WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO raju ale dzis mamy ciężki dzien...
To na bank skok nr 2!
Mały płacze, nie chce spac, marudzi... Wzięłam go juz do naszego łóżka bo w łóżeczku zasypia na 2-3 minuty!
Padam na twarz... A od jutra maz w pracy od 4 do 16.30!
To tak boli gdy on płacze!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Angela pytanie na przyszłość... Jak wstrzymujesz laktację?
-
nick nieaktualnyAngela chociaż nigdy szczególnym smakoszem alkoholi nie byłam to teraz za takie lekkie winko wiele bym dała. Ciągle odliczam.
Ja zamówiłam dziś magiczną karuzele Tiny Love. Nie jest najtańsza, ale mam nadzieję, że się opłaci i Moja też będzie tak sama zasypiała jak Wasze dzieci.
Czy kupowałyście ubranka w TXM, dobre są?Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo ja nie mogę! położyłam dziecko na pleckach do spania, a Fifi sam się na boczek przewrócił! Pierwszy raz!
ok, teraz to już idę spać.
pochwaliłam się,
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 21:27
alinka, kamciaelcia, Ulfenstein, Sabina, martta, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moja siostra rodzi! Dzisiaj Tomek kończy miesiąc i dziś rodzi sie jego brat cioteczny:) Wody siostrze odeszły o 10, od 15 ma skurcze. Oby urodziła przed północą jeszcze. Trzymajcie kciuki!
PS. Pozdrowienia dla Was wszystkich. Troche zaniedbałam forum, ale jak sie ogarne to wrócę do Was.Jakby co jestem obecna na fb
Sabina, alinka, martta, AJrin lubią tę wiadomość
-
Oj Kamcia nie chce cie martwić ale na tym drugim zdjęciu Piotruś trochę Emilkowy
nie wiem tylko czy przez oczy czy te polikowe pulaski
Angela bardzo się cieszę ze Kubusiowi juz lepiej
Sabinka jutro trzymam kciuki za same pozytywy u pediatry. A wtedy tej położnej nakopiesz do dupy. Albo przydzwonisz tą wagą
Idę polelać się ze starszakiem i lecę spac!
Spokojnej nocki dziewuszki!Sabina lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Angela chociaż nigdy szczególnym smakoszem alkoholi nie byłam to teraz za takie lekkie winko wiele bym dała. Ciągle odliczam.
Ja zamówiłam dziś magiczną karuzele Tiny Love. Nie jest najtańsza, ale mam nadzieję, że się opłaci i Moja też będzie tak sama zasypiała jak Wasze dzieci.
Czy kupowałyście ubranka w TXM, dobre są?
Kojarzę ze z tych malutkich. Zwykle, ładne, kolorowe ubranka.
Ale czy tam nie są różne sklepy? Czy coś mieszam?
Mój tez sam nie zasypia. Raz mu sie zdarzyło nad ranem. Może będziemy kombinować coś w długi weekend
Oprócz znośny czasu jeszcze zasypianie
Ja czekam tez na piwko
Jeszcze nie zdecydowałam która APA albo AIPA sie urocze -
Anulka
Tez mam czasem wrażenie ze Piotruś i Emilka są podobni. ..i w piątek znaleźliśmy małej zdjęcia z pierwszych miesięcy. ..całkiem inne dzieciEmilka to dopiero miała wielkie oczy i czupryne
poliki są po mamie i oboje pyzato wyglądają
uwielbiam te pyzunie całować. W nocy na odbijaniu Piotruś je nastawia
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:O raju ale dzis mamy ciężki dzien...
To na bank skok nr 2!
Mały płacze, nie chce spac, marudzi... Wzięłam go juz do naszego łóżka bo w łóżeczku zasypia na 2-3 minuty!
Padam na twarz... A od jutra maz w pracy od 4 do 16.30!
To tak boli gdy on płacze!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Oj Kamcia nie chce cie martwić ale na tym drugim zdjęciu Piotruś trochę Emilkowy
nie wiem tylko czy przez oczy czy te polikowe pulaski
Angela bardzo się cieszę ze Kubusiowi juz lepiej
Sabinka jutro trzymam kciuki za same pozytywy u pediatry. A wtedy tej położnej nakopiesz do dupy. Albo przydzwonisz tą wagą
Idę polelać się ze starszakiem i lecę spac!
Spokojnej nocki dziewuszki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny