WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia
Nie lubie tego! Nie dziwie ci sie ze sie zdenerwowalas... i nie wazne czy samochod jest stary czy z salonu stluczka to stluczka z reguly splwodowana bezmys, noscia kierowcy, i bezapalacyjnie maz powinien dostac na tylek za to.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Esmi, 23 to faktycznie późno. Ja żyje jeszcze tylko dlatego, ze dzieci chodzą szybko spać
Artur przed 19 bo mało śpi w żłobku, a on jeszcze młody 18mcy. A Tomek o 21 maks. Jak Ty dajesz radę jak pelna chata dzieci?
Ja z tego samego powodu funkcjonuje u mnie o 20 obojga nie mano i w dzień młoda ma 1.5 godziny drzemki
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny
widzialyscie moze w jakims sklie Teemoopakowania na butelki takie ocoeplane ? Bo na allegro bez problemu, ale po co mam zamawiac jak stacjonarnie moge podjechac i kupic i miec od reki tylko nie mam pomyslu gdzie takie cos moge dostac hmm... -
nick nieaktualnyA ja sie zastanawiam czy na spacer nie isc z malym slonce przedziera sie przez chmury, ale musze poczekac az sie obudzi zeby go przebrac i nakarmic i wtedy moge isc, bo moj maz jest obrazony i sie do mnie nie odzywa wiec po co na niego mam czekac ? To tak samo bez sensu jak czekanie na przeprosiny
-
nick nieaktualnyKuba właśnie z brzucha obrocil sie na plecy zatrzymując sie na boku jestem az w szoku, czy to nie za szybko? Pewnie jednorazowa sytuacja.
A i dzis zasmial sie na glosWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 11:48
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
esmi wrote:Kamcia niestety ubezpieczenia OC będą rosnąć. Przez wiele lat nic się nie zmieniało w skladkach ale suma wyplacanych odszkodowaniach wzrosła o 200 % więc muszą mieć firmy ubezpieczeniowe na wypłacanie odszkodowań. Kiedyś jak była szkoda na pojeździe to za naprawę, a teraz niestety ludzie są coraz bardziej wygodni i z marszu wypożyczają pojazd zastępczy, zglaszają szkody osobowe zadośćuczynienie. Niestety dużo ludzi nie rozumieją dlaczego tak ubezpieczenie wzrosło.
Tez pracuje w ubezpieczeniach. Ale od środka, nie z klientem. -
Mam malego teroryste od 2 dni jak spi to tylko na moich rekach a jak go.odkladam to marudzi jak go nie wezme na rece to ryk. A bidny chrypie od.non stop jeczebia i ryczenia wiec pd 2 dni kirde mam teroryste na rekach! Czekam na M i odzoemy na spacer glowa mi juz pęka
.nie mowiac, ze spac mi sie chce ale nie dane jest.mi pospać.
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Bylam u lekarza dostalismym Pimafucort na ta pupe. Nie uwierzycie maly dzos ma 5 tygodni i wazy 5200 g ! Szok! O
Ale ostatnie 2 tyg wyhamował i to mocno.
Czekam w poczekalni u gina. Mam nadzieje ze nie zarzuci mnie globulkami...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
To i ja sie podlacze pod pytanie Ksosi bo moj pajac też nie ubezpieczony.
Broszka nie.wiem moze to skok na bank nie brzuszek bo to rodzaj marudzenia nosi sie na rekach a on caly czas jak koza beee i do tego minki wykrzywione.
Sarcia wow na cycu i tyle niezle.
Musze mijego zwazyc tydzien temu mial 4240.
Mlody terorysta padl i spi prawie 2 godziny.
Udalo mi sie paznokcie ogarnąć chociaż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:11
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:AJrin może pierwszy skok?
Little jak nazywa się ten hipcio projektor którego masz? Wiem, że pisałaś to milion razy już ale będe wdzięczna jak napiszesz jeszcze raz
na allegro za niecałe 60 zł można znaleźć + przesyłka
ja po jazdach
aż się stęskniłam przez te kilka godzin za Małym!
Martwi mnie jego mniejszy apetyt
ale może to skok? bo ma kłopoty ze spaniem i ogólnie rozdrażniony jest,
najchętniej cały dzień na rączkach.
Angela, ja ciągle czekam na śmiech w głos
Ksosia, ja nie pomogę, bo zajmuję się komunikacyjnymi
Broszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy po 3 godzinym spacerze pogoda jest to trzeba korzystać
Dzwoniła do nas pani dr Kuby ze spóźnionym refleksem o wynikach. Nagrała sie na sekretarke bo nie słyszałam telefonu. Jutro muszę do niej zadzwonić moze nawet jechać nie bede musiała po skierowanie na ponowny posiew tylko mi go zostawi a ja odbiore przy okazji. -
nick nieaktualny