WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W pepco były czerwone pajacyki z reniferkiem. Dla nas nie było rozmiaru. Tata bawi małego m juz tak nie marudzi. Zjadł po 12. Zobaczymy jak po 15.
Bioderka mamy po 16...trzymać kciuki
Zaraz idę na korepetycje. Potem lekarz. Po znów 2 x korepetycje. Taka prawda że nie mam czasu jeść. Zjem jak wroce czyli po 19. ..opon jeszcze nie ma. ..mamy wielosezonowe wiec pojedziemy. Ale ciągle coś robię. To pranie to małe pakowanie malowanie ubieranie może zaraz znajdę w biegu do radcy
Na pocztę zabraknie mi dziś czasu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, nurtuje mnie to od dawna, z czego korepetycje udzielasz?
my jednak idziemy na ten spacer
nasmarowałam nam buziole i czekam kilka minut żeby się wchłonęło
słońce się przebija, skoro wczoraj nie zmarzł w kurtce to dzisiaj chyba też nic nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 14:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy czapy nie kupiliśmy bo nie ma:-(
Same duże:-(
Zmarzlismy strasznie.
Sarcia jeśli nie podajesz obecnie żadnego mm tylko kp to wprowadzają odrazu.
Swoje ściągasz i mrozisz?
Nie wiem co z twoim mlekiem się robi bo nie byłam w takiej sytuacji więc mnie to nie interesowało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny pochwalić się jakie macie termometry bezdotykowe.
Firmę i gdzie ew kupić.
Szukam jakiegoś sprawdzonego, dobrego.
Nie takiego co pokaże co chwila inny pomiar.
Czas na wymianę mojego.
Patrzyłam na allegro ale za dużo tego a opinie przeróżne.
Z góry dziękuję.
P.s. Brzuch mnie mega boli:-(
Stres czy okres??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamciaelcia, ostatnio czytałam jeszcze raz książkę Zawitkowskiego i on tam pisał, że jeśli zmiany są fizjologiczne to wg nowych standardów odchodzi się od szerokiego pieluchowania, a widzę że i Ty i Ksosia macie zalecone. My idziemy 14-ego na kontrolę, zobaczymy co u nas wyjdzie.
-
żabka04 wrote:Zadowolona jesteś.
Właśnie go brałam pod uwagę
Pokazuje za każdym razem co innego ale w granicach 0,3 stopnia. Do kontroli jest ok, bo jak pokazuje 37,3; 37,4; 37,1 to wiem ze jest ok.
Jak raz mieliśmy temperaturę to wahał sie miedzy 38,3 a 38,5.
Do szybkiego pomiaru jest ok. Przy watpliwościach i tak trzeba w dupce. Podobno. Oby nie trzeba było sprawdzać.żabka04 lubi tę wiadomość