WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja jutro chcę jechać na badania, o ile z łóżka wstanę z pustym brzuchem
Mały walczy z sennością, a niech padnie, obudził się ok 6.
Jest mi smutno, obiady gotuję, świeże warzywa, wędliny sery staram się na bieżąco kupować, a mój mąż wraca i wpierdziela na swoją kolację MOJE CHIPSY, schowane na czarna godzinę, tłumacząc, że przy dziecku nie da się zjeść obiadu. A ja przepraszam bardzo 3,5 mca się powietrzem odżywiam? A ja kochająca żona specjalnie mu resztę rosołu zostawiłam -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja jutro chcę jechać na badania, o ile z łóżka wstanę z pustym brzuchem
Mały walczy z sennością, a niech padnie, obudził się ok 6.
Jest mi smutno, obiady gotuję, świeże warzywa, wędliny sery staram się na bieżąco kupować, a mój mąż wraca i wpierdziela na swoją kolację MOJE CHIPSY, schowane na czarna godzinę, tłumacząc, że przy dziecku nie da się zjeść obiadu. A ja przepraszam bardzo 3,5 mca się powietrzem odżywiam? A ja kochająca żona specjalnie mu resztę rosołu zostawiłam
To mu nie gotujmoże wtedy doceni
-
nick nieaktualny
-
Hejka
młodszy zasnał o 22 pierwsza pobudka przed 3, poźniej przed 5 i po 6a teraz śpi.
Starszak też po 22 i spał do 6
Dzisiaj na obiad mam lasagne wczoraj w biedronce kupiłam. Mam tylko pozmywać i nic nie robię odpoczywam
Nie mogę się dodzwonić do lekarza aby się zapisać do gina...
Powoli kompletujemy prezenty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tam
ja miałam robić dziś naleśniki ze szpinakiem na mące gryczanej, ale zastanawiam się czy warto jak znowu tylko ja będę jadła
on byłby biedny gdybym go zostawiła na cały dzień samego. Co on by jadł, a wieczorem bym wróciła i by jojczył że przy małym dziecku nie ma szans na posiłek
dupa rośnie, ale w przyszłym tygodniu wracam na treningi, już wszyscy biadolą, żebym tego nie robiła, ale się uparłamboję się trochę z drugiej strony... ale na wiosnę skoro już mam prawko będziemy z Fifim na zawody jeździć do mojej stajni. Niech patrzy i się uczy od najmłodszych lat.
-
nick nieaktualnyA ja wlasnoe zastanawiam sie co dzis zrobic na obiad o ile moj synek da mi na to szanse bo wczoraj moglam pomarzyc chpcby o sniadaniu
I chcialam sie do sklepu wybrac b8 przez ta angine to caly tydzienmuziemiona w chacie jestem a wiadomo jqk ro facet robi zakupy ja musze isc sama popatrzec co mnie interesuje a jak maz idzie tomnic poza tym co na kartce mu napisze nie kupi ammi pomysl na cos sie zrodzi w chwili w sklepie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja od jakiegoś czasu mam ochotę spróbować koktajlowych krewetek, ale mam pewne obawy bo nie lubię owoców morza
jak się moje dziecko wierci i pełza po całej kanapie, nogi wywalił na oparcie i tak leży i stęka
obym tylko farsz na naleśniki zdążyła zrobić, zanim się Głodomorrra obudzi... -
nick nieaktualnyNo i mam z głowy krzywa
Na styk dojechałam do labo.
Wpadłam pobrala krew pojechałam do domu.
Tatuś dumny bo napoil synka i uspal no i jaki grzeczny.
Komentarz padł: czym ja się tak męczę przecież on śpi,je,sika i nic po za tym haha no tak jak się dziecko Lulu i usypia to śpi i grzeczny faceci..
Ale ważne że badania zrobione
Czekam na wyniki
Ulf jaka miałaś hemoglobine u małego?
My mamy 9,9 mała prawda? -
nick nieaktualny
-
My już po wizycie. Ogólnie wszystko dobrze rozwija się prawidłowo wygięcie prawie zaniklo także super jeszcze można nosić w kokyske aje jest duża poprawa. Główką się podobała poduszki nie trzeba doktor stwierdziła ze ma niemiecką inteligencją głowę cokolwiek to znaczy. Śmiał się pięknie gawirzol wiadomo do obcego można do matki nie. Noi zaczyna się przekrecax Z boku na brzuch .
Oczy rano nie chciał butli ha już nie wiem on chyba nie chce sztucznego Żabka czy pepti też już mogę doslodzic ? Bo moje z butelki zje a jak tylko poczuje sztuczne to koniec.
Dziś nie zaoeszam ładnie zjadł z piersi nie odwraca głowy.
Chyba go prze grzewam bo jak tylko ma krótki i na to długi rękaw to od razu cały mokry.
Co do gowki to kłaść na plecach i będzie ok. Oczywiście mąż zadowolona bo nie musi kasy na poduszkę dawać
-
nick nieaktualnySkali, to świetnie wieści, my do neurologa idziemy w poniedziałek i już się boję, po tym co powiedziała wczoraj lekarka tym bardziej
ja ubieram Małego i idziemy na spacer. Ma znowu kilka dni padać, a całkiem ładna pogoda u nas, ok 10 st. Ubiorę go więc w jesienną kurtkę, w przyszłym tygodni wg prognozy ma być 15 st - po co ja ten kombinezon na szybko szukałam??