WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Wlasnie jest z niego nerwusw przychodni się śmiały
ze niecierpliwy wygadany i ruchliwy. Że prezydentem będzie. Bardzo szybko się wkurza. Rzadko placze ale w sekundę umie zaplakac na najwyższychobrotach haha
A uśmiechów nie mam bo te zdjęcia zawsze się rozmazuja haha te poważne są ostre
Daj mu boże być prezydentem.
Może wrescie ustawi ten chory kraj i ludzi:-)
Tak sobie go wyobrażam jako szefa wrzeszczacego wymagającego.
I tego mu życzę żeby nie biedowal w kraju:-)
Taki poważny ten Piotruśkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
Kolejka do fryzjera! !!teraz robi przegląd Mazdy. Wkurza mnie. Jutro służba. ..a ja nie mam chwili dla siebie. Jestem zła na męża. Ja zła to i Piotruś niespokojny. Piotruś niespokojny to zloszcze się na niego i przez niego. Błędne koło. A mąż twierdzi ze na wszystko ma czas -i spacer i zakupy i sprzątanie. ..a ja kur...kiedy usiade by nic nie robić i się nie martwić ze nic nie robie bo syf pusta lodówka a ja zasiedziala w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
Kolejka do fryzjera! !!teraz robi przegląd Mazdy. Wkurza mnie. Jutro służba. ..a ja nie mam chwili dla siebie. Jestem zła na męża. Ja zła to i Piotruś niespokojny. Piotruś niespokojny to zloszcze się na niego i przez niego. Błędne koło. A mąż twierdzi ze na wszystko ma czas -i spacer i zakupy i sprzątanie. ..a ja kur...kiedy usiade by nic nie robić i się nie martwić ze nic nie robie bo syf pusta lodówka a ja zasiedziala w domu
Ja to dzisiaj swojemu wyrzygalam.
Bo kazał mi odkurzyc!!!!!
Ale miałam nerwy a sikam mi się chciało.
No mi powiedział że z dzieckiem w dodatku z butla w buzi miałam iść sikac.
A on ma czas iść do garażu,wypić jerbe na spokojnie, w kompie poszperac, usiąść na kibel a ja wszystko w biegu jeszcze obiad zrobić bo córka w domu i posprzątać!!!!! A wieczorem dziecko wykąpać bo przecież nie wróci na czas wrrrr Ale się gotowalam! -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:U Kuby zauważyłam w górnej cześci muszli małżowiny chrzątkę? Gulkę? coś twardego jedym słowem... oczywiście z drugiej strony tego nie ma. A ja już się zamartwiam. Poczekam i zobacze czy to rosnąć będzie a przy najbliżej wizycie to pokaże.
Mój wcześniej miał większa malzowine tak jakby napuchnieta?
A od kad kładę częściej na drugi bok te ucho zaczęło się robić odstajace i jakby normalne.
Ja to widzę.
Chyba ta główka zaczęła pracować. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Z tym fryzjerem kolejna historia. Wczoraj szef cham dla zemsty męża przetrzymal w pracy a jutro ma z nim służbę wiec fryzjer poto by o to się nie czepiał. Ale mąż mógł zaklepac kolejkę
No mógł ale nie pomyślał.
Takiego szefa ma zrytego???
No tak wojsko......
-
nick nieaktualnyA miałam się chwalić ale po dłuższych przemyśleniami nie ma czym się chwalić.
Mój mąż w grudniu będzie pracował tylko tydzień resztę spędzi w domu.
Bierze urlop tacierzynski i urlop wypoczynkowy miał wpisany.
Pewnie będzie w swoim lokalu garazowym bo już zameldował że honde będzie robił,sprzęgło i coś tam i chyba pójdzie na sprzedaż.
Już coś knuje.
Już to widzę jak siedzi w domu i mi pomaga.
No chyba że będę warczec to będzie mniej jeździł do garażu. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Mój wcześniej miał większa malzowine tak jakby napuchnieta?
A od kad kładę częściej na drugi bok te ucho zaczęło się robić odstajace i jakby normalne.
Ja to widzę.
Chyba ta główka zaczęła pracować.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/934949919279.jpg
oczywiście ja już świruje.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak to też słyszałam że jak ma być to będzie i nic nie zrobię.
Ale taki odruch mam.
Tak sobie myślę że może mój mąż się przyda do czegoś w grudniu.
Jeśli jego siostra się zgodzi być chrzestna ponownie to zrobimy chrzciny.
Robimy tylko dla chrzestnych w domu.
Więc będzie pilnował małego, latał że mną po sklepach:-)
Muszę się ubrać nie?
Idę po butle junior już nie śpi -
nick nieaktualny