WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Jak taki glodomor to musi nieźle rosnąć. ..
A on zjada 60ml ze 100 ml (czyli zostawia zawsze ) czy ty tak mało mu robisz mm?i odbija w międzyczasie?
Jak obalil dwa cyce i wrzeszczy to robię 90.a jak nie je cyckow to robię 120 czasem wypije 120 na raz lub dwa razy a czasem wypije że 120 z 50-90 po godzinie się już drze.
Np teraz przed 20 dałam cyca o 20 butla że 120 wypił 70 i właśnie teraz się drze.
Niestety rzadko mi się udaje w czasie karmienia butla odbić i dokarmiac bo on już tego mleka poprostu nie chce nic wiem czemu.
W dwa tygodnie ponad 500g przytyl. -
Ksosia padlam
Ogólnie padam mały id 5 do 20 30 nie spał i cały czas chciał jeść jemu nawet woda nie przeszkadza potrafi 50 zjeść. W końcu padł. A ja zrobiłam ciasto marchewkowe z polewą ale spoko bo budyń na soku marchewkowy. A teraz odciagam i odpoczynku
-
A mój jak zwykle o tej porze wisi na piersiach, po kąpieli dostał butlę 120 ml ale wypił tylko połowę i reszty nie chciał a nadal płakał. Dwa razy zrobił w pieluchę i ciągle płacz, wypił całe mleko z jednej piersi, teraz wisi na drugiej bo ciągle się domagał ale butlą gardzi. Jak w drugiej piersi skończy się mleko to już nie wiem co zrobić, oby usnął wcześniej. Jedyny plus tego że tak długo je to to, że później śpi do 6. Ciekawe jak będzie dzisiaj, liczę na to że w pół godziny zaśnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO 22 znowu dałam butle zjadł 70 i nie doje bo śpi nie da się go obudzić.
Tyle że odbiło mu się.
Mam dość.
Z cycek nie leci ten się wkurza a żeby dojesc mm to nie chce.
W poniedziałek będziemy mieli szczepienie to będę gadać z pediatra bo nie mam pomysłu na niego.
Może mm za mało syte???Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 22:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka, mój ma tak samo, z butli nie chce a na cyckach to chętnie wisi aż mleko się kończy. Niedawno usnął na cycku, wychodzi że mleka mu chyba starczyło albo potrzebował pociumkać do uśnięcia. Zobaczymy jak będzie na pierwszej pobudce, mam zamiar dać mu butlę a dopiero później pierś.
Dobranoc, ja też idę spać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy po pierwszym karmieniu, położyłam do łóżeczka na pół śniętego i sam chyba zasnął. Chyba bo nie wiem czy udaje czy faktycznie śpi
boję się że jak wrócę z toalety to będzie na nowo fikał
wieczór miałam koszmar, przed 20. obudził się na butlę i do ok 22. go usypiałam -
nick nieaktualny