WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabko, chicco polly magic 3w1
mój nadal odsypia szczepienie, padł przed 13.
ciekawe jak się będzie zachowywać jak pojadę na zakupy i zostanie z mężem sam,
muszę mu paznokietki obciąć, więc pewnie się zaraz obudziWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 15:35
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJrin ja miałam plamienio krwawienie w 8 tygodniu przez 3 dni, ale okres to raczej nie był. Przeszło
może coś się jeszcze oczyszczalo
Żabka ja na usg bioderek byłam właśnie u ortopedy więc myślę że trzeba by było do niego iść. A ręcznie też je badał czy tylko usg? I ja opis miałam od razu, całe jedno zdanieAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, może przez pogodę? Mój jak ostatnio spał od 19. do 5 to co chwila się budziłam i sprawdzałam czy na pewno nic mu nie jest
-
nick nieaktualnyMy i tak powinniśmy być wdzięczni, że ostatnimi czasy tylko raz się budzi. Jak się idzie spać trochę po nim, czasem po 20. czasem bliżej 21 to się nawet wyspać da
chyba dobrze zrobiłam, że machnęłam ręką na budzenie dziecka co 3 godziny. Pierwszy miesiąc budziłam, później kilka razy zapomniałam budzika nastawić w nocy. Sam spał.
-
Ja oszaleje.
Kupiłam mu smoczek nr 2 z aventu. 60 ml zjadł w 3 minuty a przedtem zajmowało mu to 20. Czyli się nie chce ciągnąć.
Dziewczyny czy któraś z was ma już stabilizację laktacji ? Szymek w niedzielę kończy 12 tygodnie i ja tylko w nocy cycki mam twarde bo długo nie he np 4 h a tak to miękkie i mi się wydaje że mi się stabilizuje kp i będzie mleko jak będzie ciągnął a on nie chce bo przedtem na początku cycki strzelaly jestem dziś załamana spróbuję laktatorem odciagac żeby go dokarmiac bo jak będzie jadł co godzinę to oszalehe
A i jak ma jeść z prawej strony to odwraca głowę w drugą stronę nie wiem może ucho go boli czy ci już sama ni wiem
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:My i tak powinniśmy być wdzięczni, że ostatnimi czasy tylko raz się budzi. Jak się idzie spać trochę po nim, czasem po 20. czasem bliżej 21 to się nawet wyspać da
chyba dobrze zrobiłam, że machnęłam ręką na budzenie dziecka co 3 godziny. Pierwszy miesiąc budziłam, później kilka razy zapomniałam budzika nastawić w nocy. Sam spał.
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Ja oszaleje.
Kupiłam mu smoczek nr 2 z aventu. 60 ml zjadł w 3 minuty a przedtem zajmowało mu to 20. Czyli się nie chce ciągnąć.
Dziewczyny czy któraś z was ma już stabilizację laktacji ? Szymek w niedzielę kończy 12 tygodnie i ja tylko w nocy cycki mam twarde bo długo nie he np 4 h a tak to miękkie i mi się wydaje że mi się stabilizuje kp i będzie mleko jak będzie ciągnął a on nie chce bo przedtem na początku cycki strzelaly jestem dziś załamana spróbuję laktatorem odciagac żeby go dokarmiac bo jak będzie jadł co godzinę to oszalehe
A i jak ma jeść z prawej strony to odwraca głowę w drugą stronę nie wiem może ucho go boli czy ci już sama ni wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinka właśnie się okazuje że u mnie w mieście ortopeda żaden nie robi usg wysyłają ludzi do szpitala czy jakiś przychodni lub gdzieś prywatnie.
Już teraz wiem dlaczego mi dziewczyny polecamy tego lekarza bo on ogarnia szybko i często przyjmuje.
No nic będzie trzeba się umówić do ortopedy.
LRF fajne te krzesełko ja szukam podobnego żeby miało tacke wyjmowana.
Coś podobnego do twojego.