WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wystarczy ze pomyślę o młodym to mnie ogarnia takie uczucie przyjemne (oksy) i zaraz piersi się napełniają i mleko leci.
ale ja non stop chodzę i śpię w staniku do karmienia i używam wkładek laktacyjnych. Polecam:)
Wystarczy, ze usłyszę jak sobie dzidzia wzdycha w kołysce, myślę sobie "jak ja go kocham" i bach mleko leci:D -
Haneczka ja mialam tak 2 razy i to tez po wzdęciach ale zwalilam to ze moze blizna w srodku jeszcze nie do konca zagojona to dopiero miesiac. Do tego jak kaszle to.dalej mnie ciagnie wewnetrznie blizna i jak kicham.to tez czuje. Póki co sie nie martwie za 2 tygodnie wizyta u gina wiec sie zapyyam i poprosze o skierowanie na usg.
-
AJrin wrote:Haneczka ja mialam tak 2 razy i to tez po wzdęciach ale zwalilam to ze moze blizna w srodku jeszcze nie do konca zagojona to dopiero miesiac. Do tego jak kaszle to.dalej mnie ciagnie wewnetrznie blizna i jak kicham.to tez czuje. Póki co sie nie martwie za 2 tygodnie wizyta u gina wiec sie zapyyam i poprosze o skierowanie na usg.
A widzisz. Ale u mnie ten bol utrzymywał sie 1,5 dnia i aż chodzić nie mogłam. Bałam sie nawet ze to wyrostek. Miałaś tez taki mocny ból? Pomogło na drugi dzień po 4 espumisanach jak sie odgazowałam. -
To mnie trzymalo chwile i chodzic moglam czulam klucie po calosci blizny w srodku i po wzdeciu przeszlo. Tak samo przy kichaniu tylko w trakcie czuje pozniej juz nic. To faktycznie dlugo Ciebie trzymało lepiej sprawdzić.
-
AJrin a wiesz, że mój też jakby chrypkę miał ? ale już lepiej a teraz jakieś gluty ma w nosie bo jak oddycha to słyszę, że coś jest w nosku.
Noc fatalna tak jak pisałam na fb. Starszak i młody chodzą spać po 23 nadodatek starszak w nocy do nas przychodzi. Rano muszę wypić tą kawkę. -
nick nieaktualny
-
Mąż miał stluczke. Ale znów ze swojej głupoty. A zapomniał ile kombinowałam żeby płacić za OC tyle ile płacimy - i tak dużo ale mniej niż jak on był właścicielem hondy. Tyle lat spokoju. Dupe mi truje o nowe auto a 1 utrzymać nie jesteśmy w stanie. Tłumaczy ze tamto auto niemal nie ma szkody wiec zniżek nie potraca. Jak chu...nawet walnal tekst typu ze gratem jeździmy i stad tak. Jak mnie wtedy wzięło! !co ma piernik do wiatraka. Przeciez mózg kierowcy nawalil. Nie chce mi się z nim gadać. Teraz pisze ze po hondzie więcej widać-to ma mnie pocieszyć ???!!!
I wybaczcie ale tekst ze dobrze ze nic się nie stało tu nie działa i tak go usłyszałam -mąż otarł się o dupe drugiego auta na światłach w malutkim miescie -
Kamcia niestety ubezpieczenia OC będą rosnąć. Przez wiele lat nic się nie zmieniało w skladkach ale suma wyplacanych odszkodowaniach wzrosła o 200 % więc muszą mieć firmy ubezpieczeniowe na wypłacanie odszkodowań. Kiedyś jak była szkoda na pojeździe to za naprawę, a teraz niestety ludzie są coraz bardziej wygodni i z marszu wypożyczają pojazd zastępczy, zglaszają szkody osobowe zadośćuczynienie. Niestety dużo ludzi nie rozumieją dlaczego tak ubezpieczenie wzrosło.
-
nick nieaktualnyesmi, Ty chyba jesteś z tej samej branży co ja
kamcia, mój nawet jak mandat za prędkość dostał byłam obrażona przez tydzień. Raz miał stłuczkę, ale trafił na nierozgarniętą kobietę (kierowcę drugiego samochodu) i obyło się bez raportowania szkody i jakiegokolwiek odszkodowania z OC. Mój nadal się nie nauczył, że trzeba uważać, zwłaszcza teraz jak jest malutkie dziecko -
O to chodzi -że ja wiem jak to jest z OC. ..darowiznę auta robiliśmy by było taniej (mąż miał zwyżki a ja jakby na zero ). Ostatnio się cieszyłam ze składka nie urosła. Ale i tak dużo płacimy bo zaczęłam na zniżki pracować. S on mi bajki wciska. ..to najwięcej mnie wkurzyło!
-
nick nieaktualny
-
A my mamy miesiac
jeny zazdroscilam wam miesiaca a to juz my mamy
jak czas leci
kamciaelcia, Skali89, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyesmi wrote:foxik
to znasz dużo ofert różnych firm
chodź one cały czas się zmieniają.
choć nie pracuję od maja, więc zdaję sobie sprawę że wiele od tego czasu mogło się zmienić, a podwyżki obserwuję już od grudnia. Jest też chyba coraz więcej szkodowych klientów, mój rekordzista miał 16 w ciągu ostatnich 3 lat
pierwszy raz nie mogłam mu zaproponować żadnej oferty.