WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka, może coś zjadłaś?
u nas Mały już śpi. Co prawda nie wypił wszystkiego, więc zobaczymy o której się obudzi. On wieczorami się robi taki marudny jak jest zmęczony, na dodatek dziś kupy nie strzelił, więc możliwe że brzuszek dokuczał. Typowej kolki już u nas nie ma
Może on za mało w ciągu dnia śpi? 2 godz. rano i drugie tyle po południu. Albo trzeba go wcześniej kłaść spać, ostatnio staramy się ok 19. i niby jest lepiej, dziś nam wyjątkowo szybko odpadł -
nick nieaktualnyKuba dzis idzie na rekord z jedzeniem, zjada spokojnie 150 ml i tak co 2-2,5 godziny mam nadzieję ze robil zapasy na noc
My dzis wyrodni rodzice jesteśmy,Kuba leżał na klacie meza a ja lezalam obok. Nie wiem kiedy ale zasnelam. Mąż to samo a Martyna zajęła soba i dala rodzicom pół godziny snu -
alinka wrote:Kurczę a nasza mała dzisiaj robi zielone wodniste kupy. Ehh... znowu się martwię
Mój za to jakoś mało dziś je wisi na cycku 5 min i koniec, nawet jak odbije to juz nie chce i sie wścieka jak mu wciskam...
Martwi mnie to ze bardzo często kupy robi. 2 miedzy karmieniami to standard. A od 2 tyg przybiera mi po 100gNie wiem tylko czy na wagę można patrzeć przez pryzmat tygodnia czy raczej miesięczny przyrost jest bardziej miarodajny????
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Piotruś juz śpi tym swoim pierwszym snem. Bo zaraz wstanie na butlę i potem może juz zasypiać
Notariusz zaliczony. Czuje się spokojniejsza. Ale teraz musze od razu ruszać ze sprawą małego. Żeby sąd rodzinny mi nie zarzucił ze działam na niekorzyść małego to wolę by pismo do sądy napisał radca. ..super zgraliśmy się z mężem. Ha dojechałam on akurat doszedł na parking. Zrobiliśmy malutki spacerek I juz u notariusza karmil synka a my mieliśmy odczytanie oświadczeniadojechaliśmy do siebie ja na korepetycje a mąż poszedł na spacer
A teraz pada deszcz. .. -
nick nieaktualnyAnulka no będę obserwować. Moja ostatnio też mniej jada i mimo że ja próbuje ją jeszcze przystawiac to więcej nie chce.
Nawet nie myślałam będąc w ciąży ze tyle zmartwień będzie później.
Dzisiaj kupiłam szczepionki 6w1 i rota i 470 zł mniej w portfeluAnulka01 lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:Anulka no będę obserwować. Moja ostatnio też mniej jada i mimo że ja próbuje ją jeszcze przystawiac to więcej nie chce.
Nawet nie myślałam będąc w ciąży ze tyle zmartwień będzie później.
Dzisiaj kupiłam szczepionki 6w1 i rota i 470 zł mniej w portfeluMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ulf lekarka super i faktycznie z 10 min wszystkie 3 usg
na szczescie wszystko jest ok pochwalila Ignasia ze dzielny i taki zdrowy egzemplarz. Ciesze sie bardzo niby profilaktycznie robiliśmy ale zawsze mały stres jest. My akurat robilismy na wilanowie w szpitalu bo dziś tam przyjmowała i przykela nas na 20 min przed wizyta wiec wogole super.
Niestety jestem o 450 zeta lzejsza ale nie żałuję spokoj i zdrowie dziecka najważniejsze a M nawet nie wie ile wydalam bo malym sie zajmował
Sabina zdrowka dla was kurcze a jakie sa objawy? Bo faktycznie jiz pare maluchów sie z tym zmaga a jednak profilaktycznie nikt takich badan nie robi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Piotruś juz śpi tym swoim pierwszym snem. Bo zaraz wstanie na butlę i potem może juz zasypiać
Notariusz zaliczony. Czuje się spokojniejsza. Ale teraz musze od razu ruszać ze sprawą małego. Żeby sąd rodzinny mi nie zarzucił ze działam na niekorzyść małego to wolę by pismo do sądy napisał radca. ..super zgraliśmy się z mężem. Ha dojechałam on akurat doszedł na parking. Zrobiliśmy malutki spacerek I juz u notariusza karmil synka a my mieliśmy odczytanie oświadczeniadojechaliśmy do siebie ja na korepetycje a mąż poszedł na spacer
A teraz pada deszcz. ..
A jusisz skladac pismo o zszwolanie na odrzuceniecspadku w imieniu maloletniego ? -
sarcia123 wrote:A jusisz skladac pismo o zszwolanie na odrzuceniecspadku w imieniu maloletniego ?
Tak
Wniosek do sądu by wyraził zgodę na odrzucenie spadku w imieniu dziecka. ..ojciec zmarł 5 maja i przeciągalam sprawę prawie 6 miesięcy by Piotruś spokojnie urodził się i zyskał swoje pół roku. Już od dziś jest spadkobierca