X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Nie lubie tego! Nie dziwie ci sie ze sie zdenerwowalas... i nie wazne czy samochod jest stary czy z salonu stluczka to stluczka z reguly splwodowana bezmys, noscia kierowcy, i bezapalacyjnie maz powinien dostac na tylek za to.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi, 23 to faktycznie późno. Ja żyje jeszcze tylko dlatego, ze dzieci chodzą szybko spać :P Artur przed 19 bo mało śpi w żłobku, a on jeszcze młody 18mcy. A Tomek o 21 maks. Jak Ty dajesz radę jak pelna chata dzieci?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Esmi, 23 to faktycznie późno. Ja żyje jeszcze tylko dlatego, ze dzieci chodzą szybko spać :P Artur przed 19 bo mało śpi w żłobku, a on jeszcze młody 18mcy. A Tomek o 21 maks. Jak Ty dajesz radę jak pelna chata dzieci?:)

Ja z tego samego powodu funkcjonuje u mnie o 20 obojga nie ma ;) no i w dzień młoda ma 1.5 godziny drzemki :)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny

widzialyscie moze w jakims sklie Teemoopakowania na butelki takie ocoeplane ? Bo na allegro bez problemu, ale po co mam zamawiac jak stacjonarnie moge podjechac i kupic i miec od reki tylko nie mam pomyslu gdzie takie cos moge dostac hmm...

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Intermarche

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zastanawiam czy na spacer nie isc z malym slonce przedziera sie przez chmury, ale musze poczekac az sie obudzi zeby go przebrac i nakarmic i wtedy moge isc, bo moj maz jest obrazony i sie do mnie nie odzywa wiec po co na niego mam czekac ? To tak samo bez sensu jak czekanie na przeprosiny

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba właśnie z brzucha obrocil sie na plecy zatrzymując sie na boku jestem az w szoku, czy to nie za szybko? Pewnie jednorazowa sytuacja.

A i dzis zasmial sie na glos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 11:48

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja za godzine z malym skocze do pediatry bo te krostki na pupie przerodzily sie jak by w stan zspalny wygladaja jak obdarta skora :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Kamcia niestety ubezpieczenia OC będą rosnąć. Przez wiele lat nic się nie zmieniało w skladkach ale suma wyplacanych odszkodowaniach wzrosła o 200 % więc muszą mieć firmy ubezpieczeniowe na wypłacanie odszkodowań. Kiedyś jak była szkoda na pojeździe to za naprawę, a teraz niestety ludzie są coraz bardziej wygodni i z marszu wypożyczają pojazd zastępczy, zglaszają szkody osobowe zadośćuczynienie. Niestety dużo ludzi nie rozumieją dlaczego tak ubezpieczenie wzrosło.
    No i podatek bankowy z czegoś trzeba zapłacić. Stad wzrost w tym roku.
    Tez pracuje w ubezpieczeniach. Ale od środka, nie z klientem.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • esmi Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ULF tak masz racje.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam malego teroryste od 2 dni jak spi to tylko na moich rekach a jak go.odkladam to marudzi jak go nie wezme na rece to ryk. A bidny chrypie od.non stop jeczebia i ryczenia wiec pd 2 dni kirde mam teroryste na rekach! Czekam na M i odzoemy na spacer glowa mi juz pęka :/.nie mowiac, ze spac mi sie chce ale nie dane jest.mi pospać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Broszka Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin może pierwszy skok?

Little jak nazywa się ten hipcio projektor którego masz? Wiem, że pisałaś to milion razy już ale będe wdzięczna jak napiszesz jeszcze raz :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam u lekarza dostalismym Pimafucort na ta pupe. Nie uwierzycie maly dzos ma 5 tygodni i wazy 5200 g ! Szok! O o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia. Nieźle karmisz :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Bylam u lekarza dostalismym Pimafucort na ta pupe. Nie uwierzycie maly dzos ma 5 tygodni i wazy 5200 g ! Szok! O o.O
    O ja pierdykam! Na samym cycu??? Dobrze widzę ze waga ur 3280? A myślałam ze to mój idzie jak burza ;) Ale ostatnie 2 tyg wyhamował i to mocno.
    Czekam w poczekalni u gina. Mam nadzieje ze nie zarzuci mnie globulkami...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj 7tyg o 5700... Grubcio...

Panie z ubezpieczeń czy jesteście w stanie doradzić firmę gdzie można sie ubezpieczyć korzystnie?
    Chodzi o indywidualne ubezp. meza - pajac nigdzie nie jest ubezpieczony i szukamy czegoś "fajnego"...

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie podlacze pod pytanie Ksosi bo moj pajac też nie ubezpieczony.
    Broszka nie.wiem moze to skok na bank nie brzuszek bo to rodzaj marudzenia nosi sie na rekach a on caly czas jak koza beee i do tego minki wykrzywione.
    Sarcia wow na cycu i tyle niezle.
    Musze mijego zwazyc tydzien temu mial 4240.
    Mlody terorysta padl i spi prawie 2 godziny.
    Udalo mi sie paznokcie ogarnąć chociaż.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:11

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka wrote:
    AJrin może pierwszy skok?

Little jak nazywa się ten hipcio projektor którego masz? Wiem, że pisałaś to milion razy już ale będe wdzięczna jak napiszesz jeszcze raz :)
    https://www.vtech-jouets.com/hippo-dodo-nuit-etoilee.html
    na allegro za niecałe 60 zł można znaleźć + przesyłka :)

ja po jazdach ;)
    aż się stęskniłam przez te kilka godzin za Małym!

Martwi mnie jego mniejszy apetyt
    ale może to skok? bo ma kłopoty ze spaniem i ogólnie rozdrażniony jest,
    najchętniej cały dzień na rączkach.

Angela, ja ciągle czekam na śmiech w głos ;)
    Ksosia, ja nie pomogę, bo zajmuję się komunikacyjnymi :(

Broszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wróciliśmy po 3 godzinym spacerze pogoda jest to trzeba korzystać :)

Dzwoniła do nas pani dr Kuby ze spóźnionym refleksem o wynikach. Nagrała sie na sekretarke bo nie słyszałam telefonu. Jutro muszę do niej zadzwonić moze nawet jechać nie bede musiała po skierowanie na ponowny posiew tylko mi go zostawi a ja odbiore przy okazji.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moja też jakiś czas temu dokonała takiego obrotu i na razie jej się nie chce go powtarzać :)
    My po spacerku właśnie. Zjadłam na szybko obiad i muszę iść dziecko ogarnąć bo o 17 przychodza goście

Angela89 lubi tę wiadomość

‹‹ 2752 2753 2754 2755 2756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ