WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2016, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

No z m8czem nie mam problemu ani ze stolcem, normalnie sie zalatwiam... hmm..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko znow ma plchrzanione pory dnia na maksa.... jak obudzil sie o 22, tak do twj pory zamiaru spac nie ma ...godzine temu wypil 100 ml mleka mojegp np akurat mialam odciagniete (pofiksowane cycki raz 30 ml z noch wydusic nie mpge innymrzzem 100 ml na raz z jednego) ? Zglupiec mozna...

Musialam tabletke wziac bo znow peka i mi glowa i zawroty glowy w dalszym ciagu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki co usnal...ciekawe na jak dlugo... musialam zrobic spbie jedzenie bo kiszki mi marsza gdaja i rece zaczely mi sie tezasc

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze...juz nie spi...:/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba tylko z okazji niedzieli Piotruś raz w nocy jadł. My standardowo zaliczamy teraz butlę wiec na pewno następna będzie 5/6
    Na szczęścienie nie muszę rano męża zawozic z małym do pracy. Dojedzie z kolegą. A ja go później odbiorę. Bo jutro mam te spotkanie u notariusza. Powinien jechać ze mną mój brat żeby też zrzec się spadku -mąż obstawia ze nie pojedzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 02:24

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 02:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kancia Piotruś slodziak!
    Sabinko co za durne babsko, naprawdę niektóre nie powinny być położonymi co przychodzą na wizyty, grrr, powodzenia u pediatry na pewno powie że wszystko ok!!!
    Haneczko no to super, bratki!
    My też karmienie zaliczamy, zplakal się bakami od 21,zasnal, spał 4h i teraz zjadł, ale niewiele jak na jego możliwości, będzie rano szybka pobudka cis czuję. Na 10 mamy usg bioderek, już się stresuje, zwłaszcza że pierwszy raz będę sama z njm jechała.
    Co do piersi odpukac we wszystko jest lepiej.
    Angela smacznego! Jak jabym się winka albo piwka napila nie powiem, ehhhh.... Byle do grudnia, jak coś to wtedy chce przechodzić na mm.....
    O ulfie mój też zaczął się slinic i bąbelki robić, zastanawiałam się czy to ok, ale widzę że tak ☺ uśmiechy powoli ale coraz częściej, juzby mógł tak cały czas hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 02:50

haneczka lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly usnal o 00.45 i wstL na jedenie wlasnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 03:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po karmieniu, choć w butli została prawie połowa, czekam czy dopije ;)
    mój raz ma jedno, raz dwa nocne karmienia i pytanie ile taki Maluszek może być bez jedzenia?
    Czasem się martwię, bo dostaje butle ok 19.30 i do prawie 4. śpi o.O
    Wiem, że nie powinnam narzekać, bo chociaż się wysypiam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 03:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też już po pierwszym karmieniu. Mała przespala ciągiem 6 godzin, a nie jadła 7. Dobrze ze odciagnelam mleko zanim poszłam spać bo by mi piersi rozerwalo

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 03:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf to tak jak dzisiaj u nas, a moja 1,5 miesiąca młodsza :) ja myślę że jakby dzieciaki były głodne wcześniej TP na pewno by o tym dały znać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 03:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też tak myślę ;)
    mój ma melodię do spania i na szczęście wie do czego jest noc.

Myślę że mogę wrócić do wyrka, pewnie ok 6. będzie pobudka

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy za sobą 1 karmienie ale ktoś nie chce isc spać wiec czekam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My karmienie numer 2 dzisiaj..

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas właśnie się skończyło jedzonko nr2 za drugim podejściem. Butla nie jest oprozniona ale mały śpi. To i ja idę spać. Teraz mam super sen -lata praktyki :D (nocnej zmiany w pracy ). Tata tez właśnie wyszedł do pracy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Martta za wsparcie :) obym trafola na normalnego pediatre...
    Karol spisał się na medal! Mocz złapany i to i na badanie ogólne i na powiew. Zuch chłopak :) siknal jak złoto
    Dam znac po wizycie :)

martta, haneczka lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio już tylko jedno karmienie w nocy ok 2 i jedno nad ranem o 6:) Tomek najdłużej śpi po kąpieli bo ponad 5 godzin. Ale zauważyłam, ze już mu troche zaczynają przeszkadzać hałasy w zaśnięciu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia u Ciebie moze tez skok nr 1 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

kurcxe wszystko byc moze....bo teraz znow jeczy o.O dalam do cyca to spi...i wez tu badz madry...kutde wasze dzieci spia po tyle godzin a moje najdluzej 2,5h i po spaniu..jak wy to robicie ?? :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś jedliśmy na raty bo po kąpieli zjadł ledwo 40 mm i padł więc się obudził zaraz o 1 30 zjadł jedną pierś i zrobiłam mu mm zjadł 50 i spał do 5 45 teraz też jedną pierś i ululalam go i śpi oby do 9 a ja odciagam bo nie chce jeść z prawej strony od 3 dni mi grymasi przy piersi.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ma porę na spanie, a ja porę na kąpiel. Maly jeszcze twardo śpi, mąż z Artim pojechali i mam chwile dla siebie. Wzięłam sobie do wanny ciastko z kremem po wczorajszych imieninach teściowej, Twój Styl i teraz czas na relaks. :)

W sobotę pojechalam dla relaksu na zakupy do outletu zary i kupiłam sobie fajny ciuch na te imieniny rozpinany do karmienia. Często wieczorami urywam sie autem na głupie zakupy. Czuje, ze musze mieć troche czasu dla siebie, bo inaczej zwariuję. No ale ja siedzę w domu juz 2 lata a jeszcze rok przede mną. Wyrodna matka myśli o sobie :P

‹‹ 2734 2735 2736 2737 2738 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ