WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu robię napletek tzn mąż mu robi, wiem że nie ma profilaktyki ale położna i pediatra kazali robić, a mąż jest przeczulony bo sam jak był dzieckiem to musiał iść do lekarki żeby mi coś tam robili

U giną ok można działać :) był bardzo miły rozmawialiśmy dłużej niż przez całą ciążę analizował moją szyjke szkoda że teraz się przejął
    Byłam w pracy w odwiedzinach a teraz idziemy na spacerek

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się zaraz obudzi głodny i z przepełnioną pieluszką :D
    zaraz będzie płacz...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja napletka mu nie ruszam nikt mi nie mowil nic na tem tamt zeby tam cos grzebac ani polozna ani lelarka. Jeszcze poloznej zapytam jak bedzje w tym tygodniu co ona sadzi na ten temat poki co lepiej mu nic nie ruszam

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też napletka nie ruszam, raz delikatnie próbowałam, żeby umyć i się boję o.O
    chciałabym mieć za 20 lat mimo wszystko synową, haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masakra, mój dziś taka maruda, że mam dość :(
    płakać mi się chce, bo wiem że mąż jak wróci to się zamknie u siebie przed komputerem lub pójdzie spać. Teraz Młody mało zjadł i znowu chce na drzemkę, a w nocy to się będziemy bujać razem :(

idę ogarnąć jakiś obiad dla siebie choć wiem że będzie płacz... co za dzień!
    nic go nie boli, ewidentnie ma muchy w nosie :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mój tez juz mnie do płaczu doprowadził :( Ulewa mi dziś na potegę a raczej rzyga i śpi bardzo niespokojnie :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój znowu złote dziecko co się śmiej od ucha do ucha,
    on ma bardziej pokręcone humory niż ja, haha :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie pada i humorek jest. Synuś został juz z tatusiem a ja mózg wietrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez dzis jest placzliwy i marudny no i spi jak mysz pod miotla tylko sie ruszysz j oczy otwarte i za Chiny nie chce sie dac uspac, teraz jest nakarmiony to chyba go zapakuje w wozek i pojde z mezem i dzieciakami na spacer to moze na swiezym powietrzu pospi bo ja od tego ciaglego siedzenia w domu tez juz glowa mnie boli i to codzienmie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na męża, ale ma wrócić później :(
    a Mały już nie wie co ze sobą robić, co chwilka mi poddrzemuje, to pomarudzi, zaraz sie śmieje do zabawek :D Mąż stwierdził, że się solidaryzuje z moim PMSem o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byłyśmy na spacerku 2 godzinnym i to był jedyny czas kiedy moja córka spała dzisiaj. Teraz już w domu znowu marudzi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś nie ogarniam humorów Młodego, dopiero co zjadł, więc chwilowo jest OK

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój od godziny wykapany, ciemieniucha ogarnieta.
    Zjadł mm tylko 60ml ale przed kąpielą zmeczyl aż dwa razy oba Cycki.
    Ja w tym czasie ciemieniuche wyczesywalam.

Ja wrescie na spokojnie zjadłam kolacje wypiłam herbatę bez pośpiechu.
    Teraz siedzę i oglądam tv.

Kornelia85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dziś też wcześniej poszedł spać, ciekawe o której na mleczko się obudzi :)
    edit. już nie śpi, ale ogląda grzecznie gwiazdki z projektora i się nimi cieszy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 19:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy sobie pofarbowalam, dzieci ogarnęłam(kapiel)cora juz spi teraz jeszcze mlody dojda i tez idzie spac. I biore sie za kolację

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za głośno chyba powiedziałam.
    Moje dziecko nie śpi od 30 min domaga się jedzenia.
    Dałam jednego cyca a teraz dalej kwili.
    Gdzie on to mieści.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela przechodząc na mm ile ml i co ile godzin dawałas/dajesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Angela przechodząc na mm ile ml i co ile godzin dawałas/dajesz?
    Początkowo dalam mu 90 ale widziałam że zjadl cala butle (jeżeli nic nie zostawia to dla mnie to sygnał że jest za malo) teraz robie mu 120-150. W dzien je co 2-2,5 godziny ale karmię go na żądanie mimo ze jest na mm. W nocy robi przerwy po 7 godzin. 3 razy zdarzyło sie nam karmić juz nad ranem. A tak ma 2 karmienia zazwyczaj ale tak tez było na piersi.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Jak taki glodomor to musi nieźle rosnąć. ..
    A on zjada 60ml ze 100 ml (czyli zostawia zawsze ) czy ty tak mało mu robisz mm?i odbija w międzyczasie?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha muszę wam cos powiedziec :D
    Mimo ze leżę myślałam ze spadnę z łóżka :D

Moj maz i ja mamy taki rytuał ze wieczorem jemy płatki albo ryż na mleku. Wczoraj maz nie chciał, wiec zrobiłam sobie sama. Dodałam femaltiker coby mleko w cyckach było w nocy. Maz spróbował mowi ze pycha odpyta co dodałam. To mowie mu ze proszek na laktację. A maz na to "zrobisz mi mleko???" Ja mowie "spoko". Wstaje z łóżka a on dodaje "dodaj proszek na laktację" :D
    Myślałam ze padnę z wrażenia.
    Jak usłyszał ze to proszek na laktację to w sumie powiedział ze mogłam mu nie mowic...
    Dzis znow ja robiłam mleko i maz złapał focha bo nie dałam mu femaltikera :D
    Ale powiedział ze moge kupić zapas :D

kamciaelcia, alinka, Anulka01, Little Red Fox, AJrin, Angela89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2748 2749 2750 2751 2752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ