X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu robię napletek tzn mąż mu robi, wiem że nie ma profilaktyki ale położna i pediatra kazali robić, a mąż jest przeczulony bo sam jak był dzieckiem to musiał iść do lekarki żeby mi coś tam robili

U giną ok można działać :) był bardzo miły rozmawialiśmy dłużej niż przez całą ciążę analizował moją szyjke szkoda że teraz się przejął
    Byłam w pracy w odwiedzinach a teraz idziemy na spacerek

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się zaraz obudzi głodny i z przepełnioną pieluszką :D
    zaraz będzie płacz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napletka mu nie ruszam nikt mi nie mowil nic na tem tamt zeby tam cos grzebac ani polozna ani lelarka. Jeszcze poloznej zapytam jak bedzje w tym tygodniu co ona sadzi na ten temat poki co lepiej mu nic nie ruszam

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też napletka nie ruszam, raz delikatnie próbowałam, żeby umyć i się boję o.O
    chciałabym mieć za 20 lat mimo wszystko synową, haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra, mój dziś taka maruda, że mam dość :(
    płakać mi się chce, bo wiem że mąż jak wróci to się zamknie u siebie przed komputerem lub pójdzie spać. Teraz Młody mało zjadł i znowu chce na drzemkę, a w nocy to się będziemy bujać razem :(

idę ogarnąć jakiś obiad dla siebie choć wiem że będzie płacz... co za dzień!
    nic go nie boli, ewidentnie ma muchy w nosie :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mój tez juz mnie do płaczu doprowadził :( Ulewa mi dziś na potegę a raczej rzyga i śpi bardzo niespokojnie :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój znowu złote dziecko co się śmiej od ucha do ucha,
    on ma bardziej pokręcone humory niż ja, haha :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie pada i humorek jest. Synuś został juz z tatusiem a ja mózg wietrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez dzis jest placzliwy i marudny no i spi jak mysz pod miotla tylko sie ruszysz j oczy otwarte i za Chiny nie chce sie dac uspac, teraz jest nakarmiony to chyba go zapakuje w wozek i pojde z mezem i dzieciakami na spacer to moze na swiezym powietrzu pospi bo ja od tego ciaglego siedzenia w domu tez juz glowa mnie boli i to codzienmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na męża, ale ma wrócić później :(
    a Mały już nie wie co ze sobą robić, co chwilka mi poddrzemuje, to pomarudzi, zaraz sie śmieje do zabawek :D Mąż stwierdził, że się solidaryzuje z moim PMSem o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byłyśmy na spacerku 2 godzinnym i to był jedyny czas kiedy moja córka spała dzisiaj. Teraz już w domu znowu marudzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś nie ogarniam humorów Młodego, dopiero co zjadł, więc chwilowo jest OK

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój od godziny wykapany, ciemieniucha ogarnieta.
    Zjadł mm tylko 60ml ale przed kąpielą zmeczyl aż dwa razy oba Cycki.
    Ja w tym czasie ciemieniuche wyczesywalam.

Ja wrescie na spokojnie zjadłam kolacje wypiłam herbatę bez pośpiechu.
    Teraz siedzę i oglądam tv.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dziś też wcześniej poszedł spać, ciekawe o której na mleczko się obudzi :)
    edit. już nie śpi, ale ogląda grzecznie gwiazdki z projektora i się nimi cieszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy sobie pofarbowalam, dzieci ogarnęłam(kapiel)cora juz spi teraz jeszcze mlody dojda i tez idzie spac. I biore sie za kolację

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za głośno chyba powiedziałam.
    Moje dziecko nie śpi od 30 min domaga się jedzenia.
    Dałam jednego cyca a teraz dalej kwili.
    Gdzie on to mieści.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela przechodząc na mm ile ml i co ile godzin dawałas/dajesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Angela przechodząc na mm ile ml i co ile godzin dawałas/dajesz?
    Początkowo dalam mu 90 ale widziałam że zjadl cala butle (jeżeli nic nie zostawia to dla mnie to sygnał że jest za malo) teraz robie mu 120-150. W dzien je co 2-2,5 godziny ale karmię go na żądanie mimo ze jest na mm. W nocy robi przerwy po 7 godzin. 3 razy zdarzyło sie nam karmić juz nad ranem. A tak ma 2 karmienia zazwyczaj ale tak tez było na piersi.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Jak taki glodomor to musi nieźle rosnąć. ..
    A on zjada 60ml ze 100 ml (czyli zostawia zawsze ) czy ty tak mało mu robisz mm?i odbija w międzyczasie?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha muszę wam cos powiedziec :D
    Mimo ze leżę myślałam ze spadnę z łóżka :D

Moj maz i ja mamy taki rytuał ze wieczorem jemy płatki albo ryż na mleku. Wczoraj maz nie chciał, wiec zrobiłam sobie sama. Dodałam femaltiker coby mleko w cyckach było w nocy. Maz spróbował mowi ze pycha odpyta co dodałam. To mowie mu ze proszek na laktację. A maz na to "zrobisz mi mleko???" Ja mowie "spoko". Wstaje z łóżka a on dodaje "dodaj proszek na laktację" :D
    Myślałam ze padnę z wrażenia.
    Jak usłyszał ze to proszek na laktację to w sumie powiedział ze mogłam mu nie mowic...
    Dzis znow ja robiłam mleko i maz złapał focha bo nie dałam mu femaltikera :D
    Ale powiedział ze moge kupić zapas :D

kamciaelcia, nick nieaktualny, Anulka01, nick nieaktualny, AJrin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 2748 2749 2750 2751 2752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ