WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Behemottka wrote:Ja mam - małż +. Immunoglobuline dostanę dwa razy. Pierwsza w 28 tygodniu i po porodzie. Pilnuj tego sama, bo to bardzo ważne, ale jak dopilnujesz, to nie masz sie czym martwić
Behemottka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnymmargol wrote:w c&a to dwa wieszaki przy przymierzalniach byly na scisk, ale byl napis nad ze kolekcja ciazowa wiec akurat nie przeoczylam
ooo tunike tez musze jakas kupic, z tego wszystkiego nie poszla nigdzie dalej jak do c&a i smyka, bo juz sie zmeczylam, A jaka promocje maja w camaieu? na wybrane rzeczy czy na wszystko?
Ja patrzylam tylko na tuniki, to wlasnie bylo od 20 do 40% nawet, no i na legginsy 20%mmargol lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Strazaczka, slicznego masz maluszka
super!
Ja wlasnie wrocilam z moich zakupowkupilam portki ciazowe i jutro juz w nich sie wybieram do pracy
uff! odetchne
kupilam je w sklepie C&A maja teraz 20% na wszystko
Poszłam też za radą do smyka i nie moglam sie napatrzec, kupilam kombinezon na zime rozmiar 68, siwy wiec bedzie pasowal i na chlopca i na dziewczynkeza jedyne 40zl!
Czuje sie usatysfakcjonowana na dzismmargol lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:haneczka, dokladnie taki jak piszesz!
jedyny co mi pasowal do obu plci
taki suwak ma pomiedzy nogami i wywijane rekawki na łapcie
już jestem dumna mamusia - kupiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia!
Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie! Zazdraszczam!ja kupiłam w sobotę jest super
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Zabka ja tez kiedys kupilam majtochy w lidlu, patrze bawelniane i wzielam i okazaly sie super wygodne, ze wypatrywalam kolejnej oferty u nich na majty a jak sie pojawila to kupilam dwa pieciopaki
wiec wiem o czym mowisz, moje ulubione
hihi
Chyba czas je wyrzucić. Mamuśki się z nas robią, ot co!.
mmargol lubi tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:A ja dostałam dopiero po porodzie. U nas chyba nie praktykują immuno w 28 tyg, a szkoda. Co prawda ja mimo 2 ciąż mam coombsa ujemnego i mam nadzieje ze tak zostanie...
inzynierka, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, że wam zaśmiecam ten temat, ale jestem tu nowa i nie bardzo jeszcze wiem co i jak. Potrzebuje skontaktować się z jedną dziewczyną z forum.
Robotka1 jeśli jest taka możliwość odezwij się do mnie. Chciałabym podpytać Cię o azoospermie i sterydy, bo widzę, że miałaś taki problem.
Dziewczyny, jeszcze raz was przepraszam, że tutaj ale czlowiek wszystkiego probuje by wierzyć, że jest szansa.Sabina, Robotka1 lubią tę wiadomość
Zamykam oczy, by czuć
Odpuszczam wszystkim nerwom
Bo nie ma sensu się truć
I się gotować wewnątrz
W podróży znaki bez słów
Przedzierają ciemność
Zamykam oczy, by czuć... -
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Mnie nikt nie mowił o tescie coombsa, wiec nie wiem czy to się praktykuje... Inna sprawa, że tu się pacjentów traktuje jak ćwierćinteligentów: "taki teścik zrobimy i będzie zastrzyczek, a ty sobie główki nie kłopotaj..."Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyDziękuję, po prostu chciałam wiedzieć więcej o ciąży z niezgodnością. Bo inaczej poczytać a inaczej przeżyć na własnej skórze
Jutro wypytam mojego gina o wszystko. Może chociaż raz nie zapomnę języka w gębie
bo ile razy bym tam nie była to może zadam jedno pytanie z 10 przygotowanych
Mówicie o Maku, frytkach. Ja na myśl o smażonym dostaję obrzydzenia. Smród smażącego się jedzenia jest nie o przejścia dla mnie. Kończy się zwrotem. A najgorsze są właśnie ryby i frytki.
A bez opamiętania mogę jeść makaron. Czy sniadanie czy kolacja ja mogę całą ciążę na makaroniehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 23:01