X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczyny udanych wizyt, bardzo się cieszę że każda przebiegła pomyślnie :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Strażaczka faktycznie duża jest twoja niunia, gratuluję :)
    ja dużo jem;D wizyta kolejna na 30 marca;D

bisacz lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze zrobić posiew moczu.....na ten pęcherz antybiotyk bedzie;c tak gina mówiła

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka, slicznego masz maluszka :) super!

Ja wlasnie wrocilam z moich zakupow :D kupilam portki ciazowe i jutro juz w nich sie wybieram do pracy :D uff! odetchne :) kupilam je w sklepie C&A maja teraz 20% na wszystko :)
    Poszłam też za radą do smyka i nie moglam sie napatrzec, kupilam kombinezon na zime rozmiar 68, siwy wiec bedzie pasowal i na chlopca i na dziewczynke :) za jedyne 40zl!
    Czuje sie usatysfakcjonowana na dzis :D

haneczka, Strazaczka1990, żabka04, Sabina, A_n_k_a_80, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja chodziłam po sklepach to tylko w jednym H&Mie znalazłam dział ciążowy, a niby w małej miejscowości nie mieszkam, jestem tylko ciekawa tych spodni co je zamówiłam i co czekają w paczkomacie..

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, ja jak chodzilam po H&M to przegapilam dzial ciazowy :P nie wiem jak to sie stalo bo go szukalam, a wyszlam niepocieszona :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, pewnie ten sam co ja! Za tą samą cenę :D Ja wzięłam taki szary z kubusiem puchatkiem i białym futerkiem przy kapturku, a Ty? :)

Ania, Strażaczka, gratuluję dzieciaczków. :) Moje chyba spało ostatnio bo nie wierzgało. Poproszę o film może na genetycznym. Z Arturkiem mam taką pamiątkę :)

Żegnam się z Wami na trzy dni, wrócę jak nowo narodzona i nie będę marudzić. Obiecuję. :P

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i miłego weekendu:) Idę walczyć z młodym, bo łazi po łóżku zamiast spać.

Strazaczka1990, Dzierzba, martta, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Little, ja jak chodzilam po H&M to przegapilam dzial ciazowy :P nie wiem jak to sie stalo bo go szukalam, a wyszlam niepocieszona :P

Bo nie każdy H&M go ma :) We Wrocku np. w Magnolii nie mają, a już w Arkadach tak.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol cieszę się że zakupy udane:-)

Ja zrobiłam sałatkę jarzynowa ale chyba moje oczy ja chciały :-(
    Kebaba mi się chce a córką krzyczy pizzy zapomniałaś kupić!!!! Wrrrr

A teraz się nudzę:-(

mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    u mnie w mieście jest zaraz za działem dziecięcym, na pierwszym poziomie damski, na drugim męski i dziecięcy i ciążowy, tak dziwnie rozplanowany :) ale spodnie drogie jak na kilka miesięcy użytkowania :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Żegnam się z Wami na trzy dni, wrócę jak nowo narodzona i nie będę marudzić. Obiecuję. :P

Odpoczywaj i baw się dobrze!

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, dokladnie taki jak piszesz! :D jedyny co mi pasowal do obu plci :D taki suwak ma pomiedzy nogami i wywijane rekawki na łapcie :) już jestem dumna mamusia - kupiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia! :D :D :D
    Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie! Zazdraszczam!

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Bo nie każdy H&M go ma :) We Wrocku np. w Magnolii nie mają, a już w Arkadach tak.:)
    Wlasnie tak uznalam, ze pewnie go tam nie ma, ale pozniej rozmawialam z kuzynka co rodzi w maju i mowila ze jest i sama tam sobie rzeczy kupowala nawet hihi, mialam zacmienie oczu pewnie ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no to mamy ten sam:) Teraz ciekawe co nam się urodzi. :P

Dziękuję dziewczyny, zmykam już całkiem. papapap

mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie w mieście jest zaraz za działem dziecięcym, na pierwszym poziomie damski, na drugim męski i dziecięcy i ciążowy, tak dziwnie rozplanowany :) ale spodnie drogie jak na kilka miesięcy użytkowania :/
    ten H&M u mnie to jest akurat jednopoziomowy a i tak przeoczylam dzial ciazowy :P
    w sklepie C&A spodnie byly w roznych cenachm.in. 109zl, 129zl, 149zl, 179zl. Wzielam te najtansze i po rabacie zaplacilam okolo 80 zl, wiec mysle ze calkiem niezle :)

Zabka, ja warzywa na salatke chyba jutro ugotuje wreszcie, bo sie zepsuja predzej z moim zapalem..

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:) gratuluje udanych wizyt. Ja dopiero c d domu wróciłam małż robi kolację, ja wsunełam 3 kromki z serem i szynką bo bym nie doczekała.
    dziś rano miałam sajgon, wstałam jak na kacu, głowa mnie kłuła, miałam problem z utrzymaniem równowagi słowa daje jakbym piła całą noc, zawracało mi się w głowie, a do tego jeszcze w autobusie zrobiło mi sie nie dobrze i już myslałam, że do pracy nie dojade. tragedia. W pracy wzieła, tabletkę, którą dostałam od położnej, zawiera kwas foliowy wit b i imbir, jest dla kobiet w ciąży i w miarę mi się poprawiło
    Na poprawę humoru wybrałam sie do Pepco i kupiłam sobie chyba z 5 bluzek oversize bo chyba mieli nową dostawę, 3 pary spodni juz mam, także ja narazie jest w czym chodzić. Chciałam kupic sobie biustonosz ale jakis dzwiny fason był i nie kupiłam bo z małżem była a on cały czas jęczał do domu i do domu, w sobotę podejdę sobie sama.
    także mam nadziję, że jutro będzie lepiej:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hahaha no to mamy ten sam:) Teraz ciekawe co nam się urodzi. :P

Dziękuję dziewczyny, zmykam już całkiem. papapap
    Ciekawe co i jak duze :D najwyzej szaliczek rozowy lub niebieski :D hihi

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, mi sie na zakupach dzisiaj w glowie krecilo przez chwile i myslalam ze slalomem ide, ale przeszlo po kilku minutach na szczescie.
    Z chlopami to juz tak jest ze na zakupach ciagle pytaja kiedy jedziemy itp, dlatego dzisiaj wybralam sie sama, jak wrocil z pracy zabralam samochod i heja! :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam w pepco 5 par majtek takich bawełnianych żeby było wygodnie i wiecie co na chwilę obecną moje najlepsze majtochy reszta mnie gryzie w tylek. Muszę się wybrać w następnym tygodniu do pepco i zakupić chyba z 10 par majtek to przy okazji zachacze o mc donald :-)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ja tez kiedys kupilam majtochy w lidlu, patrze bawelniane i wzielam i okazaly sie super wygodne, ze wypatrywalam kolejnej oferty u nich na majty a jak sie pojawila to kupilam dwa pieciopaki :D wiec wiem o czym mowisz, moje ulubione :D hihi

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ