Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten stojak to dla jakiego wieku masz? Ja mam taki stojak ale dla starszego z pianinkiem taki muzyczny. Chciałam cos na teraz co by wisiało na głową :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, nie wiem na jak długo :) zobaczymy :)

Głodomorra chyba głodna, oby zjadł raz, a porządnie
    bo wołanie o mleko co godzinę przestaje być zabawne :D

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wystarczy ze pomyślę o młodym to mnie ogarnia takie uczucie przyjemne (oksy) i zaraz piersi się napełniają i mleko leci. :) ale ja non stop chodzę i śpię w staniku do karmienia i używam wkładek laktacyjnych. Polecam:)

Wystarczy, ze usłyszę jak sobie dzidzia wzdycha w kołysce, myślę sobie "jak ja go kocham" i bach mleko leci:D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka ja mialam tak 2 razy i to tez po wzdęciach ale zwalilam to ze moze blizna w srodku jeszcze nie do konca zagojona to dopiero miesiac. Do tego jak kaszle to.dalej mnie ciagnie wewnetrznie blizna i jak kicham.to tez czuje. Póki co sie nie martwie za 2 tygodnie wizyta u gina wiec sie zapyyam i poprosze o skierowanie na usg.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf potulić sie chce może :) zobaczę ten stojak

Proszę o inne propozycje mat edukacyjnych z palakiem. Pilne:P

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Haneczka ja mialam tak 2 razy i to tez po wzdęciach ale zwalilam to ze moze blizna w srodku jeszcze nie do konca zagojona to dopiero miesiac. Do tego jak kaszle to.dalej mnie ciagnie wewnetrznie blizna i jak kicham.to tez czuje. Póki co sie nie martwie za 2 tygodnie wizyta u gina wiec sie zapyyam i poprosze o skierowanie na usg.

A widzisz. Ale u mnie ten bol utrzymywał sie 1,5 dnia i aż chodzić nie mogłam. Bałam sie nawet ze to wyrostek. Miałaś tez taki mocny ból? Pomogło na drugi dzień po 4 espumisanach jak sie odgazowałam.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie trzymalo chwile i chodzic moglam czulam klucie po calosci blizny w srodku i po wzdeciu przeszlo. Tak samo przy kichaniu tylko w trakcie czuje pozniej juz nic. To faktycznie dlugo Ciebie trzymało lepiej sprawdzić.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin a wiesz, że mój też jakby chrypkę miał ? ale już lepiej a teraz jakieś gluty ma w nosie bo jak oddycha to słyszę, że coś jest w nosku.
    Noc fatalna tak jak pisałam na fb. Starszak i młody chodzą spać po 23 nadodatek starszak w nocy do nas przychodzi. Rano muszę wypić tą kawkę.

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka, podejrzewam skok rozwojowy, typowe objawy u nas :)
    ciekawe jak długo on potrwa??

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż miał stluczke. Ale znów ze swojej głupoty. A zapomniał ile kombinowałam żeby płacić za OC tyle ile płacimy - i tak dużo ale mniej niż jak on był właścicielem hondy. Tyle lat spokoju. Dupe mi truje o nowe auto a 1 utrzymać nie jesteśmy w stanie. Tłumaczy ze tamto auto niemal nie ma szkody wiec zniżek nie potraca. Jak chu...nawet walnal tekst typu ze gratem jeździmy i stad tak. Jak mnie wtedy wzięło! !co ma piernik do wiatraka. Przeciez mózg kierowcy nawalil. Nie chce mi się z nim gadać. Teraz pisze ze po hondzie więcej widać-to ma mnie pocieszyć ???!!!
    I wybaczcie ale tekst ze dobrze ze nic się nie stało tu nie działa i tak go usłyszałam -mąż otarł się o dupe drugiego auta na światłach w malutkim miescie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niestety ubezpieczenia OC będą rosnąć. Przez wiele lat nic się nie zmieniało w skladkach ale suma wyplacanych odszkodowaniach wzrosła o 200 % więc muszą mieć firmy ubezpieczeniowe na wypłacanie odszkodowań. Kiedyś jak była szkoda na pojeździe to za naprawę, a teraz niestety ludzie są coraz bardziej wygodni i z marszu wypożyczają pojazd zastępczy, zglaszają szkody osobowe zadośćuczynienie. Niestety dużo ludzi nie rozumieją dlaczego tak ubezpieczenie wzrosło.

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, Ty chyba jesteś z tej samej branży co ja :D
    kamcia, mój nawet jak mandat za prędkość dostał byłam obrażona przez tydzień. Raz miał stłuczkę, ale trafił na nierozgarniętą kobietę (kierowcę drugiego samochodu) i obyło się bez raportowania szkody i jakiegokolwiek odszkodowania z OC. Mój nadal się nie nauczył, że trzeba uważać, zwłaszcza teraz jak jest malutkie dziecko :(

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik tak pracuje w ubezpieczeniach przy szkodach i windykacji :) a Ty sprzedajesz ubezpieczenia ?!

zem3anlidu4xmpao.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to chodzi -że ja wiem jak to jest z OC. ..darowiznę auta robiliśmy by było taniej (mąż miał zwyżki a ja jakby na zero ). Ostatnio się cieszyłam ze składka nie urosła. Ale i tak dużo płacimy bo zaczęłam na zniżki pracować. S on mi bajki wciska. ..to najwięcej mnie wkurzyło!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Foxik tak pracuje w ubezpieczeniach przy szkodach i windykacji :) a Ty sprzedajesz ubezpieczenia ?!
    ja jestem owcą :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my mamy miesiac :) jeny zazdroscilam wam miesiaca a to juz my mamy :) jak czas leci

kamciaelcia, Skali89, martta lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My za tydzień kończymy miesiac ! jeny jak ten czas leci!

Gosia85, AJrin lubią tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxik ;) to znasz dużo ofert różnych firm :) chodź one cały czas się zmieniają.

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzis mamy 5 tygodni :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    foxik ;) to znasz dużo ofert różnych firm :) chodź one cały czas się zmieniają.
    dokładnie ;) choć nie pracuję od maja, więc zdaję sobie sprawę że wiele od tego czasu mogło się zmienić, a podwyżki obserwuję już od grudnia. Jest też chyba coraz więcej szkodowych klientów, mój rekordzista miał 16 w ciągu ostatnich 3 lat :D pierwszy raz nie mogłam mu zaproponować żadnej oferty.

‹‹ 2751 2752 2753 2754 2755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ