WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmienie nr 2 o tak jestem w szoku ze mlody tyle spal w ciagu dnia jadl bardzo malo tylko 4 razy i 2 razy lekko pociumkal cos. Wiec bylam przekonana ze glod go bedzie w nocy meczyl. Ale ze nie spal w ciagu dnia to chyba sen wygral oby pospal jwszcze troche to i mama sie wyspi
-
U nas przestawiła się pobudka "na kupę której i tak nie wyciśnie". Zawsze było koło 6, dziś przed 5. Dałam pociumkać troszkę cycka, odciągnęłam katar i teraz kręci się w kołysce.
Kamcia, a to nie skok rozwojowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 05:11
-
nick nieaktualnySkali tylko pamiętaj że nie można otwartych tych kropelek długo trzymać. one niby są na jedno zużycie, ale ja za porada lekarza otwarta ampulke trzymałam 12h i wyrzucalam, czyli 2 dziennie.
U mnie już kp wróciło do normy i produkcja mleka ruszyła na nowo, więc trzymam kciuki dziewczyny i za Wasja myślę że u nas ta kilkudniowa niechęć to był efekt szczepień .
A my po pierwszym karmieniu dzisiaj. Zrobiłam po ciemku bez zmiany pieluchy i idę odłożyć do lozeczka. Zobaczymy co będzie -
Babeczka
Na pewno to nie skok rozwojowy. On po prostu nie chce jeść. A nawet nie placze przy wciskaniu butli. Wypluwa i ma odruch wymiotny
Dalej nie chce jeść. Ale to też on mnie obudził (po prostu więcej się rusza ). No cóż poradzę? ?dałam Wit c poglaskalam bo się obudził i kilka uśmiechów pokazał, idziemy spać dalej -
nick nieaktualnyKubus dalej sie nir przestawil z czasu letniego.. grrr na szczęście mieliśmy od 19.39 tylko jedno karmienie o 4.
Kamcia współczuję plesniawek oby szybko u was znikly.
Ooo Kuba zasypia powoli, wzielam go do łóżka bo nie chce mi sie 100 razy podchodzic i dawac mu smoczka. On nie umie go porzadnie ssasac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamciu tak mi przykro że Piotruś nie chce jeść.
Pewnie go to boli
Tule was i całuję......
My już nie śpimy jemy cyca.
Ja idę męża do pracy budzić bo dziś szybciej jedzie zamienił się na zmiany, zrobię sobie kawkę, w ramach spaceru zajęte do Auchan zobaczyć za czapki zimowymi dla juniora i na 20 lekarz.
Muszę jakąś listę pytań, odp zrobić bo pewnie połowa mi wyleci z głowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa i Kamciu dziś macie wizytę! Trzymam kciuki żeby pożegnać pieluchowanie
My czekamy do jutra
Żabciu mój Antoś wczoraj wieczorem też okrutnie płakał i wił się...Aż myślałam że coś go boli... nie mam pojecia co to było..Co zasnął mężowi przy butli to się budził po chwili i płakał dalej... później odłożyliśmy do łózeczka leżał ok 10 minut po czym wpadł w wyk ponownie..
aż zasnął biedaczek mój..
-
Witam się i ja. My dziś dziemy do pediatry prywtanie mam nadzije ze uda się dostac bo mnie szwagierka(ta od zimnego chowu) nastraszyła ze ona to by juz dawno leciała z tym katarem więc pójde musze prywtanie przez te szczepionki cholera no ale dopytam się czy moge go wczesniej przeniesc.
Alinka ale nie rozumiem, bo ja wycztałam ze jedna ampułke na 1 raz czyli połowe do jednej dziurki połowę do drugiej czy jakoś inaczej się to robi???wczoraj mu dałam trochę mnie a reszte wywaliłam. Jezeli mówimy o tym isostinie.
Mój Szymek też nie chce jesc z butelki osttanio coraz mnie mm na wieczor wczoraj moze z 80 zjadł zaptam o te plesniawki bo tez ma białe ale myślałam ze to z mleka nalot. a i musze zapytac lekarki bo na wardze ma taki jakby odgniot odcisk od urodzenia mu to nie schodzi nie wiem z czego to.
Mą o 8 ma dzwonic do rejestracji czatuje na fb na wiadomosc bo nie mam telefonu kurde nigzie nie mozna zadzwonic nawet;/
Kamcia trzymamy kciuki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana
mój Mały Żuczek dziś trochę marudzi, ale wiem czym to jest spowodowane, rozpuściłam go noszeniem i kołysaniemteraz się cięższy robi, a ja nie zawsze daję radę. Wczoraj miałam problem żeby go położyć spać, więc wzięłam go do siebie na bajki i oglądanie gwiazdek i padliśmy oboje ok 21. Mąż nas znalazł w poprzek łóżka, ja się po północy obudziłam i nie wiedziałam czy wygonić męża na kanapę czy spróbować odłożyć Małego do siebie, udało się to drugie
i spał aż do 5. rano!
później już dzień chciał zacząć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali może ssawka? Kostek ma regularnie.
U nas śnieg pada
Nie wiem która z Was polecała tenorem Avene ale powinna dostać jakaś nagrodę
Krosty zniknęły! Nawet M zauważył i sie pytał czy zastosowałam jakaś kuracje czy sameSkali89 lubi tę wiadomość
-
Hejka, noc paskudna. Myslalam ze wysle dzia starszaka do zlobka a On w nocy zaczal plakac kaszlec choroba jasna ...MMasakra. Ciezko mi z dwojka myslalam ze dzis odpoczne....
Z mezem myslelismy ze clinton wygra a tu taka niespodzianka. Zobaczyny czy dotrzyma slowa i zniesie dla Polski wizy. -
nick nieaktualny