia, Żabcia_, maluutka90, martta, Pysiaczek89, Moonicorns lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co ciuszków nie mam po kim przejąć, bo dzieci w rodzinie większe, a przekazywane były między sobą i powędrowały jeszcze dalej, więc wszystko będzie trzeba zgromadzić samemu, no choćby że ktoś z znajomych coś da... ale wiadomo że w pierwszej kolejności to rodzina dostaje :P pewnie i tak będziemy szukać używanych, żeby nie zbankrutować na nowych, których ceny nie raz są z kosmosu.. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Dzierzba trzymam kciuki

U nas w mieście otworzyli nam sklep lumpeks H&M na wagę, widziałam tam śliczny delikatnie szary kombinezon dla maluszka. Mam nadzieję, że jeszcze tam będzie, to sobie go zafunduje.

Pierwszą rzeczą kupioną dla mojego maluszka była czapeczka. Pasuje dla chłopca i dziewczynki. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/180ba3ce97e7.jpg
    taka czapeczke miała moja córka na wyjście ze szpitala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma 80% używanych, a ma ich multum zrobię zdjęcie jak będę sugeregowala. Kilka wielkich kartonów z ubraniami 44-74.Wychodzi na to że gość w brzuchu to chłopak więc ich nie ubierze ale trochę uniwersalnych się znajdzie. Muszę się za to zabrać. Ale polecam pochodzic polumpkach bo ubrania zwłaszcza na początek są w stanie wręcz idealnym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też chciałam szukać w lumpeksach ciuszków, ale bałam się reakcji innych, nikt nie musi wiedzieć skąd dziecko ma ciuszki, a przecież przed ubraniem i tak się wszystko pierze :)

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uzywane na allegro kupowałam, ale od osób prywatnych, nie ze sklepów. Cudeńka za grosze czasem. po emilce mam 10 kartonów w piwnicy a to tylko z 10 miesiecy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ