WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka, na dodatek teraz orange dzwonił, numer mam w play. Skąd oni wzięli numer? Czy to przez to że zarejestrowałam ostatnio swój numer? Konsultant się przedstawia i mówi że numer w Play, ale może internet? Ja na to że się internetem nie zajmuję
on: a to mąż się zajmuje w państwa domu?
ja: no bardziej teściowie?
on: ale to rozumiem że w orange?
ja: na prawdę się nie orientuję.
on: aha, a to może poda pani numer do teściów?
ja: nie jestem upoważniona do podawania numeru.
on: aha, to dziękuję, do usłyszenia.
ludzie powariowali
a Ci z ankiety to już pojechali po bandzie, zero profesjonalizmu.
Żeby z obcą osobą, potencjalnym klientem po imieniu.
Sama pracuję w obsłudze klienta, ale za zwrócenie się do klienta w ten sposób czekałaby na nas nagana do akt -
nick nieaktualnyA. Nr mają z ankiety
B. Nr ukradł pracownik
C. Nr tam gdzie podałaś
Do mnie dzwonią nawet z propozycją spotkania gdzieś tam na badanie czegoś tam lub garnki lub coś tam jeszcze.
A zwrócenie do klienta masz rację straszne Aaaa i nadają jak nagrane sekretarki
Pozostaje zmienić nr tel.
Albo zdrowo ich opr.
Ja czekam jeszcze 6 mcy i zmieniam nr. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka, numer z ankiety to fakt - mogłam dopilnować męża, ale kto po porodzie o tym myśli?
pracuję w takiej branży, że jestem wyczulona na podawanie numeru gdzie popadnie
zdrowo opr to może przesada, sama nienawidzę takich klientów, więc wiem ile stresu takiego pracownika to kosztuje, czasem wystarczy mail na dział obsługi klienta. Przynajmniej u nas to załatwia sprawę. Widzę że niektóre firmy nie mają wysokich standardów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW dodatku moj maz mi powiedzial ze nie oczekuje ode mnoe codziennie cieplego obiadu a sprzataniem sie nie mam w ogole ani zajmowac ani przejmowac tylko dal mi nakaz ze jak maly spi to i ja mam spac. I wiecie co ? Chyba pierwszy raz w zyciu go poslucham hahaha
-
Do mnie Netia wydzwaniała. W końcu M odebrał telefon.
Netia: dzień dobry, czy rozmawiam z Magdalena?
M: tak.
N: eee, na pewno pani Magdalena?
M: tak. O co chodzi?
N: pan raczy zartowac?
M: nie, to raczej wy raczycie żartować. Mówiłem już ze nie jestem Magdalena i proszę o wykasowanie numeru z bazy.
N: przepraszam pana bardzo.
I cisza. Z miesiąc nie dzwoniąsarcia123, Little Red Fox, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfe
Hahaha to sie usmialam xD
To do mojefo meza tez z banku wydzwaniaja z ofertami i koles mowil ze imfor,uje ze rozmowa bedzie nagrywana a moj maz powiedzial ze nke wyraza zgody na zadne nagrywanie i juz nie dzwonia haha :adDagn_ lubi tę wiadomość