WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLRF hahaha należy mu się przecież to pacjent nie?
To mnie rozbwailas
A ja nie dobra matka zrobiłam małemu za mało mm:-(
Wypił na raz 100ml i biedy ciumkal dalej jakby było więcej to by zjadł.
A ja postanowiłam zrobić mnie bo pomyślałam że zje mało a ja znowu wyleje.
Nie dorabialam bo usnal
Co mnie cieszy bo zdążymy zjeść przed wizytą.
Ja też się dołączam do życzeń.
Wszystkiego najlepszego i mnóstwo zdrówka dla waszych pociech. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Również zdrówka dla wczesniaczkow
My zjedliśmy i idziemy do sklepu po butelkę bo nie mogę się polapac jaki ma być ten smoczek . Muszę iść na nogach bo mąż zabrał mi pilota od bramy parkingowej i dupa. W jedną stronę spacer w drugą autobus i może uda się wyrobić .
Ja też muszę wziąć skierowanie na bokserka jak będziemy na szczepieniu. Tylko nie wiem czy go szczepic za tydzień czy za dwa bo coś w tym nosie mu siedzi cały czas zobaczę
Kurde w Krakowie rota 286 zł a u mnie 319 nie wiem czy można przewozicc szczepioki ?160 km jakieś 2godziny jazdy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, masz rację
w poniedziałek mamy neurologa, jest to prawdopodobnie najlepszy specjalista na Podbeskidziu, jeśli powie że jednak z moim dzieckiem jest coś nie tak zacznę się martwić.
My leniuchujemy, zrobiłam Małemu więcej mleka, ale nie chce.
Pewnie po szczepieniu będzie miał mniejszy apetyt jak zawsze.
Znalazłam nasz wymarzony fotelik do karmienia, co prawda nie ta wersja kolorystyczna, ale cóż... nie wiadomo kiedy następna okazja się trafi w tak rozsądnej cenie. -
nick nieaktualnyskali
szczepionke mozesz jedynie przewieźć z apteki do przychodni i to jeszze najblizej polozonej , bo one muszą być w lodówce w odpowiedniej temperaturze. ja jak kupuje dla malego 5w1 i wioze do przychodi to musze brac kartke o ktorej z apteki odebralam i niezwlocznie dac w rejestracji zeby schowaly do lodowki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla tych najmłodszych co na świat im szpieszno, niech wam zdrówko dopisuje i uśmiech codziennie.
Ciekawe czy jest święto leniuchów co na świat nie chciały wyjść...?
Sarcia ratuj pamiętam, że chyba ty miałaś tak samo. Jestem 7 tydzien po cesarce i dzis jakby okres? Od ponad tygodnia nic a nic nie krwawiłam...
Jestem tylko na kp mały nic a nic nie dostaje mm to czemu okres? -
nick nieaktualnyzjadłam gorący obiad! chciałam się pośpieszyć i się aż poparzyłam w język, już dawno tak nie miałam
przyzwyczaiłam się do jedzenia letniego czy zimnej kawy
ok, muszę zrobić drobne zakupy, najbliższy sklep jeździecki mam na drugim końcu miasta, więc pozostają mi zakupy online. Co jest piękne? Że w sieci jest MNÓSTWO firmówek po nastolatkach którym się sport szybko znudził i rodzice sprzedają za grosze rzeczy po nich. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeszliśmy na chatę.
Mały je właśnie butle.
Mamy mala dysplazje mówił żeby przez mc pieluchowac podwójnie.
Za mc kontrola
Opis w poniedziałek do odbioru.
Powinnam się udać do ortopedy na konsultacje ale mówi że on mi to samo powinien powiedzieć.
Byliście u ortopedy???? -
Opowiedziałam mamie, historie którejś z Was z fejsa. Ze mama czy teściowa nie daje dziecku spokoju ani na chwile.
Mama 'tak tak, dziecko potrzebuje tez spokoju i samotnosci'.
Jemy obiad, młody odłożony bo zasnął na cycu, ale oczy jak 5zl.
Ziewa. Kweknal.
Mama sie zerwała i do niego. I gada i sie śmieje.
Ech. Dziecko rozbudzone ale śpiące jednocześnie.
Oja!