WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się.
U nas nocka w miarę.
O 19 zjadł cyca potem 90ml mm i zasnal na amen.
Nie mogłam go obudzić żeby odbił nosiłam z mężem 40min!
Nic z tego.
Ja przez to spać nie mogłam bo wkrecilam sobie ze się zadlawi wymiocinami
Obudził się o 3
A potem co 1,5h bo jadł cycka tylko.
Ale leniwa jestem.
Ciężko mi wstać i zrobić mm żeby pospac
Wyciągam karton pieluch pampersa rozmiar 3.
Z uwagi że na koniec mca będę robić zapasy pieluch, mm,chusteczek.
I nie wiem jakie kupić
Zmierzylam /przymierzylam pieluszkę 3 do pieluszki 2.
Powiem wam że różni się długością o cm z dwóch stron.
Wyciąglam jedna założę na dupcie Juniorowi zobaczę jak leży i dam znać.
U mnie pogoda okropna cały czas leje:-(
Pewnie dziś siedzimy w domu.
Dziś też mamy kąpiel juniora:-))
-
nick nieaktualnyU nas też noc do bani. Męża nie ma, więc ja niewyspana. Od kilku dni mała jadła o 20 a potem o 2-3, a dzisiaj o 23.30 się obudziła na jedzenie. W związku z tym ze o 23 polozylam sie do lozka nawet nie zdazylam zasnac i spac poszlam o 1
A potem pobudka o 4 i 6 i od 7 już nie śpimy, bo takie baki szły ze dziecko rozbudzily.
Czyli spałam jakieś 4 godziny dzisiaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co z tym prądem. ..nocka ogólnie dobra. Zazwyczaj jest tak ze mały zje i śpi wiec trwa to max 30 min
A dziś po 5 zjadł i spał dalej czyli zajęło mu to 15 minut a to najpierw ją nie mogłam zasnąć (jak też po pierwszym karmieniu ) potem ten prąd a o 6 mąż. ...wyszedł i wtedy super spałam -
nick nieaktualnyu nas dziś dzień małpki-przylepki, jakimś cudem go odłożyłam, ale czuję że jak tylko się ruszę to będzie płacz
a telefon został w drugim pokoju, kurier może dzwonić. Ciekawe czy faktycznie te pampersy co zamówiłam jako miesięczny zapas na miesiąc starczą?
co ja mam robić z tym zadziorkiem? poczekać aż samo się zagoi?? -
hej dziewczyny,
moje dzieciaki chodzą spać po 23 ... nawet starszak nie ugnie się aby wcześniej zasnąć a w łózku jest od 21-21:30 ... a wcześniej max 21:30 już spał, chyba tak działa na Niego młodszy brat
Kacper wstawał co 1,5-2 h ale od 3 do 6 już spał ciągiem i dużo je w nocy w dzień różnie. Wolałabym aby w dzien wiecej jadł a nie w nocy.
Dziewczyny co za pogoda paskudna jakaś masakra leje od wczoraj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
wczoraj maly obudzil sie o 23.30 dodtal jedzenie i do 1 nie spal, usnalobudzil sie po 3, pozniej po 6.15 najadl sie do 8 nie spal a jak usjal to o 10 sie obudzil najadl i przysnal przy cycu.
corka ze mna jest bochciala dzis w domu zostac j wnerwila mnie od samego rana bo przyszla jeczec ze chce do przedszkola !! Myślałam ze normalnie jej natluke na tylek bo od wczoraj prosila zeby 1 dzien w domu zosrac, po chwili zaczela z jedzeniem wymyślać i powoedzialam ostatni eaz w domu zostala ze mna nie mam zamiaru tracic na jia nerwów przy malym jest dosyc roboty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia U nas takie mini czerwone w pachwince znikło i nie wraca przy linomag maść na noc a w dzień ja tylko puder rossmman używam. Sudocrem użyłam ale linomag lepszy się okazał bo jednak tworzy tę tłusta warstewke ochronna. Ale jako takich oparzeń nie mieliśmy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny