X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja się witam,życzę udanych wizyt,ogarniam tyłek i uciekam tyczyć ławy pod fundamenty bo za 1,5 tyg ruszamy z budową! Jupiii! Wieczorkiem teatr. Dziś też mnie rwał brzuch, po nos-pie przeszło, ale aż mnie obudził o 6. Dawno tak nie bolał. Może kwestia tego,że wczoraj pochodziliśmy trochę po Manufakturze. Dres kupiłam, mierzyłam spodnie w hm, ale nic mi nie pasowało. Mój powiedział, że tuniki i bluzki są jak dla starych babć, w c&a to już w ogóle masakra.
    Jeszcze raz miłego dnia wszystkim. Papa

mychakruszyna, bbeczka91, maluutka90, claudiuszek, martta, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) pierwszy raz wstaję bez bólu głowy :D chyba wyczuła ze sobota trzeba sprzątać :/

Kurczę 74mm...olbrzymów macie a ja się cieszyłam że mój malec jest duży a tu takie chucherko...ale pewnie urósł od poniedziałku :) 11+6 miał 53mm...

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ale ja mam 158...;)
    Wybacz, poplatałam dziewczyny! Wiem, że jest któraś w moim wymiarze ;)
    Weź to na karb niewyspania ;)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja wam pokaze swoj brzuchol z rana jeszcze nic nie jadlam :-O

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11415fe9ea8b.jpg

bbeczka91, Sabina, mmargol, AISAK, żabka04, Anulka01, Angela89, AniaLewandowska, Malutka92, claudiuszek, _izunia_, Magdziulla, YvonnElizabeth, Żabcia_ lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wybacz, poplatałam dziewczyny! Wiem, że jest któraś w moim wymiarze ;)
    Weź to na karb niewyspania ;)
    To ja, to ja! nic nie poplatalas :)

Sabina lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych brzuszków! Bo u mnie jedynie fałd tłuszczowy, a maluch się w kręgosłup ciśnie :(

Ewelina.Irl, mychakruszyna, żabka04 lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Witam :) pierwszy raz wstaję bez bólu głowy :D chyba wyczuła ze sobota trzeba sprzątać :/

Kurczę 74mm...olbrzymów macie a ja się cieszyłam że mój malec jest duży a tu takie chucherko...ale pewnie urósł od poniedziałku :) 11+6 miał 53mm...
    wszystko tez zalezy w ktorym tygodniu maluch tyle mierzyl bo nie ma co porownywac dziecia z 11tyg a 13tyg ;-)

Sabina, Bratek lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    To ja, to ja! nic nie poplatalas :)
    No....
    Uffffff

Czyli budyń ciązowy jest umiarkowany ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstawiam avatar wielkanocny :) Kocham Wielkanoc :) :)

bbeczka91, Bratek, martta lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, ale brzuchol! przy 2 dziecku niby szybciej go widac, tak sobie tlumacze bo jestem w 1 ciazy i go prawie nie widac, spodnie zmienilam tylko dlatego ze troche cisnelo

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wole wiosne.. ale pogodową, a nie kalendarzową... kolejny kilogram powitałam na wadze.. WHY??? ja już naprawde nie robie z żołądka śmietnika.... teraz jem znacznie rozważniej... :(

Mnie zmartwił wymiary naszego okruszka, 5,14 cm w 11+5... ale licze że w poniedziałek będzie juz 9+ :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Ewelina, ale brzuchol! przy 2 dziecku niby szybciej go widac, tak sobie tlumacze bo jestem w 1 ciazy i go prawie nie widac, spodnie zmienilam tylko dlatego ze troche cisnelo
    No i jeszcze nic nie jadlam . Dopiero robie tosciki . Wszystko idzie w brzuch i w cyce . Cyckonosze juz 2 razy kupywalam bo za male .

bbeczka91 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Balerina Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d8828c6c25f8.jpg

Nasze 6.5cm szczescia :):):)

żabka04, Sabina, mychakruszyna, Ewelina.Irl, mmargol, bbeczka91, Anulka01, Angela89, Pysiaczek89, Bratek, maluutka90, Malutka92, claudiuszek, Behemottka, martta, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis pól kg mniej :) to dobrze bo trochę za dużo mi się przybralo jak na I trymestr. Mi brzuch a raczej jelita wywaliło 3 tyg temu i do tej pory bez zmian. Za to mam potworny cellulit!! Co dzień wcieram palmers w uda a tu fałdy masakryczne:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie witam w II trymestrze! Oł je Oł je!! No nareszcie!
    Ewelinka mam taki sam brzuchol:)

Ewelina.Irl, bbeczka91, Sabina, Angela89, Pysiaczek89, Bratek, AniaLewandowska, maluutka90, Behemottka, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    A ja sie witam w II trymestrze! Oł je Oł je!! No nareszcie!
    Ewelinka mam taki sam brzuchol:)
    Mamy ten sam tydzieni :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Tynka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Moje bobo we wtorek też miało 74mm :)

bbeczka91, żabka04, Strazaczka1990, mmargol, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

1cb90e9c99.png
    a9013fc3de.png
    Aniołek 8tc
    06cf3d1f83.png
    fe7c1817d8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w brzuch i cycki idzie. Staniki które były za duże już są za małe ;P

• AISAK Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka Mamutki, brzuszkipokazne, fasolki również. Gratuluje wizyt, super informacji.

Słodka gorąco wierze w Twoje szybkie zafasolkowanie. 3maj się dzielnie, nie poddawaj się.! Warto próbować ,w życiu liczą się tylko chwile!

Aaaa u mnie nowość od rana wiercioszka czuje w brzuchu, to jeszcze nie kopniaczki, a bąbelki kiziajace aż po kręgosłupie czuje. Ah. W końcu się doczekała .
    W pierwszej ciąży nie wiedziałam, ze to to, dopiero lekarz na USG pytał czy czuje jak fi ka, w drugiej ciąży świadomość zupełnie inna.

mmargol, Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AISAK wrote:
    Hejka Mamutki, brzuszkipokazne, fasolki również. Gratuluje wizyt, super informacji.

Słodka gorąco wierze w Twoje szybkie zafasolkowanie. 3maj się dzielnie, nie poddawaj się.! Warto próbować ,w życiu liczą się tylko chwile!

Aaaa u mnie nowość od rana wiercioszka czuje w brzuchu, to jeszcze nie kopniaczki, a bąbelki kiziajace aż po kręgosłupie czuje. Ah. W końcu się doczekała .
    W pierwszej ciąży nie wiedziałam, ze to to, dopiero lekarz na USG pytał czy czuje jak fi ka, w drugiej ciąży świadomość zupełnie inna.

To jednak dzidzia mi lata po brzuchu!

AISAK lubi tę wiadomość

‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ