X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje dziewczyny udanych wizyt, bardzo się cieszę że każda przebiegła pomyślnie :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Strażaczka faktycznie duża jest twoja niunia, gratuluję :)
    ja dużo jem;D wizyta kolejna na 30 marca;D

bisacz lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze zrobić posiew moczu.....na ten pęcherz antybiotyk bedzie;c tak gina mówiła

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka, slicznego masz maluszka :) super!

Ja wlasnie wrocilam z moich zakupow :D kupilam portki ciazowe i jutro juz w nich sie wybieram do pracy :D uff! odetchne :) kupilam je w sklepie C&A maja teraz 20% na wszystko :)
    Poszłam też za radą do smyka i nie moglam sie napatrzec, kupilam kombinezon na zime rozmiar 68, siwy wiec bedzie pasowal i na chlopca i na dziewczynke :) za jedyne 40zl!
    Czuje sie usatysfakcjonowana na dzis :D

haneczka, Strazaczka1990, żabka04, Sabina, A_n_k_a_80, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja chodziłam po sklepach to tylko w jednym H&Mie znalazłam dział ciążowy, a niby w małej miejscowości nie mieszkam, jestem tylko ciekawa tych spodni co je zamówiłam i co czekają w paczkomacie..

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, ja jak chodzilam po H&M to przegapilam dzial ciazowy :P nie wiem jak to sie stalo bo go szukalam, a wyszlam niepocieszona :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol, pewnie ten sam co ja! Za tą samą cenę :D Ja wzięłam taki szary z kubusiem puchatkiem i białym futerkiem przy kapturku, a Ty? :)

Ania, Strażaczka, gratuluję dzieciaczków. :) Moje chyba spało ostatnio bo nie wierzgało. Poproszę o film może na genetycznym. Z Arturkiem mam taką pamiątkę :)

Żegnam się z Wami na trzy dni, wrócę jak nowo narodzona i nie będę marudzić. Obiecuję. :P

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i miłego weekendu:) Idę walczyć z młodym, bo łazi po łóżku zamiast spać.

Strazaczka1990, Dzierzba, martta, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Little, ja jak chodzilam po H&M to przegapilam dzial ciazowy :P nie wiem jak to sie stalo bo go szukalam, a wyszlam niepocieszona :P

Bo nie każdy H&M go ma :) We Wrocku np. w Magnolii nie mają, a już w Arkadach tak.:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol cieszę się że zakupy udane:-)

Ja zrobiłam sałatkę jarzynowa ale chyba moje oczy ja chciały :-(
    Kebaba mi się chce a córką krzyczy pizzy zapomniałaś kupić!!!! Wrrrr

A teraz się nudzę:-(

mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    u mnie w mieście jest zaraz za działem dziecięcym, na pierwszym poziomie damski, na drugim męski i dziecięcy i ciążowy, tak dziwnie rozplanowany :) ale spodnie drogie jak na kilka miesięcy użytkowania :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Żegnam się z Wami na trzy dni, wrócę jak nowo narodzona i nie będę marudzić. Obiecuję. :P

Odpoczywaj i baw się dobrze!

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, dokladnie taki jak piszesz! :D jedyny co mi pasowal do obu plci :D taki suwak ma pomiedzy nogami i wywijane rekawki na łapcie :) już jestem dumna mamusia - kupiłam pierwszą rzecz dla dzidziusia! :D :D :D
    Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie! Zazdraszczam!

haneczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Bo nie każdy H&M go ma :) We Wrocku np. w Magnolii nie mają, a już w Arkadach tak.:)
    Wlasnie tak uznalam, ze pewnie go tam nie ma, ale pozniej rozmawialam z kuzynka co rodzi w maju i mowila ze jest i sama tam sobie rzeczy kupowala nawet hihi, mialam zacmienie oczu pewnie ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha no to mamy ten sam:) Teraz ciekawe co nam się urodzi. :P

Dziękuję dziewczyny, zmykam już całkiem. papapap

mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    u mnie w mieście jest zaraz za działem dziecięcym, na pierwszym poziomie damski, na drugim męski i dziecięcy i ciążowy, tak dziwnie rozplanowany :) ale spodnie drogie jak na kilka miesięcy użytkowania :/
    ten H&M u mnie to jest akurat jednopoziomowy a i tak przeoczylam dzial ciazowy :P
    w sklepie C&A spodnie byly w roznych cenachm.in. 109zl, 129zl, 149zl, 179zl. Wzielam te najtansze i po rabacie zaplacilam okolo 80 zl, wiec mysle ze calkiem niezle :)

Zabka, ja warzywa na salatke chyba jutro ugotuje wreszcie, bo sie zepsuja predzej z moim zapalem..

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:) gratuluje udanych wizyt. Ja dopiero c d domu wróciłam małż robi kolację, ja wsunełam 3 kromki z serem i szynką bo bym nie doczekała.
    dziś rano miałam sajgon, wstałam jak na kacu, głowa mnie kłuła, miałam problem z utrzymaniem równowagi słowa daje jakbym piła całą noc, zawracało mi się w głowie, a do tego jeszcze w autobusie zrobiło mi sie nie dobrze i już myslałam, że do pracy nie dojade. tragedia. W pracy wzieła, tabletkę, którą dostałam od położnej, zawiera kwas foliowy wit b i imbir, jest dla kobiet w ciąży i w miarę mi się poprawiło
    Na poprawę humoru wybrałam sie do Pepco i kupiłam sobie chyba z 5 bluzek oversize bo chyba mieli nową dostawę, 3 pary spodni juz mam, także ja narazie jest w czym chodzić. Chciałam kupic sobie biustonosz ale jakis dzwiny fason był i nie kupiłam bo z małżem była a on cały czas jęczał do domu i do domu, w sobotę podejdę sobie sama.
    także mam nadziję, że jutro będzie lepiej:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hahaha no to mamy ten sam:) Teraz ciekawe co nam się urodzi. :P

Dziękuję dziewczyny, zmykam już całkiem. papapap
    Ciekawe co i jak duze :D najwyzej szaliczek rozowy lub niebieski :D hihi

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, mi sie na zakupach dzisiaj w glowie krecilo przez chwile i myslalam ze slalomem ide, ale przeszlo po kilku minutach na szczescie.
    Z chlopami to juz tak jest ze na zakupach ciagle pytaja kiedy jedziemy itp, dlatego dzisiaj wybralam sie sama, jak wrocil z pracy zabralam samochod i heja! :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupiłam w pepco 5 par majtek takich bawełnianych żeby było wygodnie i wiecie co na chwilę obecną moje najlepsze majtochy reszta mnie gryzie w tylek. Muszę się wybrać w następnym tygodniu do pepco i zakupić chyba z 10 par majtek to przy okazji zachacze o mc donald :-)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka ja tez kiedys kupilam majtochy w lidlu, patrze bawelniane i wzielam i okazaly sie super wygodne, ze wypatrywalam kolejnej oferty u nich na majty a jak sie pojawila to kupilam dwa pieciopaki :D wiec wiem o czym mowisz, moje ulubione :D hihi

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ