X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz w domu
    Ale rejestracji Mazdy w sumie nie załatwiłem (za tydzień pojadę )
    Ale żeby było śmieszniej szef złośliwie męża w pracy zatrzymal

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Gratuluję

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Żabka
    Gratuluję

Dzięki Kamcia:-)
    Kamień z serca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co próbuję dla Was nagrać jak się Młody śmieje, tyle razy co odpalam aparat, tyle razy poważnieje

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf
    A u mnie każde zdjęcie uśmiechu rozmazane haha zawsze ostre te poważne

Little Red Fox lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jeszcze jest malo usmiechow wiec ciezko pstryknac nawet fotke.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Bąbel właśnie padł, pewnie po szczepieniu go trzyma, choć cały dzień miał w miarę dobry humor
    dam mu trochę pospać i najwyżej go obudzę na chwilę zabawy, żeby nie zrobił pobudki o 4. rano o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 17:44

• AJrin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj po szczepieniu dzis ani razu nie plakal :/ az mi dziwnie czy oby wszystko jwst ok. Wiekszosc dnia przespal albo lezal spokojnie. Bidak oslabiony ciekawe jak w nocy bedzie bo dzis malo jadl.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja naprawde dostalam okres :/ kurde mlody jest tylko na kp zero mm a ja okres dostalam wrrrr.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z moim trochę się pobawiliśmy w samym pampersie, a teraz mąż karmi i oby do spania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w czwórkę sobie drzemke zrobiliśmy, cudnie było wszystkich co kocham w jednym łóżku <3
    Teraz Kubuś juz śpi, a z młoda jemy kolację i tez powoli znow spac. Taka pogoda...

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ciągle walczy
    póki co się gapi w sufit

dors bébé, dors
    sama zasnę przez tego hipopotama!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż sie pochwalę, mąż zaprosił mnie na randkę haha idziemy we wtorek do kina oraz gdzies na kolację. Z dziećmi zostaje teściowa wszystko zaplanowal i juz zarezerwowal. Jestem z niego dumna

Little Red Fox, alinka, żabka04, marta258, kamciaelcia, bbeczka91, Skali89 lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, super że wychodzicie bez dzieci, taka chwila relaksu i odpoczynku na pewno Wam się przyda :)
    My z mężem po porodzie narazie raz wyszliśmy sami, właśnie też do kina i bardzo dobrze nam to zrobiło :)
    A w tym czasie Antosiem zajmowały się babcie więc trochę czasu spędziły z wnukiem :)

kamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jestem ciekawa co moj maz wymysli fajnego na nasza 5 rocznice ktora mamy 30.11 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

Niektóre kobiett przy kp normalnie miesiaczkuja, bo to ze kp to nie znaczy ze przez caly ten czas okresu nie bedzie :) ja biore piksy i tez niw dlugo pewnie okres dostane przy koncu opakowania a tez tylko kp :)

Zabka

Gratulacje dobruych wyników , super kochana !!! :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam we łbie coś nie teges, bo nie umiem sobie wyobrazić, ze młodego zostawiam o.O
    A jak zacznie płakać? A jak nie będzie chciał spać? Jeść?
    Kiepsko :(

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe

Prsejdzie ci z czasem :) ja np. Jak malego zostawiam z tesciowa czy mezdm to sie nie martwie, bo wiem ze sobie dadza rade moj maz swietnie umie sie malym zajac , tesciowa 3 synow wychowala to tym bardziej sie nie obawiam bo i czego :) a uwierz ze pozniej bedzie cimlatwiej jak dziecko bedzie przywiazane nie tylko do ciebie bo jak go tak nauczysz to sobie sama kule do nogi przywiazesz :)

P.s moj mozg jest glupi, dziecko spi o 22 a ja zasnac niw moge....w tv i tablecie siedze i firanki przegladam do kuchni ..a. rano bede mialczec ze sie nie wyspalam. Ot kobieca logika

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 02:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 1 karkienie...cos tu cisza :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 03:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym jedzeniu :) pierwszy raz od poniedziałku mi się dziecko obudziło bez płaczu i po 6 godz spania. :) A ja oczywiście poszłam spać o wpół do pierwszej ale to nieważne :)

A co do wyjścia to ja też póki co sobie tego nie wyobrażam, a po drugie moj mąż na pewno na taki pomysł by coś zorganizować nie wpadnie. Wczoraj co zostawiłam z małą na 15 minut i wyszłam do spozywczaka na zakupy i już na klatce słyszałam jak moje dziecko krzyczy. Wchodzę a on już wk***Y ze dziecko płacze i cały wieczór był wnerwiony. A przy szykowaniu kąpieli zasnął i sama musiałam temat ogarnąć. Ja rozumiem że zmęczony po pracy ale ja też nie leżę całych dni na kanapie w pełnym relaksie.
    Albo tak jak teraz o 3 usypiam dziecko, potrzebuje ciszy żeby szybko zasnela i ja mogłabym się położyć to temu się chce rozmawiać jakie mięso na obiad kupić ...

No to sobie ponarzekalam. Odkładam małą i wracam spać :)

‹‹ 2876 2877 2878 2879 2880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ