WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:u mnie dziś kotleciki z tuńczyka, do tego zrobię kaszę i sos z pomidorów, a na wieczór pastę z pieczonej marchewki na kanapki
Mały sobie już drzemie, mąż wyszedł do fryzjera, a mnie okrutnie zamuliło po tych badaniach
zobaczymy co tam słychać u mojej tarczycy i czy pozbyłam się anemii z ciąży...
A jaka to pasta z pieczonej marchewki? -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia
to długie włosy ma ten Twoj mąż ze 2 godziny go strzygą~! no jesli zasluzyl to OPR jak najbardziej wskazany-profilaktycznie raz w tygodniu facetowi nie zaszkodzi;)
Sarcia
Przemilcze
ale zjechalam równo
i jeszcze mało! !!dochodzę do wniosku ze nie jest mi potrzebny. ..no do pilnowania dziecka ale to może zrobić obcy -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:matko kochana, podziwiam.. u mnie mąż gotuje, choc dziś upiekłam ciasto.
A jaka to pasta z pieczonej marchewki?posypać czarnuszką
idę na spacer z Małym, póki słońce wyszło.
obiad musi zaczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 12:54
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Ale ze jak?
Jak się patrzy na niego to przechyla w prawo bo lewa jest splaszczona.
Sarcia dziękuję.
Kamcia fryzjera mu zlikwidowali musiał iść dalej
Faceci oni mają czas......
Opr wskazany jak najbardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 12:55
-
nick nieaktualnyŻabko stwierdzam, że nasze chłopaki sa do siebie podobni......pod względem problemów.
Mój upodobał sobie prawą stronę głowy do leżenia. Też myślę o tej poduszce.
Czy ona wymusza jakąś pozycję główki? Pytam bo mały śpi na plecach i najczęściej układa główkę bokiem. -
nick nieaktualnybisacz wrote:Żabko stwierdzam, że nasze chłopaki sa do siebie podobni......pod względem problemów.
Mój upodobał sobie prawą stronę głowy do leżenia. Też myślę o tej poduszce.
Czy ona wymusza jakąś pozycję główki? Pytam bo mały śpi na plecach i najczęściej układa główkę bokiem.
Tak jak u mnie.
Ja mam dość obracania jego głowy bo nie daje to efektu, mały się wkurza czasami zakwilil chyba z bólu?
Poduszka wymusza aby głową była prosto.
Poduszka jest jakby z dziura? W środku.
Mój tez śpi na plecach w dzień daje na boki dlatego to jest być może rozwiązaniem moich i dziecka problemów.
Wierzę w nią że pomoże.
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczynki aż ślinka leci takie tu pyszności serwujecie
Ja ciagle walczę z bólem po wyrwaniucieżko mi.. bez apapu wogole nie funkcjonuje. Na dodatek młody po moim augmentinie strzela zajebiście zielone kupy. Na dodatek opuchlizna mi nie schodzi wiec siedzę w domu i nosa nie wystawiam zeby mnie nie przewiało. Mam dola i ryczeć mi sie chce
Z dobrych wieści to młodego zaczęłam w ciagu dnia usypiać w wózku a nie na rękachulga na maxa! Teraz juz prawie 2h śpi! Zrobiłam pranie, lekcje ze starszym i jeszcze obiad. Ooo właśnie sie budzi...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i zapomniałam nie wiem czy to ma związek ale raczej tak.
Mój junior ma lewe ucho większe troszkę od drugiego i lewe oko też większe troszkę od drugiego.
Powód jest właśnie ułożenie główki tylko na jedną stronę to się jakoś fachowo nazywa.
Ja myślałam ze to od alergii jak pediatra stwierdził skaze a tu w nocy czytałam o tych poduszkami i głowach.
Właśnie tam pisano.
Mam nadzieję że to wróci do normy wszystko. -
nick nieaktualnyKamcia tak patrzę na fotki Piotrusia wydaje się taki poważny
prezes
hihi ciekawe kim będzie z zawodu???? Ale na pewno swoim szefem
Charakterem mu matka w brzuchu już wyrobilanauczył się wyklucac o swoje pewnie matka walczyła jak nie w sądach,elektrowniach wiecznie gdzieś.
Oby nerwowy nie był.
Tak jak i mój bo ja to już na poczekaniu nerwy miałam -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Zaraz w dupę dostanieszczłowiek nigdy nie jest symetryczny a ty zaraz juniora linijka pomierzysz
Niedobra ty! !!ślicznego masz synka
Hahahha
Nie no ja nie świruje.
Mój mąż zauważył ale ja to olałam potem pediatra zwrócił uwagę na ucho i dało mi to do myślenia.
A dziś w nocy czytam takie rzeczy:-(
Wiem że przystojniak z niego.
Mąż mówi że to po nim hahahahha
To moje ciacho!
Głupieje na jego punkcie coraz bardziej mam nadzieję że przystępuje w odpowiednim czasie bo mamiego synka nie chce zrobić.
-
Żabka
Wlasnie jest z niego nerwusw przychodni się śmiały
ze niecierpliwy wygadany i ruchliwy. Że prezydentem będzie. Bardzo szybko się wkurza. Rzadko placze ale w sekundę umie zaplakac na najwyższychobrotach haha
A uśmiechów nie mam bo te zdjęcia zawsze się rozmazuja haha te poważne są ostre