X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje udanych wizyt

zdjecia maluszkow piekne!

ja jutro ide na dzien kobiet... ciekawe ile wytrzymam bo nic tylko bym spala

dobranoc

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ja mam - małż +. Immunoglobuline dostanę dwa razy. Pierwsza w 28 tygodniu i po porodzie. Pilnuj tego sama, bo to bardzo ważne, ale jak dopilnujesz, to nie masz sie czym martwić :)
    A ja dostałam dopiero po porodzie. U nas chyba nie praktykują immuno w 28 tyg, a szkoda. Co prawda ja mimo 2 ciąż mam coombsa ujemnego i mam nadzieje ze tak zostanie...

Behemottka lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    w c&a to dwa wieszaki przy przymierzalniach byly na scisk, ale byl napis nad ze kolekcja ciazowa wiec akurat nie przeoczylam :) ooo tunike tez musze jakas kupic, z tego wszystkiego nie poszla nigdzie dalej jak do c&a i smyka, bo juz sie zmeczylam, A jaka promocje maja w camaieu? na wybrane rzeczy czy na wszystko?

Ja patrzylam tylko na tuniki, to wlasnie bylo od 20 do 40% nawet, no i na legginsy 20% :D

mmargol lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Strazaczka, slicznego masz maluszka :) super!

Ja wlasnie wrocilam z moich zakupow :D kupilam portki ciazowe i jutro juz w nich sie wybieram do pracy :D uff! odetchne :) kupilam je w sklepie C&A maja teraz 20% na wszystko :)
    Poszłam też za radą do smyka i nie moglam sie napatrzec, kupilam kombinezon na zime rozmiar 68, siwy wiec bedzie pasowal i na chlopca i na dziewczynke :) za jedyne 40zl!
    Czuje sie usatysfakcjonowana na dzis :D
    Też kupiłam ten kombinezon z kubusiem puchatkiem jest uroczy :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    haneczka, dokladnie taki jak piszesz! :D jedyny co mi pasowal do obu plci :D taki suwak ma pomiedzy nogami i wywijane rekawki na łapcie :) już jestem dumna mamusia - kupiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia! :D :D :D
    Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie! Zazdraszczam!
    No to już 3 mamy taki sam kombinezon :) ja kupiłam w sobotę jest super :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokażcie o jaki chodzi, bo być może też go oglądałam, ja w smyku miałam kilka ciuszków na oku, ale same 50 zostały

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 22:10

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Zabka ja tez kiedys kupilam majtochy w lidlu, patrze bawelniane i wzielam i okazaly sie super wygodne, ze wypatrywalam kolejnej oferty u nich na majty a jak sie pojawila to kupilam dwa pieciopaki :D wiec wiem o czym mowisz, moje ulubione :D hihi
    Ha ha:) Ja też tylko bawełniane, a koronkowe i stringi z kokardkami leżą w drugiej szafie... of lat ;) Chyba czas je wyrzucić. Mamuśki się z nas robią, ot co!.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    A ja dostałam dopiero po porodzie. U nas chyba nie praktykują immuno w 28 tyg, a szkoda. Co prawda ja mimo 2 ciąż mam coombsa ujemnego i mam nadzieje ze tak zostanie...
    Mnie nikt nie mowił o tescie coombsa, wiec nie wiem czy to się praktykuje... Inna sprawa, że tu się pacjentów traktuje jak ćwierćinteligentów: "taki teścik zrobimy i będzie zastrzyczek, a ty sobie główki nie kłopotaj..."

inzynierka, Dzierzba lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 - robimy w Neomedica na Świetlanej. Zapisałam się do kobiety która wykonuje takie badania w poradni badań prenatalnych na polnej.
    Znalazłam jeszcze taniej w jednym miejscu za 200zł samo usg ale termin był na 21.03

f2w33e3khxcaayjq.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    pokażcie o jaki chodzi, bo być może też go oglądałam, ja w smyku miałam kilka ciuszków na oku, ale same 50 zostały
    Szary z kubusiem i uszkami na kapturku :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Goncia Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że wam zaśmiecam ten temat, ale jestem tu nowa i nie bardzo jeszcze wiem co i jak. Potrzebuje skontaktować się z jedną dziewczyną z forum.
    Robotka1 jeśli jest taka możliwość odezwij się do mnie. Chciałabym podpytać Cię o azoospermie i sterydy, bo widzę, że miałaś taki problem.

Dziewczyny, jeszcze raz was przepraszam, że tutaj ale czlowiek wszystkiego probuje by wierzyć, że jest szansa.

Sabina, Robotka1 lubią tę wiadomość

Zamykam oczy, by czuć
    Odpuszczam wszystkim nerwom
    Bo nie ma sensu się truć
    I się gotować wewnątrz
    W podróży znaki bez słów
    Przedzierają ciemność
    Zamykam oczy, by czuć...
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol: w c&a było -20% a oriętujesz się do kiedy :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to u mnie go chyba nie było, bo z kubusiowych kojarzę tylko śpiochy z tygryskiem :)
    widziałam też body z reniferem w promocji za ok 20 zł, byłoby w sam raz na następne święta :)

ja uciekam spać, spokojnej nocy! :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super, że wszystkie fasolki całe i zdrowe <3 i rosną jak na drożdżach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 22:23

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Mnie nikt nie mowił o tescie coombsa, wiec nie wiem czy to się praktykuje... Inna sprawa, że tu się pacjentów traktuje jak ćwierćinteligentów: "taki teścik zrobimy i będzie zastrzyczek, a ty sobie główki nie kłopotaj..."
    No tak... Tu z kolei mam wrażenie ze jak sama sie nie doedukujesz to g... będziesz miała;)

atdcupjy14gifv7v.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    No tak... Tu z kolei mam wrażenie ze jak sama sie nie doedukujesz to g... będziesz miała;)
    :(

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spać nie mogeee.Chce spać a zasnąć nie moge

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 22:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, po prostu chciałam wiedzieć więcej o ciąży z niezgodnością. Bo inaczej poczytać a inaczej przeżyć na własnej skórze ;) Jutro wypytam mojego gina o wszystko. Może chociaż raz nie zapomnę języka w gębie ;D bo ile razy bym tam nie była to może zadam jedno pytanie z 10 przygotowanych ;D
    Mówicie o Maku, frytkach. Ja na myśl o smażonym dostaję obrzydzenia. Smród smażącego się jedzenia jest nie o przejścia dla mnie. Kończy się zwrotem. A najgorsze są właśnie ryby i frytki.
    A bez opamiętania mogę jeść makaron. Czy sniadanie czy kolacja ja mogę całą ciążę na makaronie ;D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 23:01

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Spać nie mogeee.Chce spać a zasnąć nie moge
    Licz barany! Albo idź cos zjeść:)

atdcupjy14gifv7v.png
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dzisiejszych udanych wizyt i pięknych maluszków :)

Haneczka gratuluję chodzenia o meblach :) udanego wypoczynku !!! :)

Jeśli chodzi o mcDonald to zawsze zestaw bigmac i cheesburger :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ