X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmienie nr 2 o tak jestem w szoku ze mlody tyle spal w ciagu dnia jadl bardzo malo tylko 4 razy i 2 razy lekko pociumkal cos. Wiec bylam przekonana ze glod go bedzie w nocy meczyl. Ale ze nie spal w ciagu dnia to chyba sen wygral oby pospal jwszcze troche to i mama sie wyspi

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi smutno ze Piotrek nie chce jeść

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas przestawiła się pobudka "na kupę której i tak nie wyciśnie". Zawsze było koło 6, dziś przed 5. Dałam pociumkać troszkę cycka, odciągnęłam katar i teraz kręci się w kołysce.
    Kamcia, a to nie skok rozwojowy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 05:11

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali tylko pamiętaj że nie można otwartych tych kropelek długo trzymać. one niby są na jedno zużycie, ale ja za porada lekarza otwarta ampulke trzymałam 12h i wyrzucalam, czyli 2 dziennie.

U mnie już kp wróciło do normy i produkcja mleka ruszyła na nowo, więc trzymam kciuki dziewczyny i za Was :) ja myślę że u nas ta kilkudniowa niechęć to był efekt szczepień .

A my po pierwszym karmieniu dzisiaj. Zrobiłam po ciemku bez zmiany pieluchy i idę odłożyć do lozeczka. Zobaczymy co będzie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczka
    Na pewno to nie skok rozwojowy. On po prostu nie chce jeść. A nawet nie placze przy wciskaniu butli. Wypluwa i ma odruch wymiotny

Dalej nie chce jeść. Ale to też on mnie obudził (po prostu więcej się rusza ). No cóż poradzę? ?dałam Wit c poglaskalam bo się obudził i kilka uśmiechów pokazał, idziemy spać dalej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubus dalej sie nir przestawil z czasu letniego.. grrr na szczęście mieliśmy od 19.39 tylko jedno karmienie o 4.

Kamcia współczuję plesniawek oby szybko u was znikly.

Ooo Kuba zasypia powoli, wzielam go do łóżka bo nie chce mi sie 100 razy podchodzic i dawac mu smoczka. On nie umie go porzadnie ssasac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

przykromi mi ze Piotrus nie chce jesc :( mam to samo od wczoraj z Nadia

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciu tak mi przykro że Piotruś nie chce jeść.
    Pewnie go to boli :-(
    Tule was i całuję......

My już nie śpimy jemy cyca.
    Ja idę męża do pracy budzić bo dziś szybciej jedzie zamienił się na zmiany, zrobię sobie kawkę, w ramach spaceru zajęte do Auchan zobaczyć za czapki zimowymi dla juniora i na 20 lekarz.
    Muszę jakąś listę pytań, odp zrobić bo pewnie połowa mi wyleci z głowy :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciu i jak?
    Zjadł coś?

Dzień dobry, ja przy sniadanku i herbatce... zaczynają się nocne mrozy.
    Jak ze spacerami w taką pogodę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i Kamciu dziś macie wizytę! Trzymam kciuki żeby pożegnać pieluchowanie ;) My czekamy do jutra :)

Żabciu mój Antoś wczoraj wieczorem też okrutnie płakał i wił się... :( Aż myślałam że coś go boli... nie mam pojecia co to było..Co zasnął mężowi przy butli to się budził po chwili i płakał dalej... później odłożyliśmy do łózeczka leżał ok 10 minut po czym wpadł w wyk ponownie.. :( aż zasnął biedaczek mój.. :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. My dziś dziemy do pediatry prywtanie mam nadzije ze uda się dostac bo mnie szwagierka(ta od zimnego chowu) nastraszyła ze ona to by juz dawno leciała z tym katarem więc pójde musze prywtanie przez te szczepionki cholera no ale dopytam się czy moge go wczesniej przeniesc.

Alinka ale nie rozumiem, bo ja wycztałam ze jedna ampułke na 1 raz czyli połowe do jednej dziurki połowę do drugiej czy jakoś inaczej się to robi???wczoraj mu dałam trochę mnie a reszte wywaliłam. Jezeli mówimy o tym isostinie.

Mój Szymek też nie chce jesc z butelki osttanio coraz mnie mm na wieczor wczoraj moze z 80 zjadł zaptam o te plesniawki bo tez ma białe ale myślałam ze to z mleka nalot. a i musze zapytac lekarki bo na wardze ma taki jakby odgniot odcisk od urodzenia mu to nie schodzi nie wiem z czego to.

Mą o 8 ma dzwonic do rejestracji czatuje na fb na wiadomosc bo nie mam telefonu kurde nigzie nie mozna zadzwonic nawet;/

Kamcia trzymamy kciuki:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że tam tak jest napisane ale mi lekarz kazał po jednej- dwie kropli do każdej dziurki przed kamieniami czyli średnio co 3 godziny.

A my pospalysmy jeszcze do 7.30 pięknie zasnela jak ja odłożyłam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z rana :)
    mój Mały Żuczek dziś trochę marudzi, ale wiem czym to jest spowodowane, rozpuściłam go noszeniem i kołysaniem :( teraz się cięższy robi, a ja nie zawsze daję radę. Wczoraj miałam problem żeby go położyć spać, więc wzięłam go do siebie na bajki i oglądanie gwiazdek i padliśmy oboje ok 21. Mąż nas znalazł w poprzek łóżka, ja się po północy obudziłam i nie wiedziałam czy wygonić męża na kanapę czy spróbować odłożyć Małego do siebie, udało się to drugie :)

i spał aż do 5. rano! o.O
    później już dzień chciał zacząć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie dzid tez kciuki za nas moje rozrabiaki maja usg brzuszka.

Kamci trzymam kciuki abyscie sie pozbyli pieluszkk

alinka, kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Angela :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialyscie już? Donald Trump pewnie zostanie nowym prezydentem. Hahaha, a nikt w to wierzyć nie chciał

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali może ssawka? Kostek ma regularnie.
    U nas śnieg pada :(

Nie wiem która z Was polecała tenorem Avene ale powinna dostać jakaś nagrodę :)
    Krosty zniknęły! Nawet M zauważył i sie pytał czy zastosowałam jakaś kuracje czy same :)

Skali89 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • esmi Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, noc paskudna. Myslalam ze wysle dzia starszaka do zlobka a On w nocy zaczal plakac kaszlec choroba jasna ...MMasakra. Ciezko mi z dwojka myslalam ze dzis odpoczne....
    Z mezem myslelismy ze clinton wygra a tu taka niespodzianka. Zobaczyny czy dotrzyma slowa i zniesie dla Polski wizy.

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a gdzie ten krem Avene mozna dostac? Bo ja juz szukam po aptekach jskis czas.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam avene :) bo u nas pojawiła się drobniutenka kaszka na całej buzi (co mi się skojarzyło z nietolerancja ale wczoraj pediatra mnie uspokoiła ). Po 3 dniach uczciwego smarowania 2 x dziennie prawie nic nie ma :) ale nie lubi smarowania

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2833 2834 2835 2836 2837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ