WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedziałam mężowi że chcę kupić matę ze skip hopa, ale że jest ona trochę droższa od tych innych, on mi tylko napisał "okok" - chyba nie wie ile kosztują
do tego kupuję drewniany stojak gimnastyczny i będzie kącik pierwsza klasa
Marzą mi się też poduszki na kanapę, chyba będę musiała jechać do pepco -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wyslalam mezowi 2 modele toreb skiphopa i wybrał - ten co mi sie podobal bardziej
Oddzwonil i mowil ze dobra, spoko, fajna. na co ja "to zostaw 300zł w domu jak bedzi ekurier zaplace". Zaczal kaszlec i mowi do kolegi "wiesiek, jednak 300"
Chlopaczystko rozmawial z kolega i doszli do wniosku ze taka torba to ok 100zł
Ale ok, ok.. z cena przegielam i kosztowala ostatecznie 215.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 09:56
Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
10ml.
Wg strony probka powinna być minimalnie miedzy 10 a 20ml do badania ogólnego. A na posiew to kapka. Wiec jadę oddać.Angela89 lubi tę wiadomość
-
My od 6 spaliśmy do 9 30 teraz zjadł mM i śpi więc zaraz idę na śniadanie i idziemy na spacer . Mój to właściwie tylko śpi a budzi się jak jest głodny Max 30 minut przed więc za dużo nie da się z nim pobawić ale staram się do niego gadać żeby w końcu zaczął się uśmiechać bo zaczynam się niepokoić wczoraj 8 tygodni.
Dziś mamy wizytę u neonatologa i chyba muszę prywatnie okiliste zamotac.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Mój mąż wyznał dzisiaj że marzy o wyjeździe w góry. ..
Być może jesteśmy nudni i kochamy prostacko szklarska Porębe. Człowiek tak się rozmarzyl. ..my nawet ten sam domek wczasowy wybieralismy (ze względu na kotakot był z nami tez w górach ) ale trza chyba wiosenna niespodziankę dla męża szykować. ..on myśli konkretnie o jednej trasie. ..sam nie wie czy dałby rade z nosidelkiem. ..
Cholera
wy planujecie wczasy za granicą. ..a my tak proście marzymy. ..
Nie wiem jaki jest odpowiedni czas na taki wyjazd? Pewnie zalezy od maluszka.
Tylko nosidelko musimy sobie sprawic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,ktore zmagaja sie z kolkami, tak jak my niestety, probowalyscie 5 S Karpa?
Ja teraz nie rozstaje sie z jego ksiazka, ostatnio mielismy kryzys, ale to juz nie brzuszek tylko chyba kolejny skok (maly nauczyl sie zauwazac raczki, wklada je do buzi, trzyma zabawke, podaza wzrokiem i wpatruje sie w osoby wokol, no i sie usmiecha i jeszcze mowi "eee"). Maly wtedy mocno plakal, nic nie dzialalo, dopiero jak go otulilam kocem to zasnal momentalnie i przespal 5h w nocy pierwszy raz. Dlatego polecam Karpa.
A i przetestowalismy wiaderko do kapania na kolki, tez jestesmy zadowoleni, kiedys bylam przeciwna, ale maly czuje sie w nim swietnie, bo ma ponoc przypominac mu jak byl w brzuszku -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny z własnego doświadczenia wiem, że planować głośno nie można
my za każdym razem jak coś planujemy to coś się działo to Kuba zygał, chorował, wirusówka itp. My nauczyliśmy się, że po cichu o tym mówimy. Chciałabym w przyszłym roku na jakieś wakacje wyskoczyć ale zobaczymy. Mąż się boi, że z takim małym będzie ciężko bo nasz starszak jednak to okaz rozrabiaka
do tej pory mamy z nim małe problemy bo niestety żywe dziecko wszędzie jego pełno i nadodatek niestety niegrzeczne. Okiełznać jego to dramat ! czekam aż troche spokojniejszy będzie ( a będzie ?! ) .
Muszę odebrać paczkę z poczty bo zamówiłam dla starszaka edukacyjne książki gry i zabawyno i logopedyczną książkę aby z nim się uczyć.
-
nick nieaktualny
-
Kurka wodna a moj Maluszek spi.
ktos tu pisal, ze skokow nie widzi. U nas tez nie rzucaja sie jakos w oczy. Ale nowe umiejetnosci sa zauwazalne. Ciekawe czy to sie zmieni i tez bedziemy mocno odczuwac skok. Choc wczoraj wiecej spal - moze to ten skok, ael nowe umiejetnosci to widzialam juz przed wczorajszym snem. Moze moj odyspia skok..kto to wie.