X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moją jak pisałam ubranka 62 są akurat, a kombinezon 62 z 5.10.15 nadal za duży. za to misiek 68 z h&M jest właśnie podobny wymiarowi do tego kombinezonu. Wszystko więc zależy też od firmy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapodalam viburcol

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my już brykamy na macie, zobaczę na jak długo.
    Mały ostatni z namiętnością ssie swoje piąstki, ciekawa jestem czy faktycznie te zęby idą?

kamcia, oby pomogło Piotrusiowi, ja się zastanawiałam czy by nie dorzucić do apteczki viburcol, tak na wszelki wypadek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja viburcol mam obowiązkowo przy ząbkowaniu idealnie się sprawdził lepiej niż Camilia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zastanawiam nad kroplami, bo czopków się boję aplikować o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 zębów u Emilki obyło bez czegokolwiek. I to jeszcze szły 2 przed 1. Mały juz nie placze i zassal butle. Kupię pedicetamol bo juz jedno w dupke dałam. Pieprzone plesniawki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia nie pisała co z Nadia?

Ja czekam w kolejce do ginki. Jest nieco oopóźnienie. Starsze Panie już mnie uczyły jak karmić dziecko. Ale jak zobaczymy moja mine to się zamknęły. Wszyscy się świetnie znają na cudzych dzieciach, no proszę .

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina twój synek ważył tyle przy urodzeniu co mój Szymek teraz heheh

Szymek ma 4780 i 60 cm:D podziwam Cie:)

Bylismy na wizycie, na szczęscie osłuchowo ok, katar moze miec ode mnie ale tez z powietrza kurzu smogu(krakowkie gówno) ogrzewania itp.

ULF to białe na waragch to od ssania masz rację.

Ja mam taki cienki kombinezon na teraz 0-3 i robi się maawy bo Szymek jest wąski a długi i robi sie problem na długosc się nie miesci albo ciezko go ubrac. Następny mam z Lidla 62-68 le jest duzy bo wiadomo lidl ma większ. Mam tez ze smyka na promocji kupiłam 68 taki polraowy pokazywałam go kiedys to on jeszcze duży ale moze będzie bo ja lubie jak mi się wygodnie ubiera lepszy duży niz mały.

ja mam rpboelm jak go ubierac do fotelika bo kurde dzis u nas 0 i niby powinien miec pajac polar i spiworek no ale sory ja go tak nie ubiore. Wiec miał cienki kombinezon i kocyk. Chyba musze zamówic pod spiworek ten taki kocyk do fotelika. i wtedy ciepły polarkowy pajac kocyk i spiworek i mozna go przenosic.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i Mały padł na macie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis z Nadia u lekarki rodzinnej, zapisala jej antybiotyk (tego wczoraj z ip w ogole nie kupowalam) nazywa sie Azycyna, mala ma zawalone gardlo i prawdopodobnie znow imfekcje drog moczowych :/ po antybiotyku kontrolnie dostalam skierowanie na badanie moczu i na usg brzuszka-ocene ukladu moczowego zarejestrowalam ja na 22.11 bo za tydzien mi nie pasuje.

Bidulka nie chce mi nic jesc z piciem tez slabp, dzis nawet do kjbka na mp0ocz nie chciala sikac :/

W dodatku maly wcsoraj okropnie marudzi, spi po 10 mi ut ruszyc sie od niego nie moge bo wrzeszcsy mi co chwila, nie wiem co mu jest :/ cyca szarpie, jest jakis nerwowy. Mam dosc :/

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy ze spacerku :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc0b02fd7df0.jpg

Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewuszki!

Little Red Fox, kamciaelcia, Skali89, Ulfenstein, Sabina, bbeczka91, marta258 lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Sara tulę mocno. Mam nadzieje ze szybko mała dojdzie do siebie. A młody moze czuje twoje zdenerwowanie i dlatego niespokojny?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerku ale było super przyjemnie i w pepco kupiłam te skarpetki reniferki :) i pojemniki na pierniki :)
    Upiekłam pieguski;)
    Czekam na meza bo na obiad królik i muszę z nim pogadać bo ma słabe wyniki badań...:(
    Zaczynam sie martwic....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Idziemy szukać czapy zimowej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 19:15

kamciaelcia, Sabina, bbeczka91, Anulka01, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia tulę mocno. Oby szybko minęło dzieciom...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, chyba pół forum będzie miało te skarpetki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAZNE PYYANIE KOCHANE :)

Czy ktoras z was podaje mlekp modyfikowane dziecku o obmizonej badz calkowicie bez laktozy ? Jest w ogole cos takiego ??
    Potrzebuje waszej rady w tej sprawie.

Podejtzewam ze moj maly cierpi na nietolerancje laktozy, bo wszelakoe wyeliminowane pokarmy z mojej diety nic nie daje i on nadal sie sije, prezy i wrzeszczy i chcialam kupic mleko i zeobic przez dzien eksperyment czy bedzie lepiej...nie mam juz sily i chce pomoc temu dzieciakowi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia mm o obniżonej laktozie są z końcówką ha.
    Bez laktozy są na receptę ale kal się nazywają to ci nie powtórzę chyba jest też neutramigen ale nie wiem na 100%.
    O ile pediatra dzisiaj będzie kazał zmienić małemu mm to pewnie na to mm jak kupie to spr i ci powiem szybciej na necie pewnie uzyskasz info.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik to chyba podobnie jak z szumisiem, torba skip-hop i pościelami :)

Little Red Fox, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, ja chyba dopiero bliżej grudnia kupię i wtedy ten drugi rozmiar wybiorę :)
    bo jak to na święta bez skarpetek z reniferem czy christmasowym bodziakiem? :P

‹‹ 2836 2837 2838 2839 2840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ