WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka
kupilam enfamil o-lac bo nic innego bez laktozy nie znalaxlam, moj pojarm bede sciagac i w butelce w lodowce trzymac..
tak mi zal to mm mu dawac..tak ladnie z cyca je, pokarm mam...ale co z tego jak wodniste czasami zielonkawe kupy tobi, czerwony, prezy, wije, baki puszcza jak stary chlop i z kazdym bakie doslownie kupa strzela i wtedy jest placz, stekanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka
kupilam enfamil o-lac bo nic innego bez laktozy nie znalaxlam, moj pojarm bede sciagac i w butelce w lodowce trzymac..
tak mi zal to mm mu dawac..tak ladnie z cyca je, pokarm mam...ale co z tego jak wodniste czasami zielonkawe kupy tobi, czerwony, prezy, wije, baki puszcza jak stary chlop i z kazdym bakie doslownie kupa strzela i wtedy jest placz, stekanie...
A moze cos w Twojej diecie jest co mu szkodzi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My po usg u młodej wszystko ok, niestety u Kuby w lewej nerce zaobserowano powiekszenie kielicha
do kontroli za 2-3 miesiące
a po 3 tygodniach został minimalnie powiekszony w jednej (bylismy raz prywatnie, a raz na nfz, żeby porównać)
Więc na pewno się same wchłoną. -
nick nieaktualnyNie no ja w eliminacje pokarmu w diecie sie bawic nie bede, bo mam caly czas zaroty glowy jestem oslabiona i kazdy wyeliminowany prpdukt to jest kiepsko pomysl bo juz teraz ledwo chodzeni prawie nic nie jem.
Racja. Od rana mu bede dawac ten bez laktozy i zobacze czy jest poprawa... bo na 90 procent jestem pewne ze tu lezy przyczyna -
nick nieaktualnySarcia ja też się nie będę bawić więc........
No
Dobra mąż wraca muszę ogarnięcie i szykować.
Trzymającie kciuki żeby to były tylko kolki.
Odezwę się w drodze powrotnej do domu.
Zdam relacje.
Mój junior zjadł 60ml śpi mi na rękach i co się przebudzi to mi się wije i płacze:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela i ja kciuki trzymam.
Mój mąż był dziś na kontroli u nefrologa ze starszą córką. Wszystko ok. Dalsza obserwacja. Kolejna wizyta 25.01, ale powiedzieli ze mamy juz przyjechac z dwojka dzieci. Od razu nam Karola zapisali na wizytę z córeczką, zdecydowali, że wolą go mieć pod swoją opieką.
Ja po wizycie u ginki mam znowu antybiotyk plus glubulki. Bo poza zapaleniem pęcherza mam jeszcze zapalenie pochwy. Podobno od antybiotyków. Bosko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabinko
Bidulko, co znow za infekcje sie ciebie czspiaja ??mam madzieje ze po lekach wzzystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki
-
Ksosia
Postaram się wyjaśnić ci te bioderka na chłopski rozum. Metoda grafa ocenia się stan biodra poprzez usg (mierzy się pewien kąt w panewce ) I wychodzą literki z cyferkami . Tak więc 1 to dobrze (a super ale b to biodro niedojrzałe ). 2 to już dysplazje. Przy czym 2a to tylko dysplazja w przypadku dzieci przed 3.m. ale to nie jest jeszcze tak źle. Potem mamy 2 b i 2c (2c to biodro niestabilne i takie miała emilka ). D to biodro podwichniete (kość jest juz przesunięta względem stawu )i ostatnie to biodro zwichniete. Od precyzji lekarza zależy zmierzenie tego kąta.
Ale na bioderkach jeszcze ręcznie mierzy się odwodzenie i dwa odruchy (bartoliniego czy jakoś tak i jakiś drugi ). Pytaj lekarza o te symbole metoda grafami ba pierwszej wizycie coś tam gadał i gadał z ja do lekarza żeby mówił literkami i cyferkami bo tak zrozumiem
dziś spytałam tylko czy mamy 1a??on ze nie. Że 1b z plusem
Równocześnie była badana dziewczynka. Ona miała ładne bioderka o nie kazał pieluchowacKsosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny