WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBylam z malym u lekarza, osluchpwo czysto ale ma katar gdzies glwboko zalegajacy ktorego odciagnac sie nie da. Przepisała malemu MUCOFLUID srosowala ktoras u swooch dzieci ? Bo wmulotce niby pisze ze nie podawac u dzieci i mlodziezy i sie zastanawiam czemu mu to zapisala i teraz sie poje tego podawac
-
nick nieaktualny
-
Dziękujemy za kciuki. Nie ma wady serduszka. Zastawki tez super. Drozne częściowo są jeszcze dwa otwory (botala i owalny ) ale widać ze śladowo i powinno zarosnac. Kontrola w styczniu
żabka04, alinka, Skali89, bisacz, marta258, violett, martta, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Dziękujemy za kciuki. Nie ma wady serduszka. Zastawki tez super. Drozne częściowo są jeszcze dwa otwory (botala i owalny ) ale widać ze śladowo i powinno zarosnac. Kontrola w styczniu
Kamcia ale trzymała nas w napięciu!
Mówiłam:-)
Ciocia płacze że szczęścia.
Góra mnie wysluchala i resztę cioc też
Buziaki dla was ale ja happy
Nawet Robcio się cieszykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
No to suuuper! Bardzo sie cieszę Kamcia!
Sara mucofluid ja podawałam Kacprowi ale dopiero w zeszłym roku. Dostałaś pewnie dlatego ze ma działanie miejscowe ale jak nie jestes pewna to lepiej skonsultuj to jeszcze z jednym pediatra.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyKamcia ale jestem happy
Uśmiech z buzi mi nie schodzi.
Emilka też mnie wysluchala choć jej nie znam.
Czuję się jak medium hahaha
Teraz mamuśka zrób sobie kąpiel jakieś winko czy piwko w malutkich ilościach na rozluźnienie ogólne.
Ja nawet dzisiaj otworze te winko za Piotrusia wypije parę lyczkow ooooookamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia jupii
Ale moj synek to aniołek spal ze mna 3 godziny w południeAni razu w ciagu dnia tak dluga drzemka mu sie nie zdazyla.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny