WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Ksosia
kurcxe wszystko byc moze....bo teraz znow jeczydalam do cyca to spi...i wez tu badz madry...kutde wasze dzieci spia po tyle godzin a moje najdluzej 2,5h i po spaniu..jak wy to robicie ??
Sara, taki masz okaz rzadki i to nie od Ciebie zalezy. Brat męża jako niemowlę i dziecko do 2 r.ż. budził się z płaczem co 15 min do pół godziny. Teściowa schudła wtedy tak, ze wyglądała jak nitka. Wiec nie jest najgorzej z tymi 2,5 h:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia u mnie mloda budziła sie co 3 godzin i to prawie do 10 miesiąca a przypomnę ze jak skończyła pół roku byla na mm i nic sie nie zmienilo. Kuba jest łaskawy i budzi sie raz lub dwa. Ale on tez ma swoja wage wiec moze nie musi tak nadrabiac jak ona ? Sama nie wien
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana
Wstaliśmy co prawda godzinę temu, ale dopiero przed chwilą skończyliśmy karmienie, Mały dziś po królewsku je - bez pośpiechu, małymi porcjami, na kilka razyja kwakuję i się zastanawiam czy mój się w końcu podda i pójdzie dalej na drzemkę, bo oczy się zamykają, głowa leci na bok, a jeszcze dyskutować ze mną chce.
Czekam aż w ciągu dnia będę miała luz, muszę pomierzyć i sprawdzić czy się przemeblowanie w salonie udakoniec z koczowaniem w sypialni, czas zorganizować kącik dla Małego w samym sercu naszego niewielkiego mieszkania.
Dziś drugi dzień bez kropli, dostanie tylko devikap.
Jest dobrze, bączury same idą bez wspomagaczy. -
nick nieaktualnyMój się budzi raz lub dwa razy. Wczoraj dostał ostatnią butlę o 19.30 i do prawie 4. dał rady
choć przebudził się ok północy, później 1 i 2, ale za każdym razem jak podchodziłam do łóżeczka, poprawiałam, bo się turla po całym swoim królestwie to zapadał z powrotem w sen, a to bez sensu, bo zje 1-2 miarki i zaśnie. Dopiero o 4. zrobił pobudkę, a i tak zjadł ok 80 ml
Nie wiem jak przybiera, dopiero 4. listopada idziemy na szczepienia, ale robi się coraz cięższy i jojczę że mnie mięśnie bolą, ramiona, kręgosłup... a wczoraj teściowa go nosiła i mówiła że Filip lekkutki jesthaha... a lekarze obstawiali że urodzi się z ok 3,7 kg. Wtedy mogłabym marudzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 08:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Emilka do 10 m. Tez wstawała w nocy 2-3 razy jak szła spać o 20. Mi tu nie przeszkadzało bo w ciągu dnia odrzuciła mleczko. A urodziła się cięższa jak Piotruś. A on szybko załapał przerwę w jedzeniu
To samo mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFox,jak ja ostatnio robilam przemeblowanie (miesiac temu prawie) to parkiet porysowalam szafką. Mąż jak na złość w sobote odkurzał i zauwazyl... jaka milutka się zrobiłam na reszte dnia
Duzej zrypki nie było... Bardziej uslyszalam cos w stylu "Ty laska! a co ty tak milczysz jak parkiet porysowany... prosze, prosze... jaka ty milczaca potrafisz byc" -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Dziś drugi dzień bez kropli, dostanie tylko devikap.
Jest dobrze, bączury same idą bez wspomagaczy.
Kupy wychodzą niepostrzeżenie, nagle czuć smrodek
czasem tylko walnie pierda 3 czy 5 sekundowego.
ma wtedy taki błogi wyraz twarzy
daję tylko wit D.
dobra dziewczyny, budzę młodego z drzemki licząc na to że pielucha sucha. i będę łapać siuśki
życzcie mi powodzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:u nas dziś trzeci dzień bez espumisanu i dicofloru.
Kupy wychodzą niepostrzeżenie, nagle czuć smrodek
czasem tylko walnie pierda 3 czy 5 sekundowego.
ma wtedy taki błogi wyraz twarzy
daję tylko wit D.
dobra dziewczyny, budzę młodego z drzemki licząc na to że pielucha sucha. i będę łapać siuśki
życzcie mi powodzenia