WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySłodka współczuję
<tuli się>
Gratuluję udanych wizyt.
Co do golenia się tu i tam, to oczywiście. Dopóki jestem w stanie to czemu nie?
W pierwszej ciąży jak było trzeba to małż mi pomógł. Czego tu się wstydzić? I tak to widzi i tak. ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 19:29
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Jak myślicie mc donaldowe żarcie jest zdrowe?????
Kurde zmierzylam cukry po jedzeniu równo po godzinie a mój wynik 92!!!!!!
Wow nie wierzę.
A obszarów jestem że brzuch czuje jak mi się rozciąga
Zdrowe może pod względem przygotowania nie jest. Ale są wykonane z wysokiej jakości surowca.(jestem po technologii żywności:P, więc się trochę pomądrze;P)
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlodka100 - współczuje
i trzymam kciuki, aby następnym razem sie udało.
Jejusiu, cholera, Fuck!!!! Czemu tak sie dzieje??? mam nadzieje, ze już żadna z Was nie przyniesie takich wieści
Strazaczka1990 wrote:Haha o rany
..miało być mielone nie zielone .Cholerny słownik w telefonie
Hahahaha - Ty lepiej sprawdź, czy przypadkiem jednak nie było zielone!!!
Ja dziś pełna energii!!! I słuchajcie - pojechałam do pracy na 6h!!!! Oddałam nawet autko do czyszczenia (o matko, wyglądało gorzej niż u mojego M), zrobiłam pierwsze zakupy dla bobasa, usmażyłam kopę placków ziemniaczanych (kurde odbija mi sie teraz)
co za dzień! Już dawno tak nie było!!!!
Po antybiotyku z pęcherzem już lepiej - 2 dawki a jakie cuda czynią
Gorzej z moim lewym okiem - cholera, krew na "białku" rozlewa sie coraz bardziej. Po mału wyglądam jakbym... w mordę dostała. Chyba zacznę mierzyć sobie ciśnienie, czy czasem to nie było od tego, bo wczoraj rano potwornie bolała mnie głowa. Jak nie bedzie mi to schodziło, to chyba czeka mnie jeszcze okulistka
Pozostałym dziewczynom - gratuluje dorodnych i pięknych "fasolkow". Oby tak dalej.
-
nick nieaktualnyno i weny nie złapałam, ale oglądałam na YT filmiki z USG
Te dzieciaczki wyglądają jakby im było niewygodnie...
CHCE JUŻ PONIEDZIAŁEK!!!
Ciesze się z udanych wizyt.
behemotko także czekam na informację od Ciebie, więc nie zapomnij się zameldować, bo Cię znajde w tym juesej i zażądam zwrotu nieprzespanych godzin
Slodka bardzo mi przykro...Myślałam, że nasza lista już węższa nie będzie...
Daj znak, proszę, gdy wrócisz na fioletową stronę. Trzymam mocno kciuki! Powodzenia! :*
PS - ciekawe jak tam haneczka na wyjeździeBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywrócę na chwile do tematu golenia, bo mnie nie było... Dziewczyny, które są MAMAMI jak to jest, gdy brzuch jest już tak duży, że stóp nie widać?
Goliłyście się wtedy czy jednak nie da rady?
Btw. mój mąż się wścieka jak tam busz zamiast autostrady, ale co zrobić jakżem leniwa bardziej niż leniwiec pospolity...Żabcia_, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Jak myślicie mc donaldowe żarcie jest zdrowe?????
Kurde zmierzylam cukry po jedzeniu równo po godzinie a mój wynik 92!!!!!!
Wow nie wierzę.
A obszarów jestem że brzuch czuje jak mi się rozciąga
Jedzenie z maca na pewno nie jest zdrowe...
Ale jak raz w miesiącu zjesz kanapkę to tragedia się nie stanie Ale na pewno nie powinno być regularnie spożywane zwłaszcza w ciążyżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Ksosia mnie małż golił. A juz pamiętaj o tym zanim rodzic pójdziesz bo w szpitalu jak Cie ogolą to wiesz....
Foxik ja bez pikantnego ani rusz;)
No to Ci powiem, masz zajebistego męża, bo mój piesek francuski czasem rżnie takiego panicza, że boje się, że podczas podcierania paznokcie sobie uszkodzi...
Oczywiście to żart, ale nie wiem czy dałby radę... Chyba zacznę go do tego przygotowywać...Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:hej dziewczyny, melduje się ja!
mam w brzuchu straszną wiercipiętę
ale zdrową!
wszystkie pomiary w normie, serducho 158 uderzeń/min, NT w normie, nosek jest, oczka też, żołądek i pęcherz moczowy wszystko prawidłowe. Widzieliśmy jak fika, normalnie szaleństwo tam odprawia, nawet na głowie "stanął" w pewnym momencie. Serduszko w końcu słyszeliśmy, spojrzałam na męża i twardziel nigdy nie płaczący miał całe zaszklone oczy. Prawie się tam rozpłakałam. To jest niesamowite wszystko i nieprawdopodobne. Niestety żadnych ładnych zdjęć pomimo ich mnogości nie mamy, bo się nie dało uchwycić urwisa o poznaniu płci nie wspominając. No nic następną wizytę wpisz mi Ksosia proszę na 25 marca.
hurra mam zdrowego bąbla w brzuchuaha i długi 6,7 cm
Sabinka jak u Ciebie? i inne mamuśki dzisiaj wizytujące? Behemotka Ty też dzisiaj prawda? powodzenia!
Ale wyniki mamy podobne, tylko dziec większy, na 7,4 mm
Zdjęcia i dokładne wymiary wstawię jak odpocznę
A i też byliśmy w Smyku. Mamy taki sam kombinezon jak BbczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 19:55
martta, bbeczka91, żabka04, claudiuszek, Pysiaczek89, mmargol, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka ja się nawet zastanawiałam czy dziecku nie zaszkodzę tym ostrym, bo czasami jem niemiłosiernie przyprawione jadam, ale zanim zaszłam to też tak doprawiałam czy nawet jak kupowałam kebaby to zawsze z ostrym, chińszczyzna też na ostro - a mam wrażenie że obcokrajowcy mają inną skale ostrości zahaczające o ostatni krąg piekła
może jak się urodzi będzie lubiło wyraziste smaki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Słodka bardzo mi przykro:-( tule cie mocno
Inzynierka super wieści
Gratki dla udanych wizyt:-)
Ewelina i bądź tu mądra. Masz rację dla siebie ja jak się zapuwzcze to dostaje jobla źle nie wygodnie i do dupy a od starego to spi.....dalam bo wstyd hahahah
Śmiać mi się chce z tego mojego fiucika jak to napisała chyba Angela??? Nie pamiętam tak dzisiaj tańcowal koło mnie podchody robił jak gołąbek hahah Tak mu się chce i chodzi i pyta kiedy cnotę oddam mu bo do gina umie się odpicowac hahahha
Ostatnio wizyte w szpitalu mialam to depilatorem jechalam .to moj mowi no tak wizyta w szpitalu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 19:57
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się tylko zastanawiam - pal licho golenie się na dole - bez tego się jeszcze obejdzie - gorzej z obcinaniem paznokci u stóp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jestem wykończona
Ale wyniki mamy podobne, tylko dziec większy, na 7,4 mm
Zdjęcia i dokładne wymiary wstawię jak odpocznę
A i też byliśmy w Smyku. Mamy taki sam kombinezon jak Bbczka
ło matko! Wielki!)))
Gratuluje dziewcyzny raz jeszcze! :*Sabina, claudiuszek lubią tę wiadomość