WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez wlasnie skonczylam karmienie nr 2 ale mlody cos nie chce spac. Czkawka go meczy.
Dzis pierwsze karmienie o 12 ale zasnął dopiero po 2. Wiec troche slabo pospalismy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się z rana
Mały nakarmiony, teraz czas na moje śniadanie i jedziemy na szczepienie
Ciekawe za co tym razem usłyszę kazanie moralizujące
bo od ostatniej wizyty Bobas nie dostał ani grama marcheweczki... o ja niedobra matka!alinka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Kacper zasnął przed 23 i wstał o 3:40 ! nigdy tak długo nie spałpotem już wstawał co 45 min ale chyba mu barierki zaczynają przeszkadzać. Czekam aż teściowa uszyje dla mnie ochraniacze na łóżeczko bo zaczyna się kręcić w nocy i jak dotyka szczebelki to wybudza się i płacze
Starszak w żłobku załapał zapalenie spojówek a teraz Kacperek dobrze ze mam lek i nie muszę latac po lekarzach tylko zadzwoniłam do położnej czy mogę podać dla Niego
Kamcia super, że się zabezpieczyliście a ta durna babsko teraz biedę będzie miało. Jeszcze miało czelność się odzywać do męża.... karma zawsze wraca! -
nick nieaktualnyNo mój od 24:30 do 5:15 przespal ale matce u tak mało snu:-(
No i nie mogło być inaczej śniło mi się że odsunął szafę czy zajrzałam za nią patrzę a tam mnóstwo pająków (tę co w domu urzędu wrrrr) jak ja się ich bojęi uwierzcie że hodowalam w domu kiedyś przed urodzinami córki najgroźniejszych i największego pająka na świecie plus zwykle takie czarne
A tych sie kuzwa boję aż mnie trzęsie jak takiego widze:-(
No i odsunął czy zajrzałam a tam mnóstwo pająków małych i dużych i pajeczyn na WC anie i szafie:-(((
Noc wcześniej śnił mi się mój ząb jedynka że się zepsuł bardzo bolał a jak wyszłam z gabinetu na krześle rodziła starsza ok 55 l. Kobieta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDurna ja.
Zaczyna łapać mnie stres z tym usg bioderek.
Dziewczyny na co mam zwrócić uwagę, o coś pytać? Co muszę wiedzieć?
Lekarz powiedział że wynik opis będzie za dwa dni jak się rejstrowalam więc do poniedziałku ze siwieje lepiej niech ja usłyszę na miejscu.
Pisalyscie coś o 1a 1b????
O co chodzi??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie, dziś święto wcześniaków, a mój w nóżkę dostał kolejną dawkę na pneumo
Byliśmy na tym szczepieniu, Mały waży 5.500 g - lekarka się doczepiła że mało przybrał od ostatniej wizyty, bo tylko 150 g na tydzień, machnęłam na to ręką bo przecież to i tak nieźle, biorąc pod uwagę że miał mniejszy apetyt w 1 połowie miesiąca i już tak nie będzie galopować z masą, bo co miał nadrobić to nadrobił. Ale jeśli ktoś zarzuca mi że z dzieckiem nie ćwiczę, to się coś gotuje. Mały podnosi co prawda główkę, ale wg lekarki powinien w 4 miesiącu sam się na samych dłoniach podpierać, a tego nie umie. Jak jej przypomniałam że Filip urodził się 5 tygodni za wcześnie stwierdziła że to nie robi przecież różnicy. No chyba robi, prawda?
I przyznam się jeszcze do czegoś...
bo jak czekaliśmy na lekarkę, byliśmy sami w jej gabinecie i długo nie przychodziła...
i buchnęłam z jej biurka naklejkę "dzielny pacjent"
bo przecież Filip jest dzielnym pacjentem ...Ulfenstein lubi tę wiadomość