WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Nie lubie tego! Nie dziwie ci sie ze sie zdenerwowalas... i nie wazne czy samochod jest stary czy z salonu stluczka to stluczka z reguly splwodowana bezmys, noscia kierowcy, i bezapalacyjnie maz powinien dostac na tylek za to.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi, 23 to faktycznie późno. Ja żyje jeszcze tylko dlatego, ze dzieci chodzą szybko spać :P Artur przed 19 bo mało śpi w żłobku, a on jeszcze młody 18mcy. A Tomek o 21 maks. Jak Ty dajesz radę jak pelna chata dzieci?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Esmi, 23 to faktycznie późno. Ja żyje jeszcze tylko dlatego, ze dzieci chodzą szybko spać :P Artur przed 19 bo mało śpi w żłobku, a on jeszcze młody 18mcy. A Tomek o 21 maks. Jak Ty dajesz radę jak pelna chata dzieci?:)

Ja z tego samego powodu funkcjonuje u mnie o 20 obojga nie ma ;) no i w dzień młoda ma 1.5 godziny drzemki :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

widzialyscie moze w jakims sklie Teemoopakowania na butelki takie ocoeplane ? Bo na allegro bez problemu, ale po co mam zamawiac jak stacjonarnie moge podjechac i kupic i miec od reki tylko nie mam pomyslu gdzie takie cos moge dostac hmm...

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Intermarche

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zastanawiam czy na spacer nie isc z malym slonce przedziera sie przez chmury, ale musze poczekac az sie obudzi zeby go przebrac i nakarmic i wtedy moge isc, bo moj maz jest obrazony i sie do mnie nie odzywa wiec po co na niego mam czekac ? To tak samo bez sensu jak czekanie na przeprosiny

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba właśnie z brzucha obrocil sie na plecy zatrzymując sie na boku jestem az w szoku, czy to nie za szybko? Pewnie jednorazowa sytuacja.

A i dzis zasmial sie na glos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 11:48

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za godzine z malym skocze do pediatry bo te krostki na pupie przerodzily sie jak by w stan zspalny wygladaja jak obdarta skora :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Kamcia niestety ubezpieczenia OC będą rosnąć. Przez wiele lat nic się nie zmieniało w skladkach ale suma wyplacanych odszkodowaniach wzrosła o 200 % więc muszą mieć firmy ubezpieczeniowe na wypłacanie odszkodowań. Kiedyś jak była szkoda na pojeździe to za naprawę, a teraz niestety ludzie są coraz bardziej wygodni i z marszu wypożyczają pojazd zastępczy, zglaszają szkody osobowe zadośćuczynienie. Niestety dużo ludzi nie rozumieją dlaczego tak ubezpieczenie wzrosło.
    No i podatek bankowy z czegoś trzeba zapłacić. Stad wzrost w tym roku.
    Tez pracuje w ubezpieczeniach. Ale od środka, nie z klientem.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ULF tak masz racje.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam malego teroryste od 2 dni jak spi to tylko na moich rekach a jak go.odkladam to marudzi jak go nie wezme na rece to ryk. A bidny chrypie od.non stop jeczebia i ryczenia wiec pd 2 dni kirde mam teroryste na rekach! Czekam na M i odzoemy na spacer glowa mi juz pęka :/.nie mowiac, ze spac mi sie chce ale nie dane jest.mi pospać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Broszka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin może pierwszy skok?

Little jak nazywa się ten hipcio projektor którego masz? Wiem, że pisałaś to milion razy już ale będe wdzięczna jak napiszesz jeszcze raz :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u lekarza dostalismym Pimafucort na ta pupe. Nie uwierzycie maly dzos ma 5 tygodni i wazy 5200 g ! Szok! O o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia. Nieźle karmisz :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Bylam u lekarza dostalismym Pimafucort na ta pupe. Nie uwierzycie maly dzos ma 5 tygodni i wazy 5200 g ! Szok! O o.O
    O ja pierdykam! Na samym cycu??? Dobrze widzę ze waga ur 3280? A myślałam ze to mój idzie jak burza ;) Ale ostatnie 2 tyg wyhamował i to mocno.
    Czekam w poczekalni u gina. Mam nadzieje ze nie zarzuci mnie globulkami...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj 7tyg o 5700... Grubcio...

Panie z ubezpieczeń czy jesteście w stanie doradzić firmę gdzie można sie ubezpieczyć korzystnie?
    Chodzi o indywidualne ubezp. meza - pajac nigdzie nie jest ubezpieczony i szukamy czegoś "fajnego"...

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie podlacze pod pytanie Ksosi bo moj pajac też nie ubezpieczony.
    Broszka nie.wiem moze to skok na bank nie brzuszek bo to rodzaj marudzenia nosi sie na rekach a on caly czas jak koza beee i do tego minki wykrzywione.
    Sarcia wow na cycu i tyle niezle.
    Musze mijego zwazyc tydzien temu mial 4240.
    Mlody terorysta padl i spi prawie 2 godziny.
    Udalo mi sie paznokcie ogarnąć chociaż.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:11

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    AJrin może pierwszy skok?

Little jak nazywa się ten hipcio projektor którego masz? Wiem, że pisałaś to milion razy już ale będe wdzięczna jak napiszesz jeszcze raz :)
    https://www.vtech-jouets.com/hippo-dodo-nuit-etoilee.html
    na allegro za niecałe 60 zł można znaleźć + przesyłka :)

ja po jazdach ;)
    aż się stęskniłam przez te kilka godzin za Małym!

Martwi mnie jego mniejszy apetyt
    ale może to skok? bo ma kłopoty ze spaniem i ogólnie rozdrażniony jest,
    najchętniej cały dzień na rączkach.

Angela, ja ciągle czekam na śmiech w głos ;)
    Ksosia, ja nie pomogę, bo zajmuję się komunikacyjnymi :(

Broszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy po 3 godzinym spacerze pogoda jest to trzeba korzystać :)

Dzwoniła do nas pani dr Kuby ze spóźnionym refleksem o wynikach. Nagrała sie na sekretarke bo nie słyszałam telefonu. Jutro muszę do niej zadzwonić moze nawet jechać nie bede musiała po skierowanie na ponowny posiew tylko mi go zostawi a ja odbiore przy okazji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moja też jakiś czas temu dokonała takiego obrotu i na razie jej się nie chce go powtarzać :)
    My po spacerku właśnie. Zjadłam na szybko obiad i muszę iść dziecko ogarnąć bo o 17 przychodza goście

Angela89 lubi tę wiadomość

‹‹ 2752 2753 2754 2755 2756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ