WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy już brykamy na macie, zobaczę na jak długo.
Mały ostatni z namiętnością ssie swoje piąstki, ciekawa jestem czy faktycznie te zęby idą?
kamcia, oby pomogło Piotrusiowi, ja się zastanawiałam czy by nie dorzucić do apteczki viburcol, tak na wszelki wypadek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina twój synek ważył tyle przy urodzeniu co mój Szymek teraz heheh
Szymek ma 4780 i 60 cm:D podziwam Cie:)
Bylismy na wizycie, na szczęscie osłuchowo ok, katar moze miec ode mnie ale tez z powietrza kurzu smogu(krakowkie gówno) ogrzewania itp.
ULF to białe na waragch to od ssania masz rację.
Ja mam taki cienki kombinezon na teraz 0-3 i robi się maawy bo Szymek jest wąski a długi i robi sie problem na długosc się nie miesci albo ciezko go ubrac. Następny mam z Lidla 62-68 le jest duzy bo wiadomo lidl ma większ. Mam tez ze smyka na promocji kupiłam 68 taki polraowy pokazywałam go kiedys to on jeszcze duży ale moze będzie bo ja lubie jak mi się wygodnie ubiera lepszy duży niz mały.
ja mam rpboelm jak go ubierac do fotelika bo kurde dzis u nas 0 i niby powinien miec pajac polar i spiworek no ale sory ja go tak nie ubiore. Wiec miał cienki kombinezon i kocyk. Chyba musze zamówic pod spiworek ten taki kocyk do fotelika. i wtedy ciepły polarkowy pajac kocyk i spiworek i mozna go przenosic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam dzis z Nadia u lekarki rodzinnej, zapisala jej antybiotyk (tego wczoraj z ip w ogole nie kupowalam) nazywa sie Azycyna, mala ma zawalone gardlo i prawdopodobnie znow imfekcje drog moczowych
po antybiotyku kontrolnie dostalam skierowanie na badanie moczu i na usg brzuszka-ocene ukladu moczowego zarejestrowalam ja na 22.11 bo za tydzien mi nie pasuje.
Bidulka nie chce mi nic jesc z piciem tez slabp, dzis nawet do kjbka na mp0ocz nie chciala sikac
W dodatku maly wcsoraj okropnie marudzi, spi po 10 mi ut ruszyc sie od niego nie moge bo wrzeszcsy mi co chwila, nie wiem co mu jestcyca szarpie, jest jakis nerwowy. Mam dosc
-
Pozdrawiamy ze spacerku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc0b02fd7df0.jpg
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewuszki!Little Red Fox, kamciaelcia, Skali89, Ulfenstein, Sabina, bbeczka91, marta258 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWAZNE PYYANIE KOCHANE
Czy ktoras z was podaje mlekp modyfikowane dziecku o obmizonej badz calkowicie bez laktozy ? Jest w ogole cos takiego ??
Potrzebuje waszej rady w tej sprawie.
Podejtzewam ze moj maly cierpi na nietolerancje laktozy, bo wszelakoe wyeliminowane pokarmy z mojej diety nic nie daje i on nadal sie sije, prezy i wrzeszczy i chcialam kupic mleko i zeobic przez dzien eksperyment czy bedzie lepiej...nie mam juz sily i chce pomoc temu dzieciakowi. -
nick nieaktualnySarcia mm o obniżonej laktozie są z końcówką ha.
Bez laktozy są na receptę ale kal się nazywają to ci nie powtórzę chyba jest też neutramigen ale nie wiem na 100%.
O ile pediatra dzisiaj będzie kazał zmienić małemu mm to pewnie na to mm jak kupie to spr i ci powiem szybciej na necie pewnie uzyskasz info. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny