X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta jak tam twoje wyniki?????
    Poszła menda?????

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro chcę jechać na badania, o ile z łóżka wstanę z pustym brzuchem :(
    Mały walczy z sennością, a niech padnie, obudził się ok 6.

Jest mi smutno, obiady gotuję, świeże warzywa, wędliny sery staram się na bieżąco kupować, a mój mąż wraca i wpierdziela na swoją kolację MOJE CHIPSY, schowane na czarna godzinę, tłumacząc, że przy dziecku nie da się zjeść obiadu. A ja przepraszam bardzo 3,5 mca się powietrzem odżywiam? A ja kochająca żona specjalnie mu resztę rosołu zostawiłam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja jutro chcę jechać na badania, o ile z łóżka wstanę z pustym brzuchem :(
    Mały walczy z sennością, a niech padnie, obudził się ok 6.

Jest mi smutno, obiady gotuję, świeże warzywa, wędliny sery staram się na bieżąco kupować, a mój mąż wraca i wpierdziela na swoją kolację MOJE CHIPSY, schowane na czarna godzinę, tłumacząc, że przy dziecku nie da się zjeść obiadu. A ja przepraszam bardzo 3,5 mca się powietrzem odżywiam? A ja kochająca żona specjalnie mu resztę rosołu zostawiłam :(

To mu nie gotuj :P może wtedy doceni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, dla samej siebie nie mam motywacji :(

• esmi Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    młodszy zasnał o 22 pierwsza pobudka przed 3, poźniej przed 5 i po 6 :P a teraz śpi.
    Starszak też po 22 i spał do 6 :)
    Dzisiaj na obiad mam lasagne wczoraj w biedronce kupiłam. Mam tylko pozmywać i nic nie robię odpoczywam :D
    Nie mogę się dodzwonić do lekarza aby się zapisać do gina...
    Powoli kompletujemy prezenty :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały mi zasnął :)
    z okazji wczorajszego święta jest tyle przeróżnych wpisów, że jak sobie przypominam swój poród znowu łzy w oczach mam :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Wyjątkowo wcześniej wstał. Ale u nas leje deszcz :( na 13.30 jadę zarejestrować mazde. ..sama z małym hihi. Z mężem spotkamy się na miejscu. Niby tylko 19 km ale poduszki nie wyłączone wiec Piotruś sam na tylnym siedzeniu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś kupny obiad :P Jeszcze nie wiem na co postawie. Pewnie na coś nie zdrowego a później płakać będę że gruba jestem nooo ale coo tam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam :) ja miałam robić dziś naleśniki ze szpinakiem na mące gryczanej, ale zastanawiam się czy warto jak znowu tylko ja będę jadła :/ on byłby biedny gdybym go zostawiła na cały dzień samego. Co on by jadł, a wieczorem bym wróciła i by jojczył że przy małym dziecku nie ma szans na posiłek :D

dupa rośnie, ale w przyszłym tygodniu wracam na treningi, już wszyscy biadolą, żebym tego nie robiła, ale się uparłam :D boję się trochę z drugiej strony... ale na wiosnę skoro już mam prawko będziemy z Fifim na zawody jeździć do mojej stajni. Niech patrzy i się uczy od najmłodszych lat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnoe zastanawiam sie co dzis zrobic na obiad o ile moj synek da mi na to szanse bo wczoraj moglam pomarzyc chpcby o sniadaniu :)

I chcialam sie do sklepu wybrac b8 przez ta angine to caly tydzienmuziemiona w chacie jestem a wiadomo jqk ro facet robi zakupy ja musze isc sama popatrzec co mnie interesuje a jak maz idzie tomnic poza tym co na kartce mu napisze nie kupi ammi pomysl na cos sie zrodzi w chwili w sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na jutro zaplanowane mam kotleciki z tuńczyka (z puszki), co prawda mąż nie lubi, ale mnie się chce :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na dzisiaj krewetki z makaronem ale zastanawiam się jak moje dziecko to potem zniesie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jakiegoś czasu mam ochotę spróbować koktajlowych krewetek, ale mam pewne obawy bo nie lubię owoców morza o.O jak się moje dziecko wierci i pełza po całej kanapie, nogi wywalił na oparcie i tak leży i stęka o.O

obym tylko farsz na naleśniki zdążyła zrobić, zanim się Głodomorrra obudzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam z głowy krzywa :-)
    Na styk dojechałam do labo.
    Wpadłam pobrala krew pojechałam do domu.
    Tatuś dumny bo napoil synka i uspal no i jaki grzeczny.
    Komentarz padł: czym ja się tak męczę przecież on śpi,je,sika i nic po za tym haha no tak jak się dziecko Lulu i usypia to śpi i grzeczny faceci..
    Ale ważne że badania zrobione
    Czekam na wyniki

Ulf jaka miałaś hemoglobine u małego?
    My mamy 9,9 mała prawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się ułożyć małą do snu na drzemkę w łóżeczku :D razem z moją koszulą nocną :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po wizycie. Ogólnie wszystko dobrze rozwija się prawidłowo wygięcie prawie zaniklo także super jeszcze można nosić w kokyske aje jest duża poprawa. Główką się podobała poduszki nie trzeba doktor stwierdziła ze ma niemiecką inteligencją głowę cokolwiek to znaczy. Śmiał się pięknie gawirzol wiadomo do obcego można do matki nie. Noi zaczyna się przekrecax Z boku na brzuch .

Oczy rano nie chciał butli ha już nie wiem on chyba nie chce sztucznego Żabka czy pepti też już mogę doslodzic ? Bo moje z butelki zje a jak tylko poczuje sztuczne to koniec.

Dziś nie zaoeszam ładnie zjadł z piersi nie odwraca głowy.
    Chyba go prze grzewam bo jak tylko ma krótki i na to długi rękaw to od razu cały mokry.

Co do gowki to kłaść na plecach i będzie ok. Oczywiście mąż zadowolona bo nie musi kasy na poduszkę dawać :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    Z niecierpliwością czekam na twoje wyniki

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Nie dam rady szukać
    Napisz mi proszę nazwę tego drugiego co obok cebionu używałas na plesniawki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali, to świetnie wieści, my do neurologa idziemy w poniedziałek i już się boję, po tym co powiedziała wczoraj lekarka tym bardziej :(

ja ubieram Małego i idziemy na spacer. Ma znowu kilka dni padać, a całkiem ładna pogoda u nas, ok 10 st. Ubiorę go więc w jesienną kurtkę, w przyszłym tygodni wg prognozy ma być 15 st - po co ja ten kombinezon na szybko szukałam?? :D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zapisałam Szymka na bioderka na 8 grudnia nie trzeba skierowania jak drugi raz nie wiedziałam no ale będzie miał zrobione

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 2874 2875 2876 2877 2878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ