WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten stojak to dla jakiego wieku masz? Ja mam taki stojak ale dla starszego z pianinkiem taki muzyczny. Chciałam cos na teraz co by wisiało na głową :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, nie wiem na jak długo :) zobaczymy :)

Głodomorra chyba głodna, oby zjadł raz, a porządnie
    bo wołanie o mleko co godzinę przestaje być zabawne :D

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wystarczy ze pomyślę o młodym to mnie ogarnia takie uczucie przyjemne (oksy) i zaraz piersi się napełniają i mleko leci. :) ale ja non stop chodzę i śpię w staniku do karmienia i używam wkładek laktacyjnych. Polecam:)

Wystarczy, ze usłyszę jak sobie dzidzia wzdycha w kołysce, myślę sobie "jak ja go kocham" i bach mleko leci:D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja mialam tak 2 razy i to tez po wzdęciach ale zwalilam to ze moze blizna w srodku jeszcze nie do konca zagojona to dopiero miesiac. Do tego jak kaszle to.dalej mnie ciagnie wewnetrznie blizna i jak kicham.to tez czuje. Póki co sie nie martwie za 2 tygodnie wizyta u gina wiec sie zapyyam i poprosze o skierowanie na usg.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf potulić sie chce może :) zobaczę ten stojak

Proszę o inne propozycje mat edukacyjnych z palakiem. Pilne:P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Haneczka ja mialam tak 2 razy i to tez po wzdęciach ale zwalilam to ze moze blizna w srodku jeszcze nie do konca zagojona to dopiero miesiac. Do tego jak kaszle to.dalej mnie ciagnie wewnetrznie blizna i jak kicham.to tez czuje. Póki co sie nie martwie za 2 tygodnie wizyta u gina wiec sie zapyyam i poprosze o skierowanie na usg.

A widzisz. Ale u mnie ten bol utrzymywał sie 1,5 dnia i aż chodzić nie mogłam. Bałam sie nawet ze to wyrostek. Miałaś tez taki mocny ból? Pomogło na drugi dzień po 4 espumisanach jak sie odgazowałam.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie trzymalo chwile i chodzic moglam czulam klucie po calosci blizny w srodku i po wzdeciu przeszlo. Tak samo przy kichaniu tylko w trakcie czuje pozniej juz nic. To faktycznie dlugo Ciebie trzymało lepiej sprawdzić.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin a wiesz, że mój też jakby chrypkę miał ? ale już lepiej a teraz jakieś gluty ma w nosie bo jak oddycha to słyszę, że coś jest w nosku.
    Noc fatalna tak jak pisałam na fb. Starszak i młody chodzą spać po 23 nadodatek starszak w nocy do nas przychodzi. Rano muszę wypić tą kawkę.

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, podejrzewam skok rozwojowy, typowe objawy u nas :)
    ciekawe jak długo on potrwa??

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż miał stluczke. Ale znów ze swojej głupoty. A zapomniał ile kombinowałam żeby płacić za OC tyle ile płacimy - i tak dużo ale mniej niż jak on był właścicielem hondy. Tyle lat spokoju. Dupe mi truje o nowe auto a 1 utrzymać nie jesteśmy w stanie. Tłumaczy ze tamto auto niemal nie ma szkody wiec zniżek nie potraca. Jak chu...nawet walnal tekst typu ze gratem jeździmy i stad tak. Jak mnie wtedy wzięło! !co ma piernik do wiatraka. Przeciez mózg kierowcy nawalil. Nie chce mi się z nim gadać. Teraz pisze ze po hondzie więcej widać-to ma mnie pocieszyć ???!!!
    I wybaczcie ale tekst ze dobrze ze nic się nie stało tu nie działa i tak go usłyszałam -mąż otarł się o dupe drugiego auta na światłach w malutkim miescie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niestety ubezpieczenia OC będą rosnąć. Przez wiele lat nic się nie zmieniało w skladkach ale suma wyplacanych odszkodowaniach wzrosła o 200 % więc muszą mieć firmy ubezpieczeniowe na wypłacanie odszkodowań. Kiedyś jak była szkoda na pojeździe to za naprawę, a teraz niestety ludzie są coraz bardziej wygodni i z marszu wypożyczają pojazd zastępczy, zglaszają szkody osobowe zadośćuczynienie. Niestety dużo ludzi nie rozumieją dlaczego tak ubezpieczenie wzrosło.

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, Ty chyba jesteś z tej samej branży co ja :D
    kamcia, mój nawet jak mandat za prędkość dostał byłam obrażona przez tydzień. Raz miał stłuczkę, ale trafił na nierozgarniętą kobietę (kierowcę drugiego samochodu) i obyło się bez raportowania szkody i jakiegokolwiek odszkodowania z OC. Mój nadal się nie nauczył, że trzeba uważać, zwłaszcza teraz jak jest malutkie dziecko :(

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik tak pracuje w ubezpieczeniach przy szkodach i windykacji :) a Ty sprzedajesz ubezpieczenia ?!

zem3anlidu4xmpao.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to chodzi -że ja wiem jak to jest z OC. ..darowiznę auta robiliśmy by było taniej (mąż miał zwyżki a ja jakby na zero ). Ostatnio się cieszyłam ze składka nie urosła. Ale i tak dużo płacimy bo zaczęłam na zniżki pracować. S on mi bajki wciska. ..to najwięcej mnie wkurzyło!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Foxik tak pracuje w ubezpieczeniach przy szkodach i windykacji :) a Ty sprzedajesz ubezpieczenia ?!
    ja jestem owcą :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy miesiac :) jeny zazdroscilam wam miesiaca a to juz my mamy :) jak czas leci

kamciaelcia, Skali89, martta lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My za tydzień kończymy miesiac ! jeny jak ten czas leci!

Gosia85, AJrin lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxik ;) to znasz dużo ofert różnych firm :) chodź one cały czas się zmieniają.

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis mamy 5 tygodni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    foxik ;) to znasz dużo ofert różnych firm :) chodź one cały czas się zmieniają.
    dokładnie ;) choć nie pracuję od maja, więc zdaję sobie sprawę że wiele od tego czasu mogło się zmienić, a podwyżki obserwuję już od grudnia. Jest też chyba coraz więcej szkodowych klientów, mój rekordzista miał 16 w ciągu ostatnich 3 lat :D pierwszy raz nie mogłam mu zaproponować żadnej oferty.

‹‹ 2751 2752 2753 2754 2755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ