WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka, slicznego masz maluszka
super!
Ja wlasnie wrocilam z moich zakupowkupilam portki ciazowe i jutro juz w nich sie wybieram do pracy
uff! odetchne
kupilam je w sklepie C&A maja teraz 20% na wszystko
Poszłam też za radą do smyka i nie moglam sie napatrzec, kupilam kombinezon na zime rozmiar 68, siwy wiec bedzie pasowal i na chlopca i na dziewczynkeza jedyne 40zl!
Czuje sie usatysfakcjonowana na dzishaneczka, Strazaczka1990, żabka04, Sabina, A_n_k_a_80, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmargol, pewnie ten sam co ja! Za tą samą cenę
Ja wzięłam taki szary z kubusiem puchatkiem i białym futerkiem przy kapturku, a Ty?
Ania, Strażaczka, gratuluję dzieciaczków.Moje chyba spało ostatnio bo nie wierzgało. Poproszę o film może na genetycznym. Z Arturkiem mam taką pamiątkę
Żegnam się z Wami na trzy dni, wrócę jak nowo narodzona i nie będę marudzić. Obiecuję.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i miłego weekendu:) Idę walczyć z młodym, bo łazi po łóżku zamiast spać.Strazaczka1990, Dzierzba, martta, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Little, ja jak chodzilam po H&M to przegapilam dzial ciazowy
nie wiem jak to sie stalo bo go szukalam, a wyszlam niepocieszona
ale spodnie drogie jak na kilka miesięcy użytkowania
-
nick nieaktualny
-
haneczka, dokladnie taki jak piszesz!
jedyny co mi pasowal do obu plci
taki suwak ma pomiedzy nogami i wywijane rekawki na łapcie
już jestem dumna mamusia - kupiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia!
Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie! Zazdraszczam!haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
haneczka wrote:Bo nie każdy H&M go ma
We Wrocku np. w Magnolii nie mają, a już w Arkadach tak.
-
Little Red Fox wrote:u mnie w mieście jest zaraz za działem dziecięcym, na pierwszym poziomie damski, na drugim męski i dziecięcy i ciążowy, tak dziwnie rozplanowany
ale spodnie drogie jak na kilka miesięcy użytkowania
w sklepie C&A spodnie byly w roznych cenachm.in. 109zl, 129zl, 149zl, 179zl. Wzielam te najtansze i po rabacie zaplacilam okolo 80 zl, wiec mysle ze calkiem niezle
Zabka, ja warzywa na salatke chyba jutro ugotuje wreszcie, bo sie zepsuja predzej z moim zapalem.. -
cześć dziewczyny:) gratuluje udanych wizyt. Ja dopiero c d domu wróciłam małż robi kolację, ja wsunełam 3 kromki z serem i szynką bo bym nie doczekała.
dziś rano miałam sajgon, wstałam jak na kacu, głowa mnie kłuła, miałam problem z utrzymaniem równowagi słowa daje jakbym piła całą noc, zawracało mi się w głowie, a do tego jeszcze w autobusie zrobiło mi sie nie dobrze i już myslałam, że do pracy nie dojade. tragedia. W pracy wzieła, tabletkę, którą dostałam od położnej, zawiera kwas foliowy wit b i imbir, jest dla kobiet w ciąży i w miarę mi się poprawiło
Na poprawę humoru wybrałam sie do Pepco i kupiłam sobie chyba z 5 bluzek oversize bo chyba mieli nową dostawę, 3 pary spodni juz mam, także ja narazie jest w czym chodzić. Chciałam kupic sobie biustonosz ale jakis dzwiny fason był i nie kupiłam bo z małżem była a on cały czas jęczał do domu i do domu, w sobotę podejdę sobie sama.
także mam nadziję, że jutro będzie lepiej:)
-
Skali, mi sie na zakupach dzisiaj w glowie krecilo przez chwile i myslalam ze slalomem ide, ale przeszlo po kilku minutach na szczescie.
Z chlopami to juz tak jest ze na zakupach ciagle pytaja kiedy jedziemy itp, dlatego dzisiaj wybralam sie sama, jak wrocil z pracy zabralam samochod i heja!
-
nick nieaktualnyJa ostatnio kupiłam w pepco 5 par majtek takich bawełnianych żeby było wygodnie i wiecie co na chwilę obecną moje najlepsze majtochy reszta mnie gryzie w tylek. Muszę się wybrać w następnym tygodniu do pepco i zakupić chyba z 10 par majtek to przy okazji zachacze o mc donald
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość