X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radiologa

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko, podał cos jeszcze? bo "dysplazja" jest wadą bioderka i sama w sobie wymaga leczenia, ale są jeszcze tzw bioderka niedojrzałe i przy nich zalecaja pieluchowanie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic więcej nie powiedział.
    Zostaje czekać na opis???
    I do ortopedy???
    Ważne że zrobiono usg bo to był jedyna osoba w moim mieście która miała wolny termin.
    Ortopeda to nie problem prywatnie nie???
    Ale poczekam na opis.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie karmię w sklepie na szczęście mają mikro kącik dla mam mam butelkę z aventu i smoczek 2 mam baby, a 3 zamowie na gemini

Szymkowi się pomyliło i je co godzinę po 10 minut no oszaleje

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiliśmy krzesełko :D

Angela89, żabka04, alinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam cala noc przespana a chodzę tak snieta że szkoda gadac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, może przez pogodę? Mój jak ostatnio spał od 19. do 5 to co chwila się budziłam i sprawdzałam czy na pewno nic mu nie jest :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj maly pajacuje i dla odmiany slabo mi je, nie wiem czemu

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF jakie? Fote poproszę.
    Lecę po córkę do przedszkola bo dziś miała zajęcia mam nadzieję że mały mi się nie obudził z głodu bo godzinę temu jadł i śpi do tej pory.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabko, chicco polly magic 3w1 ;)

mój nadal odsypia szczepienie, padł przed 13. o.O
    ciekawe jak się będzie zachowywać jak pojadę na zakupy i zostanie z mężem sam,
    muszę mu paznokietki obciąć, więc pewnie się zaraz obudzi ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 15:35

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin ja miałam plamienio krwawienie w 8 tygodniu przez 3 dni, ale okres to raczej nie był. Przeszło :) może coś się jeszcze oczyszczalo
    Żabka ja na usg bioderek byłam właśnie u ortopedy więc myślę że trzeba by było do niego iść. A ręcznie też je badał czy tylko usg? I ja opis miałam od razu, całe jedno zdanie :)

AJrin lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piotrus tez dzis marudzi i wydziwia ;) ja obstawiam i pogode i czas po szczepieniu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Angela, może przez pogodę? Mój jak ostatnio spał od 19. do 5 to co chwila się budziłam i sprawdzałam czy na pewno nic mu nie jest :D
    My mieliśmy dzis pierwszy raz przespana cala noc od 19-7 o 4 słuchałam czy śpi i czy wszystko ok. Szaleństwo bo tego nie zaznalam u córki długo jadła w nocy, ciekawe czy sie powtorzy u Kuby. Dzis znów na nocke zostajemy sami wiec mozeeee

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My i tak powinniśmy być wdzięczni, że ostatnimi czasy tylko raz się budzi. Jak się idzie spać trochę po nim, czasem po 20. czasem bliżej 21 to się nawet wyspać da ;D chyba dobrze zrobiłam, że machnęłam ręką na budzenie dziecka co 3 godziny. Pierwszy miesiąc budziłam, później kilka razy zapomniałam budzika nastawić w nocy. Sam spał.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oszaleje.
    Kupiłam mu smoczek nr 2 z aventu. 60 ml zjadł w 3 minuty a przedtem zajmowało mu to 20. Czyli się nie chce ciągnąć.

Dziewczyny czy któraś z was ma już stabilizację laktacji ? Szymek w niedzielę kończy 12 tygodnie i ja tylko w nocy cycki mam twarde bo długo nie he np 4 h a tak to miękkie i mi się wydaje że mi się stabilizuje kp i będzie mleko jak będzie ciągnął a on nie chce bo przedtem na początku cycki strzelaly jestem dziś załamana spróbuję laktatorem odciagac żeby go dokarmiac bo jak będzie jadł co godzinę to oszalehe

A i jak ma jeść z prawej strony to odwraca głowę w drugą stronę nie wiem może ucho go boli czy ci już sama ni wiem

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    My i tak powinniśmy być wdzięczni, że ostatnimi czasy tylko raz się budzi. Jak się idzie spać trochę po nim, czasem po 20. czasem bliżej 21 to się nawet wyspać da ;D chyba dobrze zrobiłam, że machnęłam ręką na budzenie dziecka co 3 godziny. Pierwszy miesiąc budziłam, później kilka razy zapomniałam budzika nastawić w nocy. Sam spał.
    Bardzo dobrze. Ja niestety wplywu na to nie miałam w szpitalu tak praktyka no ale sie nie dziwie kakby pielegniarce zaczęły płakać wszystkie dzieciatka na raz to by mogła by miec mega meksyk. No i druga sprawa ze u nas duza mniejsza waga. Ale jak wyszlismy do domu i bylo troche ponad 2 kg to i jej nie wybudzalam. A teraz to klocek

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Ja oszaleje.
    Kupiłam mu smoczek nr 2 z aventu. 60 ml zjadł w 3 minuty a przedtem zajmowało mu to 20. Czyli się nie chce ciągnąć.

Dziewczyny czy któraś z was ma już stabilizację laktacji ? Szymek w niedzielę kończy 12 tygodnie i ja tylko w nocy cycki mam twarde bo długo nie he np 4 h a tak to miękkie i mi się wydaje że mi się stabilizuje kp i będzie mleko jak będzie ciągnął a on nie chce bo przedtem na początku cycki strzelaly jestem dziś załamana spróbuję laktatorem odciagac żeby go dokarmiac bo jak będzie jadł co godzinę to oszalehe

A i jak ma jeść z prawej strony to odwraca głowę w drugą stronę nie wiem może ucho go boli czy ci już sama ni wiem
    mi sie wydaje ze u mnie juz sie stabilizuje bo piersi raczej miekkie i naplyw nastepuje jak zaczyna ssac. jak ssie dluzej to po 15minutach mam naplyw nr 2 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I czytałam w Internecie ze pod koniec 3 miesiąca dziecko ma skok wzrostowy i potrzebuje więcej pojesc :) wiec może tak jest teraz u Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    I czytałam w Internecie ze pod koniec 3 miesiąca dziecko ma skok wzrostowy i potrzebuje więcej pojesc :) wiec może tak jest teraz u Was :)
    Cos w tym jest, Kuba dzis je jak szalony

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka właśnie się okazuje że u mnie w mieście ortopeda żaden nie robi usg wysyłają ludzi do szpitala czy jakiś przychodni lub gdzieś prywatnie.
    Już teraz wiem dlaczego mi dziewczyny polecamy tego lekarza bo on ogarnia szybko i często przyjmuje.
    No nic będzie trzeba się umówić do ortopedy.

LRF fajne te krzesełko ja szukam podobnego żeby miało tacke wyjmowana.
    Coś podobnego do twojego.

‹‹ 2871 2872 2873 2874 2875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ