WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie,
Dziewczyny jak wyglądają pełne badania prenatalne,?i czy rzeczywiście są darmowe?rejstrowalam się wczoraj SMS bo też można i lekarz odpisał że badania są bezpłatne i do tego tylko skierowanie i czekolada milka.A znowu gin powiedział że mam szykować 450zl -
Strazaczka, ja nic za moje nie płaciłam, dostałam skierowanie od lekarza prowdzącego. Miałam usg+test podwójny z krwi
Strazaczka1990, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się, upławy zamieniły się w poprawną wydzielinę jestem spokojniejsza. I witam się w 15 tygodniu. Co tygodniowe foto brzuszka
Nie długo będę wielorybem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b46c9f72ab46.jpgmmargol, Ewelina.Irl, Strazaczka1990, bbeczka91, AISAK, żabka04, bisacz, AniaLewandowska, Pauka, maluutka90, A_n_k_a_80, Malutka92, claudiuszek, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Ja właśnie też prywatnie chodze.I podkreslalam że mam skierowanie od prywatnego lekarza ..w razie w będę miała jakąś kwotę że sobą
Może jest jakiś projekt i mają dotacje u nas tak kiedyś było i jakbym była wcześniej w ciąży mogła bym miec prenatalne i połówkowe za free bez znaczenia na wiek i brak wad genetycznych w rodzinie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Witam sie,
Dziewczyny jak wyglądają pełne badania prenatalne,?i czy rzeczywiście są darmowe?rejstrowalam się wczoraj SMS bo też można i lekarz odpisał że badania są bezpłatne i do tego tylko skierowanie i czekolada milka.A znowu gin powiedział że mam szykować 450zlBratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi znów nic dla siebie nie znalazłam, mierzyłam kilka rzeczy - na wieszaku wydawały się luźniejsze (a brałam rozmiar lub dwa większe) i już były w sam raz, a to co było dobre, okazywało się że ma jakiś defekt. Widziałam też śliczną bluzeczkę świąteczną, byłaby w sam raz dla naszego maluszka i kosztowała tylko 6 zł, ale mąż powiedział że za wcześnie i jeszcze będzie czas na kupowanie ubranek i teraz żałuję że jej nie kupiłam
a przez całkowity przypadek znaleźliśmy sklep z rzeczami dla dzieci, wypróbowaliśmy wózki, pooglądaliśmy łóżeczka, w całkiem przystępnych cenach tam wszystko mają, teraz pooglądam sobie allegromychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny