WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak chceszto moge ci jutro to napisac i podeslac, a dane i adres uzupelnisz sobie sama w wykropkowanych miejscach
Tylko na fejsie na pw musiala bys w skrocie opisac sytuacje i co w tym spadku jest lub podejrzewasz ze jest bo trzeba wpisac przyczynę odrzucenia spadku, no i do ktorego sadu kierujesz wniosek w jakim miescie.
Jesli oczuwiscie chcezz, bo to pros4e pismo a szkoda kasy wydawac na toWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 21:25
-
Sarcia
Dziękuję
Ale ja bym nie miała sumienia ciebie "zatrudniać " do takiego pismatu najwięcej właśnie chodzi żeby napisać super argumentację
bo ja nie wiem czy są długi po ojcu. Tak samo nie wiem czy jest jakiś majątek . Jeszcze raz dziękuję za oferowana pomoc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
Dziękuję
Ale ja bym nie miała sumienia ciebie "zatrudniać " do takiego pismatu najwięcej właśnie chodzi żeby napisać super argumentację
bo ja nie wiem czy są długi po ojcu. Tak samo nie wiem czy jest jakiś majątek . Jeszcze raz dziękuję za oferowana pomoc
Ogolem to nie trzeba jakis zawilych tlumaczen, wystarczy ze napiszesz ze podejrzewasz ze tam sa dlugi a wiesz np. Od rodziny i nic wiecej to sie pisze krotko i na temati sad wyznaczy termin rozprawy i ponownie zapyta cie o to samo na sali sadowej i protokolant to tylko zanotuje i nic wiecej a sad i tak zgode wyrazi i tak
-
Ulfe, my do przemywania oczek już od jakiegoś czasu używamy płatków bawełnianych, tak nam podpowiedziała położna, tylko przez pierwsze 2 tyg używaliśmy jałowych gazików bo jedno oczko ropiało, a teraz już nic się nie dzieje. Więc spokojnie nie musisz zamawiać sterylnych w aptece tylko kupić zwykłe płatki w markecie czy rossmannie.
Violett, u nas kupka jest 2-3 razy dziennie ale przy karmieniu kp i trochę mm na noc. Przy tylko mm może być nawet co 5 dni i to jest prawidłowe więc to ile jest kupek na dobę zależy od tego jak karmisz. Jeżeli kp to każda ilość kupek jest dobra ale nie wiem dokładnie co ile powinna być.
A na szczepionki płatne potrzebna jest recepta od pediatry i wtedy możesz kupić w dowolnej aptece, najlepiej tam gdzie wychodzi najkorzystniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 21:53
-
nick nieaktualnyviolett wrote:A jesli chodzi o szczepionki to myslalam, ze idzie sie do przychodni i tam placi ryle, ile maja w cenniku... To mozna kupic samemu? A to na recepte czy jak to wyglada?
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjejku jak mi jest źle bez męża, normalnie płakać mi się chce jakbym dzieckiem była. Co to przywiązanie robi z człowiekiem. A tu do piątku taka rozłąka
dobrze że malutką mam przy sobie to się mogę do kogoś przytulić. Jeszcze dziecko za bardzo rozpieszczę przez te 4 dni
-
nick nieaktualny
-
A ja pozdrawiam z wanny dziś taki zabieganych dzień, 3 godziny na spacerku byliśmy, później neonatologii, mamy skierowanie na usg brzucha kręgosłupa i okulista. Tyle tych wizyt ze osiwieje. A najlepsze ze miałam niespodziankę i gości tzn umawialam się ale myślałam że na jutro a kolega pisze sms ze zaraz będzie a ja w biedronce patrzę na sms z wczoraj i faktycznie napisał że dziś moi ja już nie kontaktuje mąż się drze ze zamiast spać to forum czytam
Mój oczywiście skoków nie ma. Nawet nie wiem co nowego ma robić muszę poczytać ale widzę po nim ze te 2,5 tyg mu brakuje główkę dopiero zaczyna dźwigać tzn od urodzenia próbuje odgina ale jeszcze nie ma takiej sztywniejszej no może w tym tygodniu tzn od 3 dni trochę bardziej
M czeka żeby mu Dax mM, bo po kąpieli dostał chcą.
Co do kawy to ja pije inke bez mleka oczywiście. Położna mi mówiła ze mozna ale raczej rano bo dziecko może być niespokojne i nie chcieć spać. Ja nie piję zwykłej bo bez mleka to żadna frajda a pomoc bez laktozy to bez znaczenia bo mleko samo w sobie wzdyma i jak dziecko nietolerujr mleka to bez laktozy nie pomoże
Dobra ogarniam się bo zaraz m się będzie farm jutro Ginekolog w końcu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKubus zjadl jemu to szybko z butli idzie, ale akceptuję tylko Nuk a ja mu zapas Lovi zrobilam. No a po jedzonku sprzedał mi kupe nie mialam sumienia go z nia zostawiać bo mu przez ostatnie kupy zrobiły sie odparzenia bo byly kwaśne. Teraz czekam az przysnie