WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ja się witam,życzę udanych wizyt,ogarniam tyłek i uciekam tyczyć ławy pod fundamenty bo za 1,5 tyg ruszamy z budową! Jupiii! Wieczorkiem teatr. Dziś też mnie rwał brzuch, po nos-pie przeszło, ale aż mnie obudził o 6. Dawno tak nie bolał. Może kwestia tego,że wczoraj pochodziliśmy trochę po Manufakturze. Dres kupiłam, mierzyłam spodnie w hm, ale nic mi nie pasowało. Mój powiedział, że tuniki i bluzki są jak dla starych babć, w c&a to już w ogóle masakra.
Jeszcze raz miłego dnia wszystkim. Papamychakruszyna, bbeczka91, maluutka90, claudiuszek, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wam pokaze swoj brzuchol z rana jeszcze nic nie jadlam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11415fe9ea8b.jpgbbeczka91, Sabina, mmargol, AISAK, żabka04, Anulka01, Angela89, AniaLewandowska, Malutka92, claudiuszek, _izunia_, Magdziulla, YvonnElizabeth, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę Wam tych brzuszków! Bo u mnie jedynie fałd tłuszczowy, a maluch się w kręgosłup ciśnie
Ewelina.Irl, mychakruszyna, żabka04 lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Witam
pierwszy raz wstaję bez bólu głowy
chyba wyczuła ze sobota trzeba sprzątać
Kurczę 74mm...olbrzymów macie a ja się cieszyłam że mój malec jest duży a tu takie chucherko...ale pewnie urósł od poniedziałku11+6 miał 53mm...
Sabina, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja wole wiosne.. ale pogodową, a nie kalendarzową... kolejny kilogram powitałam na wadze.. WHY??? ja już naprawde nie robie z żołądka śmietnika.... teraz jem znacznie rozważniej...
Mnie zmartwił wymiary naszego okruszka, 5,14 cm w 11+5... ale licze że w poniedziałek będzie juz 9+ -
mmargol wrote:Ewelina, ale brzuchol! przy 2 dziecku niby szybciej go widac, tak sobie tlumacze bo jestem w 1 ciazy i go prawie nie widac, spodnie zmienilam tylko dlatego ze troche cisnelo
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8828c6c25f8.jpg
Nasze 6.5cm szczesciażabka04, Sabina, mychakruszyna, Ewelina.Irl, mmargol, bbeczka91, Anulka01, Angela89, Pysiaczek89, Bratek, maluutka90, Malutka92, claudiuszek, Behemottka, martta, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
A ja sie witam w II trymestrze! Oł je Oł je!! No nareszcie!
Ewelinka mam taki sam brzuchol:)Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, Angela89, Pysiaczek89, Bratek, AniaLewandowska, maluutka90, Behemottka, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Hejka Mamutki, brzuszkipokazne, fasolki również. Gratuluje wizyt, super informacji.
Słodka gorąco wierze w Twoje szybkie zafasolkowanie. 3maj się dzielnie, nie poddawaj się.! Warto próbować ,w życiu liczą się tylko chwile!
Aaaa u mnie nowość od rana wiercioszka czuje w brzuchu, to jeszcze nie kopniaczki, a bąbelki kiziajace aż po kręgosłupie czuje. Ah. W końcu się doczekała .
W pierwszej ciąży nie wiedziałam, ze to to, dopiero lekarz na USG pytał czy czuje jak fi ka, w drugiej ciąży świadomość zupełnie inna.mmargol, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAISAK wrote:Hejka Mamutki, brzuszkipokazne, fasolki również. Gratuluje wizyt, super informacji.
Słodka gorąco wierze w Twoje szybkie zafasolkowanie. 3maj się dzielnie, nie poddawaj się.! Warto próbować ,w życiu liczą się tylko chwile!
Aaaa u mnie nowość od rana wiercioszka czuje w brzuchu, to jeszcze nie kopniaczki, a bąbelki kiziajace aż po kręgosłupie czuje. Ah. W końcu się doczekała .
W pierwszej ciąży nie wiedziałam, ze to to, dopiero lekarz na USG pytał czy czuje jak fi ka, w drugiej ciąży świadomość zupełnie inna.
To jednak dzidzia mi lata po brzuchu!
AISAK lubi tę wiadomość