WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabinka a ona ocenia to tylko po tym ze tyle śpi? Lekka przesada z jej strony. Ale jak juz zdążyła cię zdenerwować to faktycznie dla własnego spokoju zrób morfo.
Zmieniłam smoczek na lovi i odruch wymiotny sie skończyłjednak są krótsze niż nuka.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyTrudno mi powiedzieć. Waży go dwa razy w tygodniu i za każdym razem jakoś czarodzuejsko obejmuje za pieluche za ubranko. W piątek ważył 5160. A ona uparcie twierdzi, że musi przybwac 200fram tygodniowo. Widzę , że ona sama nie pamięta co mi mówiła. Za każdym razem mówi co innego.
Jutro jedziemy do pediatry. Niech mi obejrzą syna i powiedzą czy jest ok czy mam się martwić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Sabinka a ona ocenia to tylko po tym ze tyle śpi? Lekka przesada z jej strony. Ale jak juz zdążyła cię zdenerwować to faktycznie dla własnego spokoju zrób morfo.
Zmieniłam smoczek na lovi i odruch wymiotny sie skończyłjednak są krótsze niż nuka.
Na moje uwagi, że Karol nie powinien przybierać tyle co mniejsze dziecko, nie reaguje. Mówię, ze on na rok nie może przecież potroić wagi bo będzie ważył 15kg! -
esmi wrote:U mnie dzia 2 dzien bez zadnych kropel tylko dzis podam wot D i zobacze czy po nich cos sie dzialo.
.
Ale dzis już wit D podamy.
Noc zajebista. Jedno karmienie. Wczoraj 3 kupy (kleksy w każdej pieluszce), ;"dzis jedna i tez kleksy.
Nie pręży sie, nie wije.
Ale nie wiem czy to jeszcze jesteśmy pod wpływem kropli Np z piątku?
A ja wole chyba zimę w gondoli. A wiosnę mieć jak już młody będzie siedział i bardziej ogarniam. No ale nie mam porównania -
nick nieaktualny
-
Ps. Mój wg tabelek śpi średnio ok 14 i pół h na dobę (4,5h miedzy 7 a 18; 2h miedzy 18 a 22 i 8h miedzy 22 a 7)
Internety mówią wręcz o 15-18 godzinach.
-
Magdziulla no konkuriwac z toba ni zamierzam ale tule.
Co do jedzenia ja staram sie trzymac diete ale czasem cos tam jem i patrze jak mlody reaguje. Orzechy testowalam i bylo ok.
Ja przez weekend odstawilam wszystko i musze powoedziec ze poki co jest lepiej wczoraj maly mial napad wieczorem jakas godzine. Zauwazylam ze moje dziecko zaczelo krzyczec z pluc przerażające jak glosno jaki czerwony i jak sie krztusi przy tymbidak ale poszlo sporo bakow przy tych krzykach i pozniej poszedl w kime na 6 godzin dajac mamie sie wyspać.
Dzos podam wit D bo i tak 2 dni jestesmy bez a w tygodniu jakos umowie nas do pediatry i zobaczymy co powie. -
Skali89 wrote:A i jeszcze dziś dzwoni teściowa ze była u córki, szwagierka ma 7 tyg synka. 3600 waga teraz z 5,5 wazy i tekst: wasz też już się tak śmieje ? Nie masz się nie śmieje ...wkurza mnie porównywanie Szymek robi postępy i myślę że lada moment będzie się śmiał widzę różnice jak robi się taki pogodny na buzi
I jak byliśmy na ip to doktor położyła go na brzuszku a tydzień nie leżał bo neurolog zakazala i tak ładnie dzwignal głowę ze aż mi łezka się zakręcila.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój raczej z tych śpiochów, kładę go spać ok 20. najpóźniej przed 21. zasypia, budzi się raz lub dwa na mleczko, później wstajemy między 7/8. Do południa śpi ok 1,5/2 godzin, później po południu też tyle, czasrm w międzyczasie trafią się dodatkowa drzemka ok 30/40 minut.
Wróciłam ze spaceru. Mój ewidentnie anty-wózkowy. Zapakowałam go na śpiocha, ale w połowie drogi się obudził i jak się zorientował że jest w gondoli to płacz, wyciągam, przytulam - spokój, kładę z powrotem - płacz
nosz kurczę, przecież podobno dzieci lubią spacery.
A teraz się wesoło bawi
i co tu jest grane??? -
My jesteśmy na działce. Musimy trochę liści pograbic. Słoneczko świeci.
Dziś Piotruś kończy 2 miesiące
Waga pokazała 5.82 kg. 61 cm i szczery uśmiech dla mamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a72f619c565.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/650342df6c8d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 13:55
sarcia123, Sabina, Little Red Fox, żabka04, martta, Magdziulla, marta258, Skali89, Anulka01, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia jaki przystojniak
juz skrada serca
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foxik u Ciebie to zleciało
ja własnie czekam na te skończone 3 miesiace ale to 2 stycznia hihi
w tym roku sylwester spędzamy w domku