WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to musze wypróbować bo ta masc nkby zaleczy troche ale za chwile takie zywo zerowne odparzenia maly ma bo ciagle robi kupe!
ma mpze ktpras z was termoforek dla dzieci taki na brzuszek co sie kladzie ?bo bym chciala kupic dlamalego jak ma jazdy ze kupy nie moze zzrobić i wrzeszczy, a zauwazylam ze to mu pomaga bo wczoraj w kapieli na brzuszwk kladlam mu cieple waciki bawelniane to zrobil mi kupe do wody bez zajekniecia nawet ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałożyłam ta pieluszkę z rozmiaru 3
Myślałam że będzie tonął ale nie:-)
Niczym się nie różni pieluszka od rozmiaru 2.
No ma na połowę pleców hihi ale to dobrze chyba bezpieczniej przed wylewem kupy?
Zobaczymy jak trzyma zawartość
Coś mi się wydaje że przejdziemy na rozmiar 3 od nowego miesiąca akurat skończą się nam rozmiar 2. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo, to my dopiero zaczelismy nosic pampersy 2. Maly tydzien temu mial ponad 4600, choc wydaje mi sie, ze szczuplutki jest. Ale dlugi, juz 60 cm
Ale moze ja zle to oceniam? W sumie jak robil wieksza kupke po 4 dniach to nam sie zawsze wylewala...
Mam jeszcze troche 2, ale juz nie bede kupowac nowwych w takim razie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia, mój robi kupy do pampersa, ale dziś przy przywijaniu pocisnął dalej, no i poleciało poza
ja się zdenerwowałam - w szpitalu przy ankiecie mąż podał mój prawdziwy numer telefonu i teraz do mnie wydzwaniają po 10 razy dziennie!zaczynając o 7. rano i kończąc ok 20. wieczorem, już raz mówiłam, że nie. Rozłączam ich jak tylko mam telefon przy sobie, a oni się nie poddają. Ciekawe kiedy zamkną mój kontakt?
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Mój syn dzisiaj mnie obsikal:-(
Córka się śmiała.
Ot taki miałam poranek.
Chciałem żeby przewierzyl interes.
A czy wy naciągacie napletek?
Bo nie wiem czy to robić?
W szpitalu nie kazano.
Nie zarośnięte mu tam nic? Hihiżabka04 lubi tę wiadomość