WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie jeszcze jest malo usmiechow wiec ciezko pstryknac nawet fotke.
-
nick nieaktualnyMój Bąbel właśnie padł, pewnie po szczepieniu go trzyma, choć cały dzień miał w miarę dobry humor
dam mu trochę pospać i najwyżej go obudzę na chwilę zabawy, żeby nie zrobił pobudki o 4. ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 17:44
-
Moj po szczepieniu dzis ani razu nie plakal
az mi dziwnie czy oby wszystko jwst ok. Wiekszosc dnia przespal albo lezal spokojnie. Bidak oslabiony ciekawe jak w nocy bedzie bo dzis malo jadl.
-
A ja naprawde dostalam okres
kurde mlody jest tylko na kp zero mm a ja okres dostalam wrrrr.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż sie pochwalę, mąż zaprosił mnie na randkę haha idziemy we wtorek do kina oraz gdzies na kolację. Z dziećmi zostaje teściowa wszystko zaplanowal i juz zarezerwowal. Jestem z niego dumna
Little Red Fox, alinka, żabka04, marta258, kamciaelcia, bbeczka91, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Angela, super że wychodzicie bez dzieci, taka chwila relaksu i odpoczynku na pewno Wam się przyda
My z mężem po porodzie narazie raz wyszliśmy sami, właśnie też do kina i bardzo dobrze nam to zrobiło
A w tym czasie Antosiem zajmowały się babcie więc trochę czasu spędziły z wnukiemkamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin
Niektóre kobiett przy kp normalnie miesiaczkuja, bo to ze kp to nie znaczy ze przez caly ten czas okresu nie bedzieja biore piksy i tez niw dlugo pewnie okres dostane przy koncu opakowania a tez tylko kp
Zabka
Gratulacje dobruych wyników , super kochana !!!żabka04 lubi tę wiadomość
-
To ja mam we łbie coś nie teges, bo nie umiem sobie wyobrazić, ze młodego zostawiam
A jak zacznie płakać? A jak nie będzie chciał spać? Jeść?
Kiepsko -
nick nieaktualnyUlfe
Prsejdzie ci z czasemja np. Jak malego zostawiam z tesciowa czy mezdm to sie nie martwie, bo wiem ze sobie dadza rade moj maz swietnie umie sie malym zajac , tesciowa 3 synow wychowala to tym bardziej sie nie obawiam bo i czego
a uwierz ze pozniej bedzie cimlatwiej jak dziecko bedzie przywiazane nie tylko do ciebie bo jak go tak nauczysz to sobie sama kule do nogi przywiazesz
P.s moj mozg jest glupi, dziecko spi o 22 a ja zasnac niw moge....w tv i tablecie siedze i firanki przegladam do kuchni ..a. rano bede mialczec ze sie nie wyspalam. Ot kobieca logika -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po pierwszym jedzeniu
pierwszy raz od poniedziałku mi się dziecko obudziło bez płaczu i po 6 godz spania.
A ja oczywiście poszłam spać o wpół do pierwszej ale to nieważne
A co do wyjścia to ja też póki co sobie tego nie wyobrażam, a po drugie moj mąż na pewno na taki pomysł by coś zorganizować nie wpadnie. Wczoraj co zostawiłam z małą na 15 minut i wyszłam do spozywczaka na zakupy i już na klatce słyszałam jak moje dziecko krzyczy. Wchodzę a on już wk***Y ze dziecko płacze i cały wieczór był wnerwiony. A przy szykowaniu kąpieli zasnął i sama musiałam temat ogarnąć. Ja rozumiem że zmęczony po pracy ale ja też nie leżę całych dni na kanapie w pełnym relaksie.
Albo tak jak teraz o 3 usypiam dziecko, potrzebuje ciszy żeby szybko zasnela i ja mogłabym się położyć to temu się chce rozmawiać jakie mięso na obiad kupić ...
No to sobie ponarzekalam. Odkładam małą i wracam spać