X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyszłam przed 8. do labo, moi chłopcy jeszcze spali. Po badaniach poszłam zrobić drobne zakupy, wracam ok 10. a mąż mi mówi że Młody dopiero ok 9.30 się obudził o.O jak on w tygodniu mi wstaje ok 6/7. Raz zostaje z mężem i już śpioch o świcie.

• martta Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj malo spalam bardzo bo maly wstawal inaczej niz sviaganie pokarmu, wiec spalam chyba z 3 razy po 1h, na glowe to nie pomoglo...
    Dxieki dxiewczyny za wsparcie, jakies slabe dni.... Najgorsza ta mysl w glowie ze kijowo sie sprawdzsm jako matka, ale to moze ze zmeczenia i ten listopadowy klimat?
    No chyba bede musiala isc do lekarza z tym noskiem jego, tylko kurcze do dzieci zdrowych czy chorych? Boje sie zeby sie czymsnie zaraxil jak pojdziemy do chorych, bo on chory chyba nie jest.... Ehhh dxisiaj nawet to mnie przerasta
    Ajrin oby lekarz pomogl i cos madrego wymyslil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:31

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin mam nadzieję że to nic poważnego? Daj znać po wizycie co ci jest:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF no śmiem powiedzieć że faceci chyba samym byciem przy dziecku je usypiaja.
    Ja miałoby wczoraj tato xumny że syn grzeczny a do mnie co ja gadam przecież jak mogę się zmeczyl skoro on tylko śpi. No tak skoro się lula i usypia dziecko i śpi to grzeczny.

Martta zapytaj w rejestracji.
    Na pewno gdzieś cie skieruja.

Kamcia dzięki.
    Mam nadzieję że efekt będzie zadowalający i szybki.
    Bo mam dość walki z jego głową bo i tak robi swoje a po komentarzach które usłyszałam powiedziałam dosc.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dramat. Za ścianą mamy remont i wyobrazue sobie 8 30 zaczęli kluc centralnie nad lozeczkiem Szymka dobrze że mam sąsiadke w bloku obok i wyszliśmy prawie w piaskach no kurwa w sobotę ?Mój mąż też kluje w pracy ale nie w sobotę ale jestem zła no nawet rozmiawiac się nie dało

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko
    Na pewno te komentarze nie są w porządku. A główka się zmienia póki ciemiaczko nie zarasta. W ostateczności jest metoda kaskowa. ...ale to już kosztuje. Na pewno z poduszka psychicznie odpoczniesz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Zabko
    Na pewno te komentarze nie są w porządku. A główka się zmienia póki ciemiaczko nie zarasta. W ostateczności jest metoda kaskowa. ...ale to już kosztuje. Na pewno z poduszka psychicznie odpoczniesz

Ten kask o matko czytałam masakra ale to już ostatecznośc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sklai

niestety moga sobie remontowac nawet od 7 rano i do 22 i tego zabronic nikomu nie mozna...., a wiadomo ze jak ktos remontuje to chce jak najszybciej skonczyc z balaganem w domu a nie martwi sie ze sasiad ma male dziecko czy cos..taka prawda ze remont tez kiexys trzeba zeobic nawet bloku.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:

Z Emilka z Berlinem o kasku juz mailowalam :) do Berlina mam bliżej niż do Krakowa ;) zaczęła siedzieć i piękna główka się zrobiła.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Z Emilka z Berlinem o kasku juz mailowalam :) do Berlina mam bliżej niż do Krakowa ;) zaczęła siedzieć i piękna główka się zrobiła.

Dobrze ze tak się skończyło.

Moja córka też miała upodobanie kłaść główkę na jedną stronę.
    Słuchalam wtedy lekarzy że samo się wyprostuje.
    Dziś gdyby nie włosy to jednak coś tam widać że było z glowa.
    A teraz jednak chłopak krótkie włosy będzie widać.
    Więc jak usłyszałam że to będzie moja wina w dupie miałam jaki to koszt, szukałam w necie pomocy.
    Wstałam i dokonałam zakupu.
    Przekonały mnie opinie i sama strona producenta.
    Przerazily mnie obrazki z głowami znieksztalconymi dzieci:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko. Takie trochę to się naprostuje. Ale są ekstremalne przypadki. Emilka jak się urodziła to miała już od góry splaszczona głowę -płaska na czubku przez co wypukła z tyłu a że wypukla z tylu nie umiała sama głowy obracać i wtedy upodobala sobie jedną stronę. Z czasem tylnie uwypuklenie znikło a splaszczenie śpię zaokraglilo i to bez poduszki. Ona nie umiała spać na boku do 7 m.
    Stąd w ciąży kupiłam poduszkę :D Piotrek tez nie uznaje spania na boku pomijając fakt ze ma zakaz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Kamciu miałaś cyrki.
    Pewnie sama bym pisała do Berlina.
    Przerażające to jest a wręcz nie do pojęcia jak może główka dziecka się znieksztalcic.
    Naprawdę liczę że ta poduszka nam pomoże a ci którzy tak piknie komentują moje wychowanie dziecka się zamkną choć wiem że napewno usłyszę że można było od razu ją kupić i nie było by cyrku z glowa.
    Oczywiście nie ma bóg wie jak mocno krzywej ale widać gołym okiem z tyłu jak się patrzy na głowę że bok płaski.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj syn od jakiefos czasu namietnie cycka swoja reke, jak to smiesznie wyglada :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zagniotlam wlasnie kruche ciasto, wrzucił am do lodowki i pozniej zeobiemz niego rogaliki z marmolada wieloowocowa i dla mojego meza kilka z nutella :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka. Zacznie siedzieć to głowę odciąży!!sama na to czekam choć u nas nic nie ma ale ja będę spokojna ze nic się nie narobi ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś smutny u mnie dziś dzień.
    Pogoda nie sprzyja bo pada,nie wyspana i spiaca ale nie da się zdrzemnac przy dwójce dzieci córka nie daje domaga się czasu dla siebie wspólnego, komentarze też mnie dobija mąż rano poprawił.
    Oby szybko minął ten dzień.
    Brakuje tego żeby jutro męża siostra odmówiła bycia chrzestna Roberta.
    To już nie wiem co zrobię szlak mnie trafi????

• AJrin Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po wizycie na szczescie nic poważnego zapalenie górnych dróg. Problem w tym zr trwa 3 tygodnie jak za tydzień nie przejdzie to sntybiotyk. Wazne ze iskrzela i płuca ok bo u mnie co roku z tym problem.
    Fzieki za wsparcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 11:23

kamciaelcia, żabka04, martta lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja zagniotlam wlasnie kruche ciasto, wrzucił am do lodowki i pozniej zeobiemz niego rogaliki z marmolada wieloowocowa i dla mojego meza kilka z nutella :)
    Wyślij gołębiem do mnie trochę :-))
    Smacznego :-)

Ja jem rurki z nadzieniem waniliowym z Lidla już zjadłam pół opakowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dziś kotleciki z tuńczyka, do tego zrobię kaszę i sos z pomidorów, a na wieczór pastę z pieczonej marchewki na kanapki :D Mały sobie już drzemie, mąż wyszedł do fryzjera, a mnie okrutnie zamuliło po tych badaniach o.O

zobaczymy co tam słychać u mojej tarczycy i czy pozbyłam się anemii z ciąży...

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Nie taka masakra. Tylko koszt straszny.
    Mamy w rodzinie chłopca co chodzi w tym kasku. Jemu to nie przeszkadza :) wręcz mama mówi ze pare razy przydzwonił jak sie uczył wstawać i miał amortyzację.
    Właśnie z Berlina oni.
    Ale jak mi pokazywała zdjęcia glowki przed to szczerze mówiąc nic nie widziałam dziwnego :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 2878 2879 2880 2881 2882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ