WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W Smyku ostatnie dni promocji cieplejszych ciuszków, w tym kombinezonów. Ja też kupiłam śliczny, cieplutki, za całe 40 zł! Takich promocji już pewnie przed następną zimą nie będzie, więc warto celować. Podobno też w mothercare są świetne promocje, ale coraz mniej sklepów jest dostępnych. W Warszawie są już tylko dwa. Myślę, że powolutku już można kompletować rzeczy, zawsze te koszty rozłożą się na kilka miesięcy, a mało tego nie jest
Angela89, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka_85 wrote:W Smyku ostatnie dni promocji cieplejszych ciuszków, w tym kombinezonów. Ja też kupiłam śliczny, cieplutki, za całe 40 zł! Takich promocji już pewnie przed następną zimą nie będzie, więc warto celować. Podobno też w mothercare są świetne promocje, ale coraz mniej sklepów jest dostępnych. W Warszawie są już tylko dwa. Myślę, że powolutku już można kompletować rzeczy, zawsze te koszty rozłożą się na kilka miesięcy, a mało tego nie jest
Tak lepiej rozłożyć kupowanie na miesiące, tylko najgorzej z rozmiarami -
żabka04 wrote:Witam się.
Położyłam die z bólem głowy a wstałam z jeszcze mocniejszym
Pije kawkę jak nie przejdzie bol to chyba będę zmuszona wziąść apap (na mnie nie działa tan lek).
Ksosia bidulko dziwny sen staraj się o nim zapomnieć no niestety będą nam dokucza dziwne sny.
Powodzenia na wizytach
Kurcze ja jeszcze 2 tyg muszę czekać a ciągnie się.......
Żabko, ja tez jeszcze 2 tygodnie, nie wiem jak wytrzymam, czasem mam takie złe dni i same głupie myśli w głowie sie pojawiają...żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Można to mniej więcej chociaż wyliczyć. Wiadomo, że kombinezon może być troszkę za duży na początku. Ja kupiłam w rozmiarze 72, to powinien starczyć tak do lutego/marca. Udało mi się też kupić świetną zimową czapkę, rozmiarowo akurat na grudzień/styczeń. A ubranka kupuję tylko w romiarze 62, max. 68, takie jesienno-zimowe - grubsze pajace, sweterki. W rozmiarze 56 tylko kilka sztuk i cieńszych, bo na początku września może być jeszcze gorąco.
Ale można celować też w różne promocje kosmetyków czy pieluch. Teraz świetną cenę mają pampersy premium care w auchan. Opakowanie 88 sztuk kosztuje 42 zł, to bardzo dobra cena. Rossman ma też sporo promocji na kosmetyki, też można kupić wcześniej. -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Hi hi wczoraj Kuchene rewolucje obywały się osiedlu którym mieszkałam całe życie
No i obok moje LO
Musze męża wyciągnąć do tej restauracji jak się trochę tam uspokoi teraz.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystaraczka_85 wrote:Można to mniej więcej chociaż wyliczyć. Wiadomo, że kombinezon może być troszkę za duży na początku. Ja kupiłam w rozmiarze 72, to powinien starczyć tak do lutego/marca. Udało mi się też kupić świetną zimową czapkę, rozmiarowo akurat na grudzień/styczeń. A ubranka kupuję tylko w romiarze 62, max. 68, takie jesienno-zimowe - grubsze pajace, sweterki. W rozmiarze 56 tylko kilka sztuk i cieńszych, bo na początku września może być jeszcze gorąco.
Ale można celować też w różne promocje kosmetyków czy pieluch. Teraz świetną cenę mają pampersy premium care w auchan. Opakowanie 88 sztuk kosztuje 42 zł, to bardzo dobra cena. Rossman ma też sporo promocji na kosmetyki, też można kupić wcześniej.
no można pewnieJa po prostu te wieksze rzeczy w sensie kombinezon będę kupowała normalnie (bez przecen). Jak bede wiedzieć że urodzę o czasie
Moja córa teraz nosi kombinezon 74
A rozmiarowo dorównała też rówieśnikom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:56
-
nick nieaktualnyjak ostatnio oglądałam z poprzedniego sezonu odcinek z mojego miasta, może pamiętacie restaurację Relax, a obecnie Batory to naprawdę niedobrze mi się zrobiło, jak jeszcze pomyślę, że kilka razy zamawialiśmy tam catering do pracy. Straszne, a obsługa była wtedy fatalna, mnie raz zapomnieli do zamówienia dodać i mieli pretensję że muszą z "pierdołą" się wracać, innym razem kolega reklamację składał, to babeczka przez telefon zaczęła po nim krzyczeć
paranoja, ale podobno wrócili do swojego niskiego poziomu, u mnie jeszcze dwie restauracje przeszły kuchenne rewolucje i chyba tylko jedna z nich trzyma póki co poziom, że można spokojnie coś zjeść, ale ceny podniesione
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja nie wiem co zrobię z tymi wszystkimi ubraniami
U nas najpewniej jest że chłopak. Z jednej strony szkoda ubranek ale druga myśl że będę mogła przynajmniej to kupować mnie bardzo pociesza
No i chłopak to coś nowego
Jak się okaże że chłopak to wstaw na OLX i daj namiary, hihiAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa przed pracą wskoczyłam do lumpka z H&M i kupiłam śliczne body rozmiar 56 z metką, kolor biały w beżowe misie! Kosztowały mnie 3 złote.
Szykuję wyprawkę unisex
Mniejszych w moim przypadku nie mam co kupować. Mój mały miał prawie 4kg i 60cm, więc nawet jak urodziłabym ciut wcześniej to rozmiar będzie się zgadzał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 11:15
-
Witam dziewczyny
ja dopiero wstałam ale to normalne u mnie. Na śniadanie wcisnęłam kawal kopca kreta i teraz mnie mdli. Co do ciuszków też odwiedzę lumpa jakiegoś u mnie w biga same markowe koleżance kupiłam rurki jeansowe z metka jeszcze z h&m rozm. 62 za 5 zl.
Co do snów - miałam upragniony sen który mam nadzieje że spelni się nam każdej - poród który trwał 10 min i prawie nie bolało...i jeszcze się dziwiłam ze wszyscy narzekają a to wcale nie jest takie złerano wstalam lekko rozczarowana ze to nie prawda
-
No właśnie body ok ale np kurteczki czy inne takie rzeczy boję się że nie trafię z rozmiarem...bo może urodzić się szkrab 2,5 a może i 4.5... Koleżanki dziecko mimo ze karmiła normalnie nie jakoś przesadnie gdy miał 3 miesiące kupowała ubranka na 9 mies. A ważył jak roczne dziecko! Lekarka powiedziała że taki jego urok i w wieku 3 lat nie będzie odbiegał od reszty. Z kolei koleżanka 7 lat temu miała termin na grudzień z bliźniakami a urodziła w sierpniu! W 21 tyg...1 dziecko przezylo, miała mnóstwo operacji w Niemczech ale wyrosła na fajna dziewczynkę, ma jedynie problem ze wzrokiem ale też z roku na rok jest poprawa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka_85 wrote:W Smyku ostatnie dni promocji cieplejszych ciuszków, w tym kombinezonów. Ja też kupiłam śliczny, cieplutki, za całe 40 zł! Takich promocji już pewnie przed następną zimą nie będzie, więc warto celować. Podobno też w mothercare są świetne promocje, ale coraz mniej sklepów jest dostępnych. W Warszawie są już tylko dwa. Myślę, że powolutku już można kompletować rzeczy, zawsze te koszty rozłożą się na kilka miesięcy, a mało tego nie jest
staraczka_85 lubi tę wiadomość