WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf gratuluję
AJrin no piękna ta obrączkapierścionek też
Super!
Kamcia hahhahahahhaha
Jak ja uwielbiam jak takie kozaki czyt baba dostają w twarz
Ale się cieszę.
Pewnie ze czuwa nad wami Emilka
i pewnie ojciec wrescie przejrzał na oczy.
Oni szybko się domagają oddania długów tak jak kiedyś pisaliśmy.
Teraz czekaj na sąd i w imieniu Piotrusia zrzeknijcie się i po temacie.
Mnie to teraz czeka zgrzewanie się po kuzynie! Który zmarł w wakacje.
Więcej zachodu mnie czeka bo nie ma wpisane w akcie zgonu godziny zgonu.
Wpisała że znaleziony!!!!
Znalazła go siostra w domu i wezwała karetkę ale nie martwego tylko już praktycznie martwego bo go ratował w domu.
Nie ważne.
Żaden notariusz niechce spisać aktu bo nie ma godziny zgonu.
Ciotka kuzynka już załatwiły jakiegoś po znajomości załatwiły teraz moja mama, wujkowie i ja z dziećmi.
To jest chore ale wolę zrzeknac się bo ciotka zadzwoniła i powiedziała że miał długi.
Leżę z małym w łóżku a ten gada i się śmieje do firanki.
Fajnie gy było jakby usnal ja też bym poszła spać bo na dziś mam dosyć.
Coś tam oczy przymroza jest szansa że odleci.
Aaaa moje dziecko dziś się buntuje na mm:-( Nawet cukier nie pomógł.
Kto ma sposób na neutramigen żeby smakowało dziecku?????
Jutro usg bioderek na 13.
-
Żabka. Szybko szybko zadzialali
11 dni temu minęło ustawowe pół roku. Windykacja pewnie czekała na ten moment. Jak z dłużnika ściągnąć nie mogli to w spadkobierców chcą uderzyć. Janka musiała się zdziwić jak jej mąż powiedział o naszym zrzeczeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 21:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka. Szybko szybko zadzialali
11 dni temu minęło ustawowe pół roku. Windykacja pewnie czekała na ten moment. Jak z dłużnika ściągnąć nie mogli to w spadkobierców chcą uderzyć. Janka musiała się zdziwić jak jej mąż powiedział o naszym zrzeczeniu
Napewno się zdziwiła.
Nie martw się już siedzi i knuje co tu zrobić żeby nie płacić.
To za te krzywdy ma nagrodę.
Dobrze ze tego brata zaciaglas bo by miał problemy:-(
A kuzynostwo twoje wie?
Zrzekaja się? Bo u mnie wszyscy po kolei szli kuzynie,ich dzieci,wujki ciotki
Nie jestem macica Kamcia ale lubię ten moment kiedy sprawiedliwość ich sięga i będąca za te krzywdy.
Teraz jest wasze 5minut ona swoje już miała na występ.
Mały śpi nawet smoka polubił.
Idę spać.
Dobranoc:-)
-
nick nieaktualnyPrawo spadkowe w polsce jest chore, ale pracuja nad jego ulepszeniem ma hyc mniej utrudnien.
ja tez sie zrzekalam spadku po wyobrazcie sobie bracie mojej babci czyli wujku mojego ojca, malo tego musialam zrzekac sie za core, malego na szczescie te cyrki ominely. -
AJrin, śliczna obrączka
Ulfe, gratuluję udanej wizyty, super że Kostek zdrowy
Kamcia, nieźle się musiała zdziwić baba jak przyszły do niej długi i jak się ich zrzekliście, dobrze że pomyśleliście wcześniej i się zrzekliście spadku, teraz tylko jeszcze Piotruś i będziecie wolni.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj synek spi od 1,20 minut a ja nie moge spac...wyspana jestem ogolem i nie mam po czym byc zmeczona tak naprawde...nawet to wstawanie w nocy juz mnie tak nie meczy jak na poczatku. Maly w dzien tez sporo spi wiec narzekac tfu, tfu poki co nie moge
-
AJrin wrote:Ulf super.
Dziewczyny jaki dokladnie krem avene polecalyscie?
Avene cicalfate. Zdjęcie z neta http://www.iperfumy.pl/avene/cicalfate-antybakteryjny-krem-gojcy-do-twarzy-i-ciala/?item=478226 -
nick nieaktualnyUlfik, Kamila
Gratulacje z powpdu udanych wizyt, kolejna prosta za wami zakonczona pomyslnie oby tak dalejmilo sie czyta same dobre wiesci
Zabka04
trzymam kciuki za wasza wizyte
Kamila
nie dziwie ci sie ze sie cieszysz, jak by to powiedziec ja tez mam alergie na szczescie juz na ex mojego ojca to dopiero wariatka byla na szczescie nie zona , tez byly cyrki o kontakty z dziecmi czyli mna i moja siostra , jak mozna uwazac czyjes dzieci za konkirencje dla siebie samej ?choreżabka04 lubi tę wiadomość
-
Ajrin piękna obrączka taka Nowa moja była matową w części a już cała jest błyszcząca.
Ja wróciłam od koleżanki byłam na paznokciach mam ładne hybrydki termiczne zmienia kolor pod wpływem ciepła.
Mały śpi patrzę sobie na niego, dalej mamy cyrki z jedzeniem dziś nie chciał jeść z piersi był głodny klapal buzia a głowa w drugą stronę
..
Pytanie chce zmienić smoczek kupić butelkę avent 260 Natural i My teraz mamy smoczek z jedną dziurką czyli 0 a chce kupić 3 m czyli od 3 miesięcy czy powinnam kupić ten 1n on na dwie dziurki ?pomóżcie bo zglupialam
-
nick nieaktualnyObudził mnie junior z wrzaskiem nie wiedziałam co się dzieje.
Karmienie nr 1 zjadł 70-80ml mm.
Jakby nie mógł zjeść więcej.....
Skali smoczki powyżej 0+ mają więcej niż jedną dziurkę.
Kupisz mu większy smoczek i będzie mu szybciej leciało przez co zaczną się nerwy,zachlysniecia itd.
Ja to przerabialam i musiałam kupić 0+ powymienialam i jest ok.
No chyba że tak je twoje dziecię szybko to kup kolejny rozmiar po 0+.
U mnie leżą i czekają na swój czas.
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymój nadal ma smoczek 0+ bo po dwukrotnej próbie zmiany odpuściłam chwilowo. Na dodatek musi to być ten sam smoczek który dodawali do butelki
my po pierwszym karmieniu, Młody się buntuje i nie chce spać, ale jest w miarę cicho, po prostu nie chce zasnąć
chyba znowu wyląduje u nas, nie mam sił go usypiać, tulić, chodzić po mieszkaniu i kołysać, ja też potrzebuję być przytomna w ciągu dnia. Daję mu ostatnią szansę, jak wrócę z toalety i nadal nic...
-
Właśnie chodzi o to że nie chce mi jeść z butelki i je no 20 mm przez 40 minut więc myślę że za wolno mu leci. To kupię w takim razie ten 1 m z dwoma dziurkami żeby miał płynne przejście
Teraz mamy karmienie nr 1, ładnie je cyca, czemu w dzień się szarpie głowa w drugą stronę i nie ma siły żeby zjadl.
-
nick nieaktualny