Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz w domu
    Ale rejestracji Mazdy w sumie nie załatwiłem (za tydzień pojadę )
    Ale żeby było śmieszniej szef złośliwie męża w pracy zatrzymal

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Gratuluję

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Żabka
    Gratuluję

Dzięki Kamcia:-)
    Kamień z serca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co próbuję dla Was nagrać jak się Młody śmieje, tyle razy co odpalam aparat, tyle razy poważnieje

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    A u mnie każde zdjęcie uśmiechu rozmazane haha zawsze ostre te poważne

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze jest malo usmiechow wiec ciezko pstryknac nawet fotke.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bąbel właśnie padł, pewnie po szczepieniu go trzyma, choć cały dzień miał w miarę dobry humor
    dam mu trochę pospać i najwyżej go obudzę na chwilę zabawy, żeby nie zrobił pobudki o 4. rano o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 17:44

• AJrin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj po szczepieniu dzis ani razu nie plakal :/ az mi dziwnie czy oby wszystko jwst ok. Wiekszosc dnia przespal albo lezal spokojnie. Bidak oslabiony ciekawe jak w nocy bedzie bo dzis malo jadl.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja naprawde dostalam okres :/ kurde mlody jest tylko na kp zero mm a ja okres dostalam wrrrr.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z moim trochę się pobawiliśmy w samym pampersie, a teraz mąż karmi i oby do spania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w czwórkę sobie drzemke zrobiliśmy, cudnie było wszystkich co kocham w jednym łóżku <3
    Teraz Kubuś juz śpi, a z młoda jemy kolację i tez powoli znow spac. Taka pogoda...

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ciągle walczy
    póki co się gapi w sufit

dors bébé, dors
    sama zasnę przez tego hipopotama!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż sie pochwalę, mąż zaprosił mnie na randkę haha idziemy we wtorek do kina oraz gdzies na kolację. Z dziećmi zostaje teściowa wszystko zaplanowal i juz zarezerwowal. Jestem z niego dumna

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, marta258, kamciaelcia, bbeczka91, Skali89 lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, super że wychodzicie bez dzieci, taka chwila relaksu i odpoczynku na pewno Wam się przyda :)
    My z mężem po porodzie narazie raz wyszliśmy sami, właśnie też do kina i bardzo dobrze nam to zrobiło :)
    A w tym czasie Antosiem zajmowały się babcie więc trochę czasu spędziły z wnukiem :)

kamciaelcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem ciekawa co moj maz wymysli fajnego na nasza 5 rocznice ktora mamy 30.11 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

Niektóre kobiett przy kp normalnie miesiaczkuja, bo to ze kp to nie znaczy ze przez caly ten czas okresu nie bedzie :) ja biore piksy i tez niw dlugo pewnie okres dostane przy koncu opakowania a tez tylko kp :)

Zabka

Gratulacje dobruych wyników , super kochana !!! :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam we łbie coś nie teges, bo nie umiem sobie wyobrazić, ze młodego zostawiam o.O
    A jak zacznie płakać? A jak nie będzie chciał spać? Jeść?
    Kiepsko :(

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe

Prsejdzie ci z czasem :) ja np. Jak malego zostawiam z tesciowa czy mezdm to sie nie martwie, bo wiem ze sobie dadza rade moj maz swietnie umie sie malym zajac , tesciowa 3 synow wychowala to tym bardziej sie nie obawiam bo i czego :) a uwierz ze pozniej bedzie cimlatwiej jak dziecko bedzie przywiazane nie tylko do ciebie bo jak go tak nauczysz to sobie sama kule do nogi przywiazesz :)

P.s moj mozg jest glupi, dziecko spi o 22 a ja zasnac niw moge....w tv i tablecie siedze i firanki przegladam do kuchni ..a. rano bede mialczec ze sie nie wyspalam. Ot kobieca logika

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 1 karkienie...cos tu cisza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym jedzeniu :) pierwszy raz od poniedziałku mi się dziecko obudziło bez płaczu i po 6 godz spania. :) A ja oczywiście poszłam spać o wpół do pierwszej ale to nieważne :)

A co do wyjścia to ja też póki co sobie tego nie wyobrażam, a po drugie moj mąż na pewno na taki pomysł by coś zorganizować nie wpadnie. Wczoraj co zostawiłam z małą na 15 minut i wyszłam do spozywczaka na zakupy i już na klatce słyszałam jak moje dziecko krzyczy. Wchodzę a on już wk***Y ze dziecko płacze i cały wieczór był wnerwiony. A przy szykowaniu kąpieli zasnął i sama musiałam temat ogarnąć. Ja rozumiem że zmęczony po pracy ale ja też nie leżę całych dni na kanapie w pełnym relaksie.
    Albo tak jak teraz o 3 usypiam dziecko, potrzebuje ciszy żeby szybko zasnela i ja mogłabym się położyć to temu się chce rozmawiać jakie mięso na obiad kupić ...

No to sobie ponarzekalam. Odkładam małą i wracam spać :)

‹‹ 2876 2877 2878 2879 2880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ