WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Sabina.... A Ty juz miałaś prenatalne?
Ja wczoraj mial usg + krew. Tylko niw wiem co oznacza podwójna krew? O której pisałasSabina, zapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Behemottka, no mam nadzieję, że się na dyżurach uspokoi trochę. Nie chcę L4, ale jednak ostatnio było juz troszkę za dużo. Do tego jakieś sprawy poza-zawodowe na głowie i z obecną wydolnością, ciut za dużo tego
A czworołapy - czasem dziękująSamą swoją obecnością, lepszym humorem i stanem ogólnym.... a jak się przytulą, to już w ogóle czad
Artykuł musi być czadowy!!!!!!!!!! Tylko, choliba, nie chce mi dać dostępu
Nie mniej nasze Małe jeszcze wtedy było oglądane głowicą dopochwową i ustawione cały czas było w ułożeniu AP/PA ;/
Ale zakładam, że za tydzień będzie już przez brzuszek, więc zobaczymy, co wyjdzie
Kurczaczki, wiesz co.... ale jeśli to, co sterczy na drugiej fotce mogłoby być jednak wyposażeniem kobietyto wlewasz nadzieję w me serce!!!!!!!
Chociaż Małż cały czas twierdzi, że płonne me nadzieje, będzie choop i koniec kropka;]
P.S. Forum, jak strzelający popcorn? Dobre)))))
Agape, ja od kilku dni miewam bóle brzucha, ale jak się skupię i "przyjrzę", to czuję, że to po prostu różnej maści mięśnie - nie wiem, co im nie pasuje, może po prostu się rozciągają?
mmargol - hihihi, nie no, może nie będzie pracoholikiem? Tzn.czuję, że ma na to szanse, ale w kontekście zawodu, który sobie wybierze świadomie i który Go zaciekawi - bo skoro i Mama, i Tata, zawzięli się i robią w życiu to, co CHCĄ, to czemuż dziecię miałoby się męczyć? Minus taki, że wtedy bardzo łatwo żyć pracą - bo jest ona też Twoją pasją
Sabina, też lubię Wielkanoc, ale w tym roku kulinarnie się nie poszaleje....(((((((((
Jednak Wigilia jest lżej strawna
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, pewnie pierwszy raz nie zjem mojego ukochanego święconego, chlip chlip chlip ;(((((((((
Ksosiu, nic się nie martw. To, że u kogoś rośnie wielkolud, nie oznacza, że u Ciebie też tak musi być :-* Jest dobrze!!!!
Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja za chwilę jadę na pizzę, więc zdjęcie wrzucam przed posiłkiem
http://iv.pl/images/45683796244250744836_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 13:32
bbeczka91, mysza0406, Pauka, Sabina, AniaLewandowska, żabka04, Angela89, A_n_k_a_80, Malutka92, claudiuszek, bisacz, Ewelina.Irl, Behemottka, mmargol, _izunia_, Skali89, Strazaczka1990, Broszka, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPauka wrote:Little Red Fox, jaki brzunio śliczny, mój malutki jeszcze, ale licze że z miesiąc też taki będę miała
przeglądam allegro i ciężko mi coś wybrać, myślałam że w jednym sklepie uda mi się wszystko załatwić a tu psikus, ewentualnie sobie skorzystam z promocji H&M :p
a chciałam legginsy fajne jakieś sobie kupić, nie klasyczne czarne, ale w jakiś wzór lub inny kolor... -
nick nieaktualnyLittle!!! Jestes wielka!!! Ale masz piekny brzuch!!! Masakiera....
Mi sie wydaje ze tez mi sporo urosl ale jak sie poloze to jednak nieee i moze plaski nie jest, no ale......
Do poniedzialku coraz blizej tik tak tik tak
Bratku dziekuje za pocieszeniepolochalam te moje 5cm szczescia niemniej licze na przedzial 9-11 na najblizszym usg
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Sabina.... A Ty juz miałaś prenatalne?
Ja wczoraj mial usg + krew. Tylko niw wiem co oznacza podwójna krew? O której pisałas
Profesor od badania był bardzo rozmownyKazał się nie cieszyc az do wyniku zintegrowanego. Ciekawe kto mam zabroni
Idę N placki ziemniaczanezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Ja dziś w pracy, ale staram sie Was podczytywać w przerwie miedzy klientami
Skoro wrzucacie brzuchy, to wrzucę i swój, bo znowu poszedł do przodu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/462fa9f92193.jpg
żabka04, Anulka01, Malutka92, bisacz, Ewelina.Irl, mmargol, martta, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczas też poszukać płaszczyku na wiosnę ciążowego, ja swój ukochany będę musiała chyba oddać lub liczyć na cud, że jak dziecko urodzę to się w niego jeszcze zmieszczę
rozmiar 32/34, a już M-ki przymierzam i są dobre, co się stało? roztyłam się już w tym wczesnym stadium
-
nick nieaktualnyJa właśnie zastanawiałam się skąd ta pewność u lekarza co do płci, w poprzedniej ciąży nawet nie orientowałam się czy są jakieś różnice w płci w poszczególnych tygodniach usłyszałam to co chciałam i byłam happy
Teraz trochę dociekałam bo dosyć szybko i dosyć pewnie lekarz określił że chłopak siedzi
No ale teraz rozumiem skąd ta pewność
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:
Bratku dziekuje za pocieszeniepolochalam te moje 5cm szczescia niemniej licze na przedzial 9-11 na najblizszym usg
Tego się możesz spodziewaćU mnie tydzień temu 12+6 gumiś miał 7,1 cm. Więc we wtorek liczę że będzie około 9 cm. No chyba że wielkolud mi się też szykuje
Ale już nie długo to będziemy pisać wagi
Ksosia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Behemotka gratuluje wizyty, ale co do plci to ja sie nie znam niestety widzę , że coś dynda na zdjęciu ale co to jest to ja nie mam pojęcia
Dzierzba - ekstra, naprawdę po cichu zazdraszczam... my cały czas czekamy na papiury...
U mnie obiadowo - dziś spagetti, szybko, a mąż uwielbia więc co będę się wysiliaćpo wwieczornym big macu czuje sie jak elegancko - zero mdlosci itp
wiec ewidentnie smieciowe jedzenie sluzy mojemu dzieciu
Kseosia - nie wiem dlaczego się martwisz rozmiarem fasolki? Mi się wydaję, że ok wymiar. A lekarz coś mówił??
Ja w weekend odpoczywam troszkę od internetów - w tygodniu zdecydowanie za dużo
Miłego weekendu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Tego się możesz spodziewać
U mnie tydzień temu 12+6 gumiś miał 7,1 cm. Więc we wtorek liczę że będzie około 9 cm. No chyba że wielkolud mi się też szykuje
Ale już nie długo to będziemy pisać wagi
Kiedy dokladnie? Od polowkowych czy wczesniej? Nie moge sie doczekAc:)