WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:posmarowałam paluszek tłustym kremem, a jak zaśnie na amen to mu spróbuję obciąć. Stópki takie maleńkie że się boję że utnę razem z palcami paznokietki
-
Nas wszyscy (trzech pediatrów, neonatolog i dwóch chirurgów ortopedów) przestrzegali przed ruszaniem napletka.
Wiec ja nie ruszam.
Ma zacząć odchodzić w swoim czasie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Nie obcinaj mu paluszka!
w końcu zasnął, chyba głodny był, a ja wyrodna matka stwierdziłam, że zje za dużo
po dwóch godzinach i kolejnej butli padł. Ehh... niech mu będzie następnym razem dostanie 6 miarek, zwykle mu starczały 4. Gdzie ten mały brzuszek to mieści?
czas na kolejną kawę.
czekam na kuriera, nawet na spacer nie mogę iść.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyk... zaraz chyba napiszę skargę na dpd
nikt się pod domem nie zjawił i przesyłki nie dostarczył.
przecież mieli mój telefon!
na ich stronie widzę "błędny adres, przesyłka nie dostarczona" (godz. 11:48)
a o 11:43 "przesyłka wydana do doręczenia"
gdzie teraz się podziewa moje MM i zapas pieluch na miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 12:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:LRF dzwoń na infolinię czy do miejsca z kad wyjeżdżają koło twojej okolicy ( centrala) i może cofna kierowcę.
Ja tak zrobiłam i się udało.
Mój śpi na brzuchu moim beknac nie zamierza:?(
w 5 minut przejechali całe miasto? o tej porze zajęłoby im to ok 40-60 minut -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny kp, boli Was brzuch podczas karmienia j plamicie jeszcze?
U nas zaczal sie 7 tydzien po porodzie, a plamie nadal, zwlaszcza w trakcie i po karmieniu, do tego mam lekkie skurcze jak na okres, ale delikatniejsze.
Zastanawiam sie jak dlugo to jeszcze potrwa. -
Little Red Fox wrote:to nie takie proste, jak się ma gilgotki
w końcu zasnął, chyba głodny był, a ja wyrodna matka stwierdziłam, że zje za dużo
po dwóch godzinach i kolejnej butli padł. Ehh... niech mu będzie następnym razem dostanie 6 miarek, zwykle mu starczały 4. Gdzie ten mały brzuszek to mieści?
czas na kolejną kawę.
czekam na kuriera, nawet na spacer nie mogę iść..
Fajne to było
U nas syfiasta pogoda -
violett wrote:Dziewczyny kp, boli Was brzuch podczas karmienia j plamicie jeszcze?
U nas zaczal sie 7 tydzien po porodzie, a plamie nadal, zwlaszcza w trakcie i po karmieniu, do tego mam lekkie skurcze jak na okres, ale delikatniejsze.
Zastanawiam sie jak dlugo to jeszcze potrwa.
Plamien żadnych, skurczy żadnych. Ale ja miałam finalnie cesarkę. -
nick nieaktualny