X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała miec takie dziwne sny ;) mnie póki co od kilku dni męczą sprawy z kredytem na dom. Kurczę, jeszcze jakieś 2 Tyg i będziemy mieli decyzje. Mam nadzieje, ze sie uda, bo cholera mamy już zaliczkę wpłacona :/

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko kochana, Dzierzba co Wy musicie przejść! Szlag! A od rana juz nie gorączkuje? To super by było! Daj znac jak po wizytach. Trzymamy kciuki!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Matko kochana, Dzierzba co Wy musicie przejść! Szlag! A od rana juz nie gorączkuje? To super by było! Daj znac jak po wizytach. Trzymamy kciuki!
    No nic mu się nie dzieje. Wydaje mi się, że gorączka była od przemęczenia, niewyspania i upałów w szpitalu. Będzie dobrze, to silny facet.

Ksosia, Anulka01, claudiuszek, żabka04, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wiecie, że służbowy wyjazd męża na cały dzień grozi dużymi wydatkami. Właśnie zrobiłam zakupy na zalando...
    Wkurzyłam się, że w moim mieście nie ma odzieży ciążowej, a po Poznaniu nie chce mi sie łazić, więęęccc...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d71a1e4c5c80.png

słabo widoczne bo z "koszyka" zescreenowałam zdjęcie, ale jakby któraś była chętna to podeślę "oryginał". W ogóle zapraszam na zalando, bo są wyprzedaże, a do 23.59 jest jeszcze doatkowe 10% na wyprzedażówki :)

Za te 4 ciuchy zapłaciłam w sumie 316zł dużo i niedużo... nowych z h&m czy coś pewnie bym nie kupiła :)

maluutka90, martta, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    No nic mu się nie dzieje. Wydaje mi się, że gorączka była od przemęczenia, niewyspania i upałów w szpitalu. Będzie dobrze, to silny facet.
    Teraz powinno byc już lepiej :) tak jak napisałaś, do tego doszły jeszcze emocje zapewne. Na pewno po konsultacji z lekarzem troche sie uspokoicie. Trzymam kciuki za synka :)

Kurczę, wczoraj pierwszy raz w życiu, po drzemce z rana wstałam z pękniętym naczyniem w lewym oku. Zastanawiam sie od czego to. Moze od bólu głowy i jakiegoś nagłego ciśnienia? Dziś tak mocno sie rozlało na pół oka. Mam nadzieje, ze nie pójdzie dalej, bo pięknie będę wygladała :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam kciuki

U nas w mieście otworzyli nam sklep lumpeks H&M na wagę, widziałam tam śliczny delikatnie szary kombinezon dla maluszka. Mam nadzieję, że jeszcze tam będzie, to sobie go zafunduje.

Pierwszą rzeczą kupioną dla mojego maluszka była czapeczka. Pasuje dla chłopca i dziewczynki. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/180ba3ce97e7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 08:49

Dzierzba, Ewelina.Irl, żabka04, Żabcia_, Strazaczka1990, Pysiaczek89, Moonicorns, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nic nie kupiłam dla dziecka... jakoś.. boję się...
    ale dostałam na swoim wieczorze panieńskim body i bluzeczke (kolor żółty, a więc uni) i od brata śliniaczek :)

• maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 4 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Czy wiecie, że służbowy wyjazd męża na cały dzień grozi dużymi wydatkami. Właśnie zrobiłam zakupy na zalando...
    Wkurzyłam się, że w moim mieście nie ma odzieży ciążowej, a po Poznaniu nie chce mi sie łazić, więęęccc...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d71a1e4c5c80.png

słabo widoczne bo z "koszyka" zescreenowałam zdjęcie, ale jakby któraś była chętna to podeślę "oryginał". W ogóle zapraszam na zalando, bo są wyprzedaże, a do 23.59 jest jeszcze doatkowe 10% na wyprzedażówki :)

Za te 4 ciuchy zapłaciłam w sumie 316zł dużo i niedużo... nowych z h&m czy coś pewnie bym nie kupiła :)

Kseosia poproszę linki! :D

Dzierzba kochana, zdrowka dla synka, będzie dobrze! Obyś Ty nic nie załapała tylko :(

A ja nie jade do pracy bo - mają jelitówke :D

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba trzymam kciuki :*
    Witam sie z rana . My wczoraj przyjechalismy do moich rodzicow .
    Napadalo sniegu Nicola -cio to ? Pierwszy raz widzi snieg .
    Pozniej wyjde z nia na dwor .
    I musze isc na shoping pokupywac sobie stanikow bo cyce mam jak balony a ostatnio sobie kupilam i za maly juz :-O

Musze kupic jakies ubranko Nicoli na sesjie wielkanocna bo mamy jutro .
    Milego dnia dla was :*

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach :*

martta lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak u mnie okaże sie, ze to jednak chłopak, to mam kompletna wyprawkę dla dziewczynki - śpioszki, pajacyki, czapeczki, buciki itd po mojej siostrzenicy. Póki co złożone w kosteczkę i czekaja :) jak któraś bedzie chciała powysyłam fotki. Ciuszki są boskie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 09:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam wyprawkę po dziewczynce i to akurat urodzonej w sierpniu, więc tak jakby sezonowo zgadałoby się rozmiarami. ;)

Jak już się dowiem co to, to strzeżcie się sklepy...

Ksosia lubi tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam po nicoli ubranka . A od siostry mam dla chlopca od 0-12 msc
    Kupie tylko jakies nowe do szpitala .
    Ale mam przeczucie na chlopaka :)
    Wrozka mi wywrozyla jeszxze w polsce . Wszystko sie sprawdzilo zostal tylko chlopak .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kombinezon
    https://www.zalando.pl/mama-licious-mlbella-kombinezon-black-m6429d006-q11.html

sukienka letnia
    https://www.zalando.pl/new-look-sukienka-z-dzerseju-mid-pink-nl029g00j-j11.html

bluzka/koszula
    https://www.zalando.pl/topshop-bluzka-lightpink-tp729h005-j11.html

jeansy
    https://www.zalando.pl/zalando-essentials-jeansy-slim-fit-blue-denim-za829aa00-k12.html

miala tez w koszyku sukienke, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bo nie wiem czy chodziłabym w niej ... a cena jednak jest powyzej przewidzianej kwoty...
    https://www.zalando.pl/mint-berry-mom-sukienka-z-dzerseju-royal-blue-ex529fa0b-k11.html

uciekam od komputera, bo to naprawde grozi wydatkami. Wczoraj zamówiłam 2 dzbanki na podgrzewacze:
    http://www.garneczki.pl/produkt/dzbanek-szklany-z-podgrzewaczem-termisil-berox-15-l,11209
    drugi bez zaparzacza w środku :)

• slodka100 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i prosze was dziewczynki o mocne trzymanie kciukow za moja dzisiejsza wizyte ktora bede miala ok 16 bo dzis sie okaze czy w weeken dzielimy sie z wszystkimi wspaniałą nowina :-) czy bede musia isc do szpitala :-(

Gumcia, Ewelina.Irl, Dzierzba, Ksosia, Żabcia_, maluutka90, martta, Pysiaczek89, Moonicorns lubią tę wiadomość

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co ciuszków nie mam po kim przejąć, bo dzieci w rodzinie większe, a przekazywane były między sobą i powędrowały jeszcze dalej, więc wszystko będzie trzeba zgromadzić samemu, no choćby że ktoś z znajomych coś da... ale wiadomo że w pierwszej kolejności to rodzina dostaje :P pewnie i tak będziemy szukać używanych, żeby nie zbankrutować na nowych, których ceny nie raz są z kosmosu.. :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Dzierzba trzymam kciuki

U nas w mieście otworzyli nam sklep lumpeks H&M na wagę, widziałam tam śliczny delikatnie szary kombinezon dla maluszka. Mam nadzieję, że jeszcze tam będzie, to sobie go zafunduje.

Pierwszą rzeczą kupioną dla mojego maluszka była czapeczka. Pasuje dla chłopca i dziewczynki. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/180ba3ce97e7.jpg
    taka czapeczke miała moja córka na wyjście ze szpitala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma 80% używanych, a ma ich multum zrobię zdjęcie jak będę sugeregowala. Kilka wielkich kartonów z ubraniami 44-74.Wychodzi na to że gość w brzuchu to chłopak więc ich nie ubierze ale trochę uniwersalnych się znajdzie. Muszę się za to zabrać. Ale polecam pochodzic polumpkach bo ubrania zwłaszcza na początek są w stanie wręcz idealnym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też chciałam szukać w lumpeksach ciuszków, ale bałam się reakcji innych, nikt nie musi wiedzieć skąd dziecko ma ciuszki, a przecież przed ubraniem i tak się wszystko pierze :)

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uzywane na allegro kupowałam, ale od osób prywatnych, nie ze sklepów. Cudeńka za grosze czasem. po emilce mam 10 kartonów w piwnicy a to tylko z 10 miesiecy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 257 258 259 260 261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ