WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabciu
Dziekike, dzis juz w miare lepiejgoraczki nie mam od dwoch dni na szczescie, z gardla juz ta wydzielina powoli sie odlepia, przynajmniej cos moge zjesc bo gardlo mniej pdraznione, wiec mam nadzieje ze jeszcze 2 dni i bedzie juz super, poki co troche jeszcze otepiala jestem ale przynajmniej jakos zyjec
A jak tam Robcio i brzuszek ? Lepiek ?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Sarcia lepiej
My już nie wiemy co to ból brzuszka.
Został problem spożywania małych ilości porcji mm:-(
Ale zobaczymy co pediatra powie w przyszłym tygodniu na kontroli.
Właśnie chciałam kupić kolejne 6 puszek mm bo jest okazja ale muszę się wstrzymać bo nie wiem co lekarz powie.
LRF może będzie na styk do końca zimy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabka, myślisz? bo mam wrażenie, że Młody rośnie jak na drożdżach
10 cm od urodzenia urósł. Może zwolni
Fuuuuuu fuuuuuu
Miłej tylko 4cm.
No dobra 10cm w 3 mce prawda?
A zimy ile mamy?
Ale ci chłopak rośnie.
Dobrze dobrze niech goni:-)
No zobaczysz ale wydaje mi się że styknie na zimę za rok kupisz nowy:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My jutro oierwsze szczepienie kurde boje sie na maksa... Jakos mlody ma problem z kupka ja chora dzis duzo spi czy on oby napewno.zdrowy do.szczepienia? Panikara chyba jestem.
-
Ja załatwiona
gęba spuchnięta jak u chomika. Czuje sie wręcz grypowo. Niestety jestem na antybiotyku. Sara ty tez augmentin bierzesz prawda? Sprawdzałam w leksykonie ze niby bezpieczny przy kp. A o probiotykach pamiętasz zeby brać?
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
AJrin spokojnie, ja też panikowalam. Szczepilismy się dzisiaj. A w tamtym tygodniu Młody miał taki dzień że prawie cały przespał a właśnie wtedy miał mieć szczepienie, po prostu takie dni się zdarzaja. Po szczepieniu Młody marudkal, tylko na rękach, teraz już lepiej, temperatury na razie brak. Głowa do góry matka!
AJrin lubi tę wiadomość
-
oj ja nienawidzę szczepień. u nas gorączka pojawiła się po 10 godzinach od szczepienia. Pierwszy czopek do końca jej ie zbił, dopiero jak podalam ok 2h w nocy drugi to po godzinie zeszła zupełnie.
14 grudnia kolejne.. bleh
Kamcia cieszę się, że jest ok. -
Broszka dzięki to spokojnej nocy po szczepieniu.
U mnie juz kolejny raz odkladam synka nie spiacego do lozeczka po karmieniu i co 5 min i spi spokojnie. Bez kolysania bez awantury. Jestem w szoku moze chrzest wypedzil jednak ancymonkahaha
Broszka lubi tę wiadomość
-
Magdziuuuula ja sama nie znosze szczepien i zle je naprawde przechodze wiec do sopiero takie maleństwo i to tyle na raz.
-
LRF myślę ze spokojnie 10 cm rośnie. Nasz chyba ma juz 6 jak nie 7 cm wiecej od urodzenia. Ale jutro na szczepieniu bedzie mierzony to zobaczymy. Ostatnio sama go mierzylam wyszlo jakies 60/61. Dodam ze spał dlatego sie udalo
Spalam dzos 3 godziny a padam i zaraz chyba zasne. Nadal odsypiam chyba wesele
No to juz jestem zaobraczkowana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/774a3536ad10.jpgkamciaelcia, Anulka01, żabka04, Madziuuuula, marta258, alinka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Tu też musze to napisać...no, muszę...dzień cudów?na pewno częśc z was pamieta , ze mój ojciec zmarł w maju a z jego żoną nie miałam nigdy dobrego kontaktu (wręcz ta baba zakazywała ojcu spotkań ze mna, z wnuczką (?) drugiej takiej wrednej baby na swiecie nie ma...ale to niewazne...i ostatnio zrzekałam sie z bratem spadku po ojcu ( z powodu ewentualnych długów itp), teraz działam z Piotrusiem...i wiecie co????do mnie jeszcze nie dotarło!!!!dziś ta baba zdzwoniła na nr męża (akurat małego usypiałam), ze przyszły długi ojca i musimy RAZEM to załatwić!!!nie wierzę!!!ale jak ją zatkało, ze ja i brat tych długów się zrzekliśmy!Emilka czuwa na pewno! 11 dni temu upłynęło ustawowe pół roku dla spadkobierców , tylko 11 dni! i juz te długi wychodzą na wierzch...jeszcze niech sąd pozwoli nam z Piotrkiem załatwić i naprawdę w dupie mam tę babę!!hura
-
My po wizycie u neurologa. Wszystko ok
Nie wygina sie. Odruchy super. Uśmiech nawet badała
Powiedziała ze super symetrycznie na brzuszku.
Kontrola po skończonym 5 miesiącu.
kamciaelcia, Angela89, martta, AJrin, Anulka01, sarcia123, żabka04, Broszka, Madziuuuula, marta258, alinka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Ulf super.
Dziewczyny jaki dokladnie krem avene polecalyscie? -
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Ja załatwiona
gęba spuchnięta jak u chomika. Czuje sie wręcz grypowo. Niestety jestem na antybiotyku. Sara ty tez augmentin bierzesz prawda? Sprawdzałam w leksykonie ze niby bezpieczny przy kp. A o probiotykach pamiętasz zeby brać?
Tak ja biore Synbioti Complex, a małemu ppdaje Floractin krople probiotyk 6krx1 . Tak ja tez Augmentin biore 3 dzien. Tez w leksykonie patrzylam ze skladniki leku w niewielkiej ilosci przenikaja do mleka. Obserwuje synka bo ja go tylko KP ale wszystko z nim w porzadku