WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu nas obowiązkowo wersja z konikiem!żabka04 wrote:LRF fajne te krzesełko ja szukam podobnego żeby miało tacke wyjmowana.
Coś podobnego do twojego.
wróciłam do domku, kupiłam tylko dwa bodziaki dla Małego, zapas mokrych chusteczek i nową szczotkę do butelek. Czapek malutkich nie mieli
-
Hejka my po szczepieniu maly byl dzielny zaplakal na jakies 10 sekund.
Sarcia, Alinka dzieki za odpowiedz moze cos sie oczyszcza.
Skali u mnie w dzien zawsze cyce miekkie ale maly wisi na nich co chwila. Chyba ze jedziemy gdzies albo spacer to mam wieksza przerwe.
Mlody wazy juz 5.17 kg
-
nick nieaktualnyja dzis padam na gębe....maly chyba oszalal w ogole nie chce spac, marudzi, steka, jeczy...w nocy nie chcial spac, czy w 8 tygodniu jest w grafiku jakis skok rozwojowy? bo inaczej tego nie wytlumacze...jestem tak zmeczona ze spie na stojaco...a dziecko nadal nie ma zamiaru niby przysnal a znow steka szok o.o
mam dosc na dzis -
nick nieaktualnyDziewczyny kto się zna proszę o sprecyzowane wyników posiewu moczu juniora.
Właśnie przyszły a ja walczę z nim bo niechce mi zjeść od 18:30 nic:-(
Nie czytałam dokładnie.
Ale kojarzę że Ulf miała takie cyferki jak tamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 19:06
-
nick nieaktualnyNajprawdopobniej źle pobrałaś mocz, nie sterylnie.żabka04 wrote:Dziewczyny kto się zna proszę o sprecyzowane wyników posiewu moczu juniora.
Właśnie przyszły a ja walczę z nim bo niechce mi zjeść od 18:30 nic:-(
Nie czytałam dokładnie.
Ale kojarzę że Ulf miała takie cyferki jak tam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57cdb93c8611.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMocz na posiew chyba z godzine może stać, ale najlepiej aby jak najszybciej powinien trafić do lodówki. Ja pobieram podobnie przemywam, ale dodatkowo psikam octanpiseptem dziewczyny pisały że tak nie robią bo może sfałszować wynik. Niestety u nas nie sfałszowało ani razu więc słucham mojej dr. No i z samego rana pobieram mocz.żabka04 wrote:A czy może mieć wpływ długiego stania tego moczu.
Bo z tego labo chyba o jakiś porach zabierają próbki.
No nic zrobię jeszcze raz.
Dziękuję Angela
Ale dobrze pobieram?
A ty jak robiłaś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz u takiego niemowlaka trudno określić który to któryżabka04 wrote:No ten mocz był o godz 7 pobrany czuli drugi już?

No nic pobiore drugi raz i zaniose.
Ja dziś pobierałam o 7
a wcześniej o 5-6
Jakoś godziną się nie przejmowała bym ale lepiej poranny niż popołudniowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

to u nas dość ciekawie hihi

[
czyli urosło mu sie 7 cm. A głowka urosła 3 cm od urodzenia. Tak więc nie rosnie jakoś szalenie na mm na szczęście