WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy mamy krem z la roche posay i też daje radę
mój jak się smaruje buziola to się chichra od ucha do ucha
u nas mroźnie, muszę znaleźć rękawiczki lub w ogóle zainwestować w mufkę do wózka
Mały śpi, ja śniadaniuję i mam dziś lenia, niby noc praktycznie całą przespał, ale matka-wariatka się co chwila budziła, a później zupełnie spać nie mogła. Zamiast się cieszyć to martwię się że tak długo śpi, jakby nie patrzeć pampers dał radę! od 20. do 5. ranoUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
alinka wrote:Widzialyscie już? Donald Trump pewnie zostanie nowym prezydentem. Hahaha, a nikt w to wierzyć nie chciał
Niestety trzeba zacząć wierzyć w takie rzeczy. -
violett wrote:O, a gdzie ten krem Avene mozna dostac? Bo ja juz szukam po aptekach jskis czas.
28 zł kosztował. Edit: widzę ze na doz jest cena 41. Hmm. Chyba rzeczywiście ziko to tania apteka
Kojarzę LRF ze mówiłaś o jakimś innych, ale nie miałam fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 09:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Angela trzymam no i za ksosia bo dziś wizytę ma:-)
Niepamietam jaka Ksosia:-(
My mamy jutro bioderko + ocenę rozwoju.
Dzis ma Kamcia
Czy Waszym pociechom tez tak jeździ w brzuszku podczas jedzenia? Masakra ciagle cos tam pracuje... A moze sie przelewa?
Kto zleca usg brzuszka? I kto wykonuje? -
Ulfenstein
My pewnie zadfupie że nie trzymają. A w doz stacjonarnie nawet radzili by przez net zamówić z dostawą do apteki bo jak oni zamówia to marze policza
Wtedy online było za 41 a dzień wcześniej za 38. Kupiłam za 35. Wiec twoja cena świetna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój ostatnio też różnie je, ale idziemy za tydzień na szczepienie to zobaczymy jak będzie z wagą stał. Późnym popołudniem zjada ok 180 ml, a wieczorem przed snem ledwo 60 ml, w nocy też się raz budzi, w dzień nawet co dwie godziny woła o mleko.
Złapał dziś śpiocha, sama bym poszła w kimę, może uda mi się pranie nastawić, chociaż rzeczy Małego wrzucić, bo pralka działa jak się jej podoba. -
nick nieaktualnyMój ma drzemke po 80ml mm.
O dziwo grzeczny machal rączkami przy jedzeniu jakby się denerwowal.
Mąż mówi że gadam głupoty synek grzeczny.
No tak wymyślać sobie.
Głupie teksty lecą z jego strony bo zły wstał (ja nie wiedziałam) kolega go wykiwal i się nie zamienił z nim za zmiany więc została opcja na telefon lub opieka oczywiście mąż widzi problem a ja nie.
Ale zadzwonił do innego gościa i się zgodził więc zaraz wychodzi.
Junior już nie śpi wije się mi na rękach i płacze i zasypia i się wybudza.
Nie macie pojęcia jak się cieszę że jedziemy dzisiaj do tego pediatry.
Kamcia trzymam kciuki.
Edit: ważne że zjadł choć trochę może później zje więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 09:42
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny